ох,това е вярно!vladiboy написа:Забравяш, че аз съм момче! Над 5.80 умножено по 2.5 е много вероятно да ми стигнеmina_k написа:проблемът е в коефициента на матурата-така са го направили,че няма как да се влезе с нея.балът е твърде висок дори и при над 5.80!vladiboy написа:На мен ми е първо желание... Сега на Гео не очаквам много висока оценка, но съм оптимист за редовната сесия. Още повече, че матурата може да изиграе ключова роляИ все пак по-голямо удовлетворение би ми доставило да вляза с оценка от изпита. Разбира се, няма да се противя на никакви други средства
Кандидати за Психология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: Психология '10
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Еее, спокойно! Това ни се връща умножено по много по-голям коефициент от животаmina_k написа:ох,това е вярно!vladiboy написа:Забравяш, че аз съм момче! Над 5.80 умножено по 2.5 е много вероятно да ми стигнеmina_k написа:проблемът е в коефициента на матурата-така са го направили,че няма как да се влезе с нея.балът е твърде висок дори и при над 5.80!vladiboy написа:На мен ми е първо желание... Сега на Гео не очаквам много висока оценка, но съм оптимист за редовната сесия. Още повече, че матурата може да изиграе ключова роляИ все пак по-голямо удовлетворение би ми доставило да вляза с оценка от изпита. Разбира се, няма да се противя на никакви други средства
и после да говорят,че няма дискриминация!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
mina_k написа:vladiboy написа:Еее, спокойно! Това ни се връща умножено по много по-голям коефициент от животаmina_k написа:това е доказаноvladiboy написа:Забравяш, че аз съм момче! Над 5.80 умножено по 2.5 е много вероятно да ми стигнеmina_k написа:проблемът е в коефициента на матурата-така са го направили,че няма как да се влезе с нея.балът е твърде висок дори и при над 5.80!vladiboy написа:На мен ми е първо желание... Сега на Гео не очаквам много висока оценка, но съм оптимист за редовната сесия. Още повече, че матурата може да изиграе ключова роляИ все пак по-голямо удовлетворение би ми доставило да вляза с оценка от изпита. Разбира се, няма да се противя на никакви други средства
,но точно в този случай не ми е утеха!
все си мисля,че приемайки матурите с разлика в коефициента, и като балообразуващи оценки не помагат на никого!
може би само на момчетата!![]()
ох,това е вярно!и после да говорят,че няма дискриминация!
това е доказано
все си мисля,че с разликата в коефициента и балообразуването с матуритетни оценки,не помагат особено
- nox
- Пишете, о, братя
Зависи.
Едно е, че не се знае колко хора ще решат да запишат точно това, второ колко от тях пък изобщо ще успеят да изкарат достатъчно хубава оценка.
А и в крайна сметка, оценките от дипломата също имат значение.
Напливът определя всичко, в крайна сметка (:
Едно е, че не се знае колко хора ще решат да запишат точно това, второ колко от тях пък изобщо ще успеят да изкарат достатъчно хубава оценка.
А и в крайна сметка, оценките от дипломата също имат значение.
Напливът определя всичко, в крайна сметка (:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Вече почвам да се притеснявам, че сигурно ще се сбогувам с Психологията
Дори да изкарам на редовен 4.50 и при положение, че оценките в дипломата са ми 5 и 6 за предметите, за които ще кандидатствам..
Но..и Българска Филология..ще ми е много добре мисля.., но нищо не се знае още, де 
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
Ще стискаме палци!
- nox
- Пишете, о, братя
Някой за изпита по английски на 13-и?
Come on guys, join the enthusing
- Nephilim
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Моя милост ще ходиnox написа:Някой за изпита по английски на 13-и?
Сериозно, уж имам книжките и т.н., по няколко пъти съм си минала тестовете и всичко, справям се със задачите, но определено не го правя с лекота. А вс френдове само повтарят, че било елементарно о.О Чувствам се леко тъпичка.
Принципно психологията не ми е от първите желания, ама има нещо супер зарибяващо в нея
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
- manntraxx
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и масови комуникации
- Курс: трети
И аз чакам мн. висока оценка на матурата и ще кандидатствам с нея .. просто на изпита по български няма начин да изкарам над 4.50, нямам нерви да зазубрям, нито желание да разбирам толкова материал 
знаете ли тази година на предварителните с колко минимален бал са приемали? чудя се дали въобще има смисал да се пробвам 
Можеш ли да си зададеш въпроса отново... по по-разбираем начин? 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- nox
- Пишете, о, братя
Аз хвърлих един боб в кафето си и силно подозирам, че се опита да направи маш-ъп между въпросите "С какви оценки са приемали миналата година?" и "Какви оценки са изкарали тази година на предварителните изпити по (нещо?)".
Ето ти едни балове от '09.
Дано съм успял да отговоря някак
Ето ти едни балове от '09.
Дано съм успял да отговоря някак
въпроса ми е тази година дали се е дигнал бала за приемане ?
Отговор на въпроса можеш да получиш едва след първо класиране... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ееех, колега... Освен да ти пожелая успех в новото начинание. Your presence will be sorely missed.nox написа:То сега всеки ден, всеки час навсякъде има хора, които си бият главата за нещо. (Особено пък из СУ xD )
На някои им е генетично заложено просто.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."