География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
danchence
В началото бе словото

Re: География-програма

Мнение от danchence »

Как се получават тия неща бе хора?! fluffy cloud какво писа в тия 6 страници?
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от yOankaa »

Някой знае ли статистиките кога ще са готови ???
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

Арее мноо ви е тъпа темата бе,аре пишете нещо
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

MadManShawn написа:Арее мноо ви е тъпа темата бе,аре пишете нещо
Няма желаещи, всички са се затворили да учат за редовния :D:D:D
С тея резултати на предварителните ... :salute:

MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

Аз спрях да уча по гео,са наблягам на английския,но за СУ ще ми е достатегавко изпитчето.Варианта на който разчитам повече ми е матурата по енглиш :)
Аватар
ssX
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от ssX »

Някой ходи ли да си види работата? :mrgreen:
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

ssX написа:Някой ходи ли да си види работата? :mrgreen:
Нямаме път натам, вие ходихте ли, MadManShawn ако не държиш матура по Английски гледат ли ти дипломата, или това отпадна вече ?

MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

yOankaa написа:
Нямаме път натам, вие ходихте ли, MadManShawn ако не държиш матура по Английски гледат ли ти дипломата, или това отпадна вече ?

Как така дали ти гледат оценка от дипломата,в сми нещо не те разбирам...Можеш да държиш изпит по английски в университета или матура по английски, която се умножава по по-нисък коефциент... такива филми с оценка от диплома неа
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

MadManShawn написа:
yOankaa написа:

Как така дали ти гледат оценка от дипломата,в сми нещо не те разбирам...Можеш да държиш изпит по английски в университета или матура по английски, която се умножава по по-нисък коефциент... такива филми с оценка от диплома неа
Отговори ми на въпроса, мерси ;)
Питах, защото нали до миналата година оценката ти от дипломата по езика важеше като балообразуваща ;)

Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Защо толкова се бавят със статистиките?!?
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

И аз бих искал да видя кой ква оценка има,сигуно ще излязат чак след 3 сесия.. айде да идва матурата по английски, че не издържам вече
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Охх, в момента гледам минималния бал от миналата година за РРП 3то класиране (22.87 за жени) и като смятам с примерна оценка от изпита по езика ми излиза 22.83 направо ме втриса :lol: Трябва много да се надявам на по-хубава оценка сега на редовните изпити по география.. Дали тази година балът ще спадне повече? Исках да питам и тези, които имат опит с местенето от 1 специалност в друга, дали това става лесно? Зная, че е нужно през годината да се изкарат доста високи оценки за тази цел. И като цяло добър вариант ли е това да избереш да учиш специалност, която не желаеш, с надеждата, че ще можеш да се преместиш следващата година да речем?
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

Sunshiiine написа:Охх, в момента гледам минималния бал от миналата година за РРП 3то класиране (22.87 за жени) и като смятам с примерна оценка от изпита по езика ми излиза 22.83 направо ме втриса :lol: Трябва много да се надявам на по-хубава оценка сега на редовните изпити по география.. Дали тази година балът ще спадне повече? Исках да питам и тези, които имат опит с местенето от 1 специалност в друга, дали това става лесно? Зная, че е нужно през годината да се изкарат доста високи оценки за тази цел. И като цяло добър вариант ли е това да избереш да учиш специалност, която не желаеш, с надеждата, че ще можеш да се преместиш следващата година да речем?
спокс, тая година ще е по-нисък бала, гледай да изкараш 4.60-80 и 4 по ангийски,мисля 4е е добре, но все пак не се знае.. как минаха МАТУРИТЕ уее нищо не казвате..
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Рускиня съм наполовина, та на това разчитам за по-висока оценка по руски :P Пък и завършвам руска гимназия :) Матуратаа... елементарна. Не разбирам защо някои от учениците пръскат толкова много пари, ходейки цяла година на уроци и пак има сред тях такива, които изкарват ниски оценки. Темата за есето (или съответно интерпретативното съчинение) беше добра. Можеше да е нещо много по-трудно, като "Железният светилник" или "Тютюн" например :lol:
Но хора всякакви, подготовка и знания - различни. Някои бяха много притеснени сутринта. То води, дъвки, ментови бонбончета, шоколади ли не бяха.. пък нямаш ли малко основни знания за граматиката на езика си, шоколадът едва ли ще е от полза.
MadManShawn
В началото бе словото

Мнение от MadManShawn »

Sunshiiine написа:Рускиня съм наполовина, та на това разчитам за по-висока оценка по руски :P Пък и завършвам руска гимназия :) Матуратаа... елементарна. Не разбирам защо някои от учениците пръскат толкова много пари, ходейки цяла година на уроци и пак има сред тях такива, които изкарват ниски оценки. Темата за есето (или съответно интерпретативното съчинение) беше добра. Можеше да е нещо много по-трудно, като "Железният светилник" или "Тютюн" например :lol:
Но хора всякакви, подготовка и знания - различни. Някои бяха много притеснени сутринта. То води, дъвки, ментови бонбончета, шоколади ли не бяха.. пък нямаш ли малко основни знания за граматиката на езика си, шоколадът едва ли ще е от полза.
хахаахахахх еваларка, напълно съм съгласен и за уроците, че пръсват супер много пари на вятъра и за шоколада и граматиката :D . Аз не бях сигурен за нито един отговор, но като си ги поверих гледам че имам 24-5 верни от 32.Аааее успех на матурката по руски :ППпп
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”