Предварителни изпити

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Предварителни изпити

Мнение от lordivan »

Ще задам вече задаван въпрос, за което предварително моля за опрощение.

Подал съм заявление за два предварителни (БЕЛ и История). Следва да подам за същите редовни.
Нов номер ли ще получа?
Ако да, ще участвам и с двата номера в класирането и ще подавам два пъти документи?
Ще мога ли да избирам една оценка от единия номер(ако имам два) и друга от другия за формиране на един бал?

Едно "ДА" на последния въпрос би било твърде достатъчно като положетелен отговор. :D
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Ами.. хах значиии.. малко се обърках, но ще ти отговоря - надявам се съм ти разбрала въпроса, ако не - да ме поправят другите:
Да, ако не си подал за редовните изпити документи, то ще го направиш и ще получиш нов номер. Въпреки това, ти си участваш с всички получени оценки. И не го избираш ти - просто която оценка ти е най-висока (на който и да е от изпитите), нея ще вземат :P За последния въпрос със смесването на оценките - предполагам, пак така става - т.е. ако ти трябват оценки и от 2та предмета, ще вземат най-високите които си получил. То иначе би било безсмислено всъщност.. но наистина - не съм перфектно информирана, така че другите да кажат ако съм сгрешила някъде :)
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Точно така е - взима се по-високата оценка, не е нужно ти да посочваш нищо :)
Аватар
marty_ivanova
В началото бе словото

Мнение от marty_ivanova »

Кога ще излязат резултатите по БЕЛ от предварителния ? инфо някой ? :|
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Следи тази тема и ще разбереш :)
lovesicka
В началото бе словото

Мнение от lovesicka »

Въпросът май не е за тук, но не ми се пише нова тема. Наистина ли в последния момент са решили от тази година да гледат матурите, а не оценките от дипломата, както беше миналата година? (става въпрос основно за Право) :cry:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Е как ще стане това в последния момент? Нали трябва да се държи матура история (предполагам де, за правото ...) за да я взимат като оценка, а едва ли всички които кандидатстват право са избрали такава матура :roll: . Как в последния момент ще променят балообразуването? Не че мога да кажа нещо де, но просто като се замислиш, звучи нелогично :P
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Взимат оценката от матурата само ако си карал такава. В противен случай взимат оценката от дипломата.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

Абе що не направят и предварителен по английски и другите езици. :rabbit: тцтц
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
lovesicka
В началото бе словото

Мнение от lovesicka »

sunshine, естествено, че е в последния момент. Ако тая глупост я бяха решили по-рано, щях да запиша матура английски! След като го разбираме СЛЕД като сме подали заявленията за матура- значи е късно. И хората с матура история сме яко прецакани .. Но аз още не съм сигурна, че наистина е така, навсякъде пише различни неща. Затова и питам- някой ако знае със сигурност да каже.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Еее, българска му работа.. тцтц късмет, дано се оправиш с тая бъркотия :D
Абе що не направят и предварителен по английски и другите езици. :rabbit: тцтц
И аз това се питам.. даже нямам представа какво ще представлява този изпит, какви задачи има и т.н. :connie_nutzo:
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

Купи си книжките де, там е са дадени примерни :monkey:
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Ето от теб за пръв път разбирам, че изобщо съществуват книжки за изпитите по езиците, благодаря че каза :] А от къде мога да я взема тази книжка? И как се казва или поне как изглежда :P Защото да ти кажа, учебника по който уча за географията се наложи да го поръчвам, тук(в Бургас) нямаше никъде.. та няма да се учудя ако и тези книжки ги няма.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

За изпит по английски език ли говорим? :)
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

За руски :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”