Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ако някой може да ме познае... Това е аватарът ми в един друг форум, в който слагаме само наши снимки. Нали знаете, че съм сложил снимка, на която изглеждам по-добре от обичайното
явор написа:Ако някой може да ме познае... Това е аватарът ми в един друг форум, в който слагаме само наши снимки. Нали знаете, че съм сложил снимка, на която изглеждам по-добре от обичайното
Аз ще се въздържа от снимка, понеже всеки, който ме види, ми дава най-много 9ти клас После иди обяснявай, че вече всъщност завършвам..
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
^PrincessA^ написа:Хахаха, и на мен ми дават 15г., а съм втори курс, ама не се обиждам
Я, сродна душа
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Е оплаквайте се! Аз пък веднъж отивам с малкия ми брат на зъболекар и сестрата възкликва: " Аууууу каква млада майка!" Така, че и от другата страна не е лесно.
cappuccino написа:
деба мама му, то верно, че 9ти клас в нашто училище са егаси руспиите, ама и се докарват до към 20, ама чак пък толкова малолетна да изглеждам?!
9ти клас от нащо даскало верно са баси к**венските физиономии
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
А ние отиваме в една кръчма една вечер тази зима и ни питаха дали имаме 14 !!! Не знам защо, но нашият випуск в даскало сме много по-дребнички от следващите. От Чернобил или от по-здравословни храни - не знам... явно кризата си казва думата!