Аз пък от мойта стая си имам 2х25 вата колони на балкантон, много са дащни, яко си свирят, а са кажи ерчи колкото мен на възраст. А от хола ги отрмозя с около 160-на вата Hi Fi.......нека им е гадно
Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Тормозят ли ви съседите със звук(музика примерно:))
600 вата ми звучи малко по-приемливо,
че 6000 вата...... да, в апартамент в младост 4 - много трудно 
Аз пък от мойта стая си имам 2х25 вата колони на балкантон, много са дащни, яко си свирят, а са кажи ерчи колкото мен на възраст. А от хола ги отрмозя с около 160-на вата Hi Fi.......нека им е гадно
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

Honda JuniorZ Team

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
тц, бабите край мен са рокерки и си пускат музикални желания с почукване по парнотоники написа:А ако си в блок, бабата отдолу блъкса ли с точилката по нейния таван, когато ти надуеш музиката?
Честно казано не съм ги търсил за коментар - или са глухи, или се радват, не знам - не са викали милицята засега
---
относно ватовете: производителите надуват числата като изтъкват консумираната мощност (ток), а не изходната (звук); чист шум 600W се вдига с 12бр@30см говорители (наредени един до друг имат размерите на врата); аз такова нещо в дома си не пускам
---
п.п: и аз съм с жица
-
DarthDuri
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
WaveMastaa написа:600 вата ми звучи малко по-приемливо,че 6000 вата...... да, в апартамент в младост 4 - много трудно
Нека ти кава нещо. Аудиото ми е 2000 и имам два усилвателя по 2000 вата. А и апартаментът ми е голям
Iron Head!!!!
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Евала ти заудиото, евала ти за нервите, евала и на нервите на съседитеDarthDuri написа:
Нека ти кава нещо. Аудиото ми е 2000 и имам два усилвателя по 2000 вата. А и апартаментът ми е голям
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
Honda JuniorZ Team

Honda JuniorZ Team

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
pink floyd написа:относно ватовете: производителите надуват числата като изтъкват консумираната мощност (ток), а не изходната (звук); чист шум 600W се вдига с 12бр@30см говорители (наредени един до друг имат размерите на врата); аз такова нещо в дома си не пускам6000 са за концерт на стадион
![]()
---
п.п: и аз съм с жица
Откога мощността е функция от размера на говорителите
Те и затова тия ватове ги пишат както им дойде. Ако смятат с произволни стойности от най-различен тип...
Задачата за капитана на Стела Барук чували ли сте я? Правен е опит в малките класове.
На един кораб има 200 овце, 50 крави, 10 бика, 43 кози... на колко години е капитана?
Дечицата представяли всевмъзможни "решения".
Има много кавър версии тази задача, най ме кефи - басейн се пълни от две тръби за 5 часа и се изпразва от една за 2, за колко време влак тръгнал от гара А ще пристигне в В
Та за ватовете... еквивалент на едновремешен усилвател респром 2х20 вата сега може да го оценят като 2 по 200, може и 2 по 600... CD-тата за кола ги пишат 4х50, 4х55... да ве да. Сравнение може да се направи само при сходен род продукти - на кое крайното му стъпало е по-мощно. Така че аз гледам другите характеристики - динамика, честотен диапазон, входно съпротивление, изходно съпротивление...
Смятам креатив ги пишат точно ватовете съотнесени с респромите. За колонки 2+1 пишат 2х5W+11W. Вършат перфектна работа за ежедневни дейности, запивания в тесен кръг и подобни.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Хахахах...я го знам бе...отговорът е 4 килограма...Бeтон написа: басейн се пълни от две тръби за 5 часа и се изпразва от една за 2, за колко време влак тръгнал от гара А ще пристигне в В![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Изхождам от тая гледна точка:Бeтон написа:Та за ватовете... еквивалент на едновремешен усилвател респром 2х20 вата сега може да го оценят като 2 по 200, може и 2 по 600... CD-тата за кола ги пишат 4х50, 4х55... да ве да. Сравнение може да се направи само при сходен род продукти - на кое крайното му стъпало е по-мощно. Така че аз гледам другите характеристики - динамика, честотен диапазон, входно съпротивление, изходно съпротивление...
Смятам креатив ги пишат точно ватовете съотнесени с респромите. За колонки 2+1 пишат 2х5W+11W. Вършат перфектна работа за ежедневни дейности, запивания в тесен кръг и подобни.
имам това: http://www.geocities.com/skater0830/fender-fm212r.jpg, което е 100W;
логично е 2 такива да са два пъти по-шумни и тн.
Знам, че ватовете са характеристика на амп, а не на кабинет, но в моя случай имаме 2 в 1.
за мощността и говорителя си прав, не споря.
---
И на мен това ми е думата: числата ги слагат както им падне; мен ме е страх да го пусна на повече от 2/10, 100 (истински) вата са много.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
//////////
Последно промяна от Бeтон на 13 Май 2010, 17:55, променено общо 2 пъти.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Деба.ники написа:А ако си в блок, бабата отдолу блъкса ли с точилката по нейния таван, когато ти надуеш музиката?
Със сестра ми попаднахме на такава бабичка от долния етаж. Тропа с патерицата си, бастуна си ли... нерви ме.
Питах комшиите на етажа за нея, никой не я знае
Лампа не съм видял да се светва в апартамента й, да не говорим за телевизор, примерно. През нощта е на тъмно.
Веднъж я видяхме като се нанасяхме и ни зададе кретенския въпрос - нанасяме ли се или се изнасяме...
(при условие, че качахме нагоре мебели
Те такива правят много проблеми. Казал съм на сестра ми - дръзне ли да извика куки, просто да си взема билет по дестинацията Люлин - Орион - моста на Бакърена фабрика и аре в парка с камъните над земята, разграфен на правоъгълници с площ по 2 кв. м.
Гарантирам й, че там съседите й няма да пускат музика.

a някаква тема от реанимацията
моите са възпитани .. ако искат да се пробват де аз и без това колонките на мах не съм ги чувал до ся
моите са възпитани .. ако искат да се пробват де аз и без това колонките на мах не съм ги чувал до ся
мойте имат бееееебе!
ново, току родено.... Не се спи от бебешки плач!
а кака му, на около 2-3, само хленчи, само недоволства, само тропа, само скача... абе... ужас!
музика не пускат... предполагам заради децата...
ново, току родено.... Не се спи от бебешки плач!
а кака му, на около 2-3, само хленчи, само недоволства, само тропа, само скача... абе... ужас!
музика не пускат... предполагам заради децата...
la douleur exquise