House m.d.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: House m.d.

Мнение от MidwinterSun »

Ъхъ... верно е идиот. Абсолютен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Bagatur »

Тези дни ще ви настигна с шестия сезон...
Strength and honor.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Новата серия ме разочарова страшно много. Ужасно скучна ми беше, много не-хаус. :? До края чаках да стане интересна, да се случи нещо, ама не би. Т.е. вероятно не беше толкова лоша, ама тоя сезон ме разглезиха и епизод 20 определено не беше това, което очаквах (и което би могъл да бъде - с подобни сценаристи).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Новата серия свърши супер бързо. Дори не я усетих. Краят й определено не беше специфичен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Strength and honor.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мдаааа... :mrgreen: Ценно беше. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Никой ли не е гледал последния епизод от сезона? Господи, каква серия беше това! :shock: :shock: :shock: Все още не мога да повярвам какви ги измислят - тя цялата беше просто... уникална.

Вярно, че по едно време исках да измета пода с Къди, но финалът ме обезоръжи тотално. За пръв път Хаус наистина се показва като уязвим, раним и... не такъв "играч". Невероятна серия, искам седми сезоооон...

Като обобщение на шести сезон - всяка една серия (с изключение на предпоследната) беше страхотна. С последната обаче избиха и риба, и язовир, и всичко. Нямам думи. :queen: Шест сезона чаках да се случи точно това по точно този начин. :bounce:

Предупреждавам - това е спойлърът на спойлърите, финалът на последния за сезона епизод: http://www.youtube.com/watch?v=lzUUTy5mGLQ. Но честно, не го гледайте, ако не сте гледали серията и не искате да си развалите удоволствието.
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ми на мен пък цялата серия не ми хареса чак толкова много. И краят... да, всъщност е добър. Добро е. Добро.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ами, Силве, на мен ми хареса нещо много конкретно - в продължение на 6 сезона от по 22 епизода Хаус беше пълен задник. Гениален, магнетичен, интересен, проницателен... задник. А както знаем, нещата в живота рядко са черно-бели. Писна ми той да бъде все "сложният образ", исках малко да го "опростят", да се види, че и той е човек, макар и не на пълен работен ден. :)
Просто в този епизод видях различният Хаус, за чието съществуване подозирах(ме) от самото начало, но му трябваше доста време, докато изпълзи. И подобна травма ми се стори подходяща за отключването - сякаш за пръв път видях да комуникира истински с друг човек, знам ли и аз. Разликата се усещаше дори и в маниера му на говорене. Бе, получи му се. Искам 7 сезон, да видим какви ще ги свърши, когато има всички предпоставки нещата най-сетне да му се получат (т.е. да видим как ще успее да ги оплеска).

Между другото, разбрах, че има подписан договор за още 2 сезона. Имам лошо предчувствие за финала, но ми се иска да греша - въпреки че е задник в отношенията си с хората, някак го оправдавам и се надявам на хепиенд. Поне за него, де. И за Уилсън - такова съкровище не заслужава да го прецакат. :queen:
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ами на мен заради това ми хареса края. Именно защото беше толкова отложен, не беше захаросан, какъвто би бил, ако беше във втори или трети сезон, например.

И да, определено ще е забавно да видим как ще оплеска работите в седми сезон.

Евала на Хю Лори за актьорската игра обаче. Една от причините, поради които толкова харесвам сериала, е точно защото актьорите са много добри и просто и през ум не му минава на човек да се сети, че това е просто творческа измислица.
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Не че искам да ви развалям кефа, но под торента на този епизод имаше някакви дълги обяснения как краят бил халюцинация :mrgreen: Малко ме мързи да го гледам и да си съставя мнение по въпроса, но реших все пак да споделя 8)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

aaa.... не...
той не взе викодина :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

tamerlan написа:Не че искам да ви развалям кефа, но под торента на този епизод имаше някакви дълги обяснения как краят бил халюцинация :mrgreen: Малко ме мързи да го гледам и да си съставя мнение по въпроса, но реших все пак да споделя 8)
Да, имаше и един самотен коментар, линкващ към статия-интервю с някой от сценаристите (или някакво друго такова лице, не помня), където човекът си казва, че това не е халюцинация и сериалът в действителност ще се опита да развие тази сюжетна линия.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не е халюцинация. Не взе Викодин-а.

Но няма да лъжа, че не съм търсила из сайтовете снощи, понеже и на мен ми се видя твърде хубаво, мммм. :drunken:
В края на ноември
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Преди минути и аз приключих последния епизод и май няма какво друго да кажа, освен че всякакви суперлативи за него ще са недостатъчни. Сцената за годежа беше унищожителна и с този край... :roll: Ето заради такива шедьоври си струва да се гледа този сериал и изобщо не съжалявам, че си профуках целия април, за да изгледам всичките сезони. Но хайде спирам дотук, че още ми е в главата и сигурно ще напиша още куп излишни неща.
Strength and honor.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”