VelinaShine написа:Вапцаров е супер
да бе хахахахаха как ще е супер
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
VelinaShine написа:Вапцаров е супер
На същото мнение съм.Всеки от творците в конспекта по БЕЛ си има емблематични произведения или поне повечето.Върху лирическа миниатюра на 200% съм сигурен, че няма да разсъждаваме или виталните глупости на Багряна.Да ме извиняване, ама нея за автор/поет/творец или каквото искате я наречете, не я признавам.deny_s написа:Не ми се вярва да ви дадат Гео, защото е труден за анализ на повечето зрелостници. Според мен ще е някое произведение върху което може да се разсъждава без много да си чел, за да може и най-неподготвеният да напише няколко реда и да вземе матурата. Така че Елин Пелин, Йовков .. дори и фейлетоните на Алеко пак са възможни. Обаче Яворов, Славейков и Гео напълно ги изключвам като вариант
Чешем си езиците от суеверие.Kat написа:Какво е това гадателско настроение у вас
Просто, защото те искат да се падне Вазов. Всеки казва какво му се иска в крайна сметка, и да налучкваме няма как да сме сигурни..каквото такова. Поне ще е справедливо, защото ще е за всички - никой не се измъква от матурата.summer_f_ написа:Искам ДАЛЧЕЕЕЕЕВ![]()
Според повечето мои познати ще се падне Вазов