Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Shved »

хехеххех, някой май твърдо си иска крилцата за рая с(: И пак ти благодаря де, въпреки че не искаш, та да знеш имаш едно от мен (happy)
От това обаче че сама си си правила всичко аз стигам до извода, че аз съм крайно смотана личност :lol: :lol: :lol: ееее въпреки всичко ми е забавно :D

А за психото 90 на 100 съм сиг че нищо няма да проверяват ... е зависи де, надявам се на външен вид да не изглеждам умствено изостанал или побъркан :D
А днес точно ми разправяха за психодиспансери, как трябвало да ходя в моя районен, нещо си на 4ти километър.. незнам дали се бъзикаха с това (доста възможно :lol: :lol: :lol: ) но аз ще си ходя до този дето ми кааза с(: :)
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ми аз живея в Дружба 2, така че сигурно 4ти км е и моят район, но не съм ходила там :)
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

А аз пък живея в Симеоново, такаче oпределено не се води мой район не се води :lol: явно нещо са се бъзичкали с мен :lol:

Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Ако ще ходиш до този на Екзарх Йосиф и Будапеща имай предвид, че на четни дни работи - сутрин, на нечетни - след 14 часа
EmptyHead
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от EmptyHead »

Привет и от мен. И аз тази година ще кандидатствам в АМВР. Другата седмица си подавам документите, а въпросът ми е какво е мнението ви за възможностите след евентуално завършване на академията на специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" или с други думи на какво ниво е реализацията, защото доколкото знам тази година се извършиха доста промени по отношение на специалности и т.н.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

EmptyHead написа:Привет и от мен. И аз тази година ще кандидатствам в АМВР. Другата седмица си подавам документите, а въпросът ми е какво е мнението ви за възможностите след евентуално завършване на академията на специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" или с други думи на какво ниво е реализацията, защото доколкото знам тази година се извършиха доста промени по отношение на специалности и т.н.
Кой знае на кой мач ще те пратят да пазиш ..
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Wrath, мерси много бате :)

Сонриса, а да те питам, че един приятел се интересува, какво представлява медицинският потбор и по специално слуховият тест :? :) :salute:

Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Слагаш си едни слушалки и те ти пускат много тихи звуци поотделно и на двете уши и трябва да вдигнеш ръка като чуеш звук ;)
Иначе медицинския ... минаваш през 6 кабинета, даваш кръв, урина, пипат те където се сетиш и после излизаш замаян и обезчестен :lol: ( може и да не си замаян :lol: )
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:Слагаш си едни слушалки и те ти пускат много тихи звуци поотделно и на двете уши и трябва да вдигнеш ръка като чуеш звук ;)
Иначе медицинския ... минаваш през 6 кабинета, даваш кръв, урина, пипат те където се сетиш и после излизаш замаян и обезчестен :lol: ( може и да не си замаян :lol: )
Само да не го пипа мъж там където не трябва , че ще се получе доста лоша ситуация :D
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Еее стига де :D Не обичам да съм обезчестен :D няма ли опция да си поръчам жена да ме преглежда :D

Аватар
mr.universe
В началото бе словото

Мнение от mr.universe »

Тцтц като чета форума и стигам до извода, че май съм сгафил с медицинското... не съм подал още документите, точно заради него, защото освен полетата от личния, ходя по кабинетите да ми попълват всичко, хирург и т.н... даже утре се канех и на кръвни изследвания да ходя и най-накрая ще ми е пълно всичко... сега какво да правя, да си вадя ли нова бланка и да я попълни само личния или да изпратя цялото медицинско, както ми е попълнено с всички прегледи... ? :D
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

mr.universe написа:Тцтц като чета форума и стигам до извода, че май съм сгафил с медицинското... не съм подал още документите, точно заради него, защото освен полетата от личния, ходя по кабинетите да ми попълват всичко, хирург и т.н... даже утре се канех и на кръвни изследвания да ходя и най-накрая ще ми е пълно всичко... сега какво да правя, да си вадя ли нова бланка и да я попълни само личния или да изпратя цялото медицинско, както ми е попълнено с всички прегледи... ? :D
Като ходи да си взимаш документите лелката не те ли предупреди изрично да не се попълва 2-рата част от медицинското. Сега иди пак при нея и я помоли учтиво да ти даде ново медицинско. И СЕ ПОПЪЛВА САМО ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ НЕГО. Надолу си пише "Попълва се от специалистите".
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Hrisko написа:
_sonrisa_ написа:Слагаш си едни слушалки и те ти пускат много тихи звуци поотделно и на двете уши и трябва да вдигнеш ръка като чуеш звук ;)
Само да не го пипа мъж там където не трябва , че ще се получе доста лоша ситуация :D

Мъже са лекарите :lol: ( бтв и аз не изгарях от желание някъв дядо да ми каже "свали сутиена" ма... :pukeright: ) Жени са само тези които ти взимат кръв и очните лекарки. Иначе всички други са от мъжки пол.. :mrgreen:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:
Hrisko написа:

Мъже са лекарите :lol: ( бтв и аз не изгарях от желание някъв дядо да ми каже "свали сутиена" ма... :pukeright: ) Жени са само тези които ти взимат кръв и очните лекарки. Иначе всички други са от мъжки пол.. :mrgreen:
Ох, искам да съм на местото на тоя "дядо" дето казваш ти :D :bounce:
Аватар
mr.universe
В началото бе словото

Мнение от mr.universe »

Хах, оправих работата с медицинското, тъкмо се връщам от Полицията с чисто нова бланка, само напразно минавах всички прегледи, но... луд не умалява... :compress: :bounce: ;D Остава само личния да го попълни и съм готов с документите.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”