Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ForeverGreen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от ForeverGreen »

Отиваш,където е казано за получаване на документи,там ти казват какви документи трябва да попълниш и ти дават образци.
Аз вече подадох моите документи,сега чакам да видим таксите какви са.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Трябва да си изтеглиш от сайта формите, после да ги попълниш (+ да си напишеш кратка автобиография), да ги занесеш в съответното районно и да ги дадеш там :)

Аз след като ги предадох ми искаха и писма от съседи, че ме познават и какво мислят за мен, което е просто формалност, но е необходимо, та можеш да си го направиш предварително, за да не се връщаш втори път. ( Въпреки че не съм сигурна дали ще ти го искат)
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

такаааа... а тук възниква един истински готин въпрос :lol: : А какво правим ако със съседите сме в доста "цветущи" отношения ? :D
Ииии друго важно нещо, което се сетих. Свалям си аз днес медицинското свидетелсто и си го нося на личния и си викам е сега го попълва и всичко ще си е тип-топ... да ама не :D взима го той и ми се облещи вика .. какви са тези подробни изследвания ?! Та въпроса ми е следният: Принципно в медицинското само първата част ли трябва да се попълни от личния лекар, а останалото (мнения на хирурзи и т.н.) от специалистите на МВР илииии има нещо което незнам :?
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:такаааа... а тук възниква един истински готин въпрос :lol: : А какво правим ако със съседите сме в доста "цветущи" отношения ? :D
Ииии друго важно нещо, което се сетих. Свалям си аз днес медицинското свидетелсто и си го нося на личния и си викам е сега го попълва и всичко ще си е тип-топ... да ама не :D взима го той и ми се облещи вика .. какви са тези подробни изследвания ?! Та въпроса ми е следният: Принципно в медицинското само първата част ли трябва да се попълни от личния лекар, а останалото (мнения на хирурзи и т.н.) от специалистите на МВР илииии има нещо което незнам :?
Само първата част попълваш другата в деня на изпита ще се попълне от специалисти ;)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

хаха спокойно- само първата част се попълва от личния ти лекар, останало го оставяш празно. Но доколкто помня мен в районното ми дадоха друга бланка за медицински преглед- тая от сайта не била актуална ( не знам дали тази година са я сменили)

А за съседите... ми все ще намериш двама души, дето да кажат, че " си добро и вежливо момче, винаги поздравяваш" и тн :lol:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:хаха спокойно- само първата част се попълва от личния ти лекар, останало го оставяш празно. Но доколкто помня мен в районното ми дадоха друга бланка за медицински преглед- тая от сайта не била актуална ( не знам дали тази година са я сменили)

А за съседите... ми все ще намериш двама души, дето да кажат, че " си добро и вежливо момче, винаги поздравяваш" и тн :lol:
Ах, защо не съм му аз съсед ? :D
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

ох лелее :) значи буквално тези дни се заринах в документация, медицински , нервиии... опаковки от сникерси, марсовее (като съм нервен ми избива на сладко май :lol: ). А със съседите... ние с тях сме от около 10-12 години на етап "добър ден", така че ако е само за поздравяването и любезността нямаме проблем :D

Сега друго ми дойде на ум . Споменаха ми, че ми трябва свидетелство за съдимост (то само това май ми липсваше :lol: ) Таааам идея откъде да си извадя такова :?

P.S. Mного благодаря за предоставеното инфо :P

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:ох лелее :) значи буквално тези дни се заринах в документация, медицински , нервиии... опаковки от сникерси, марсовее (като съм нервен ми избива на сладко май :lol: ). А със съседите... ние с тях сме от около 10-12 години на етап "добър ден", така че ако е само за поздравяването и любезността нямаме проблем :D

Сега друго ми дойде на ум . Споменаха ми, че ми трябва свидетелство за съдимост (то само това май ми липсваше :lol: ) Таааам идея откъде да си извадя такова :?

P.S. Mного благодаря за предоставеното инфо :P
От районният съд в града ти :) Отиваш на гишето и казваш "Искам свидетелство за съдимост", плащаш няква такса от 5 6 кинта за документите и те така.
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Охххх добре, звучи ми лесно :) аз реших, че ще е нещо от сорта на : отидете на гише 12 - от там отидете на гише 371 :lol: Сега само трябва да намеря къде се намира софийският районен съд :lol: :lol:

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:Охххх добре, звучи ми лесно :) аз реших, че ще е нещо от сорта на : отидете на гише 12 - от там отидете на гише 371 :lol: Сега само трябва да намеря къде се намира софийският районен съд :lol: :lol:
Остава ако си от София да не знаеш къде е ? Не се ли намираше към Стадион Българска армия ? Зад УАСГ-то ?
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

от София съм... ама нали всеки ден си имам работа в съда :) :) :)

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:от София съм... ама нали всеки ден си имам работа в съда :) :) :)
Ти гледай верно да си нямаш там работа :D Там се намира :) между Българска армия и УАСГ :up:s
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

дам сетих се :) мерси много :) ... абе надявам се и аз да не се стига до там по друг повод... зависи от съседите :D :D

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:дам сетих се :) мерси много :) ... абе надявам се и аз да не се стига до там по друг повод... зависи от съседите :D :D
Хаха съседите са лесни 1 шише червено джони и ще напишар роман за теб :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Аз да те доупътя :mrgreen: - като влезеш в съда, проверяват те на входа, оставяш оръжия, Чадъри и други опасни пособия ( :mrgreen: ) и взлизаш вътре. Точно с/у теб се намира статуята на Темида, завиваш покрай нея вляво и веднага вдясно по коридора. Като стигнеш края, отиваш на касите от дясната страна и им казваш за какво си там. Те ти даваш една бланка за попълване, ти пък от своя страна трябва да отидеш на едно друго гише ( банката- при входа се намира) и да платиш таксата. Иначе във фОрмата за попълване на "основание" пишеш " кандидастване в АМВР"...
Друго май не можеш да объркаш :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”