Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Варненец написа:
Не знам къде живееш , но не ти пожелавам да живееш в места където, ако не си турчин не те назначават, ако не говорип турски си гяур и т.н , и тин...
Аз лично много харесвам ВМРО като идея- познавам и хора т организацията , но Каракачанов ми е противен...
И да, подписах се и бих се подписал отново и отново срещу новините на турски и срещу Турция е ЕС понеже не само, че не ни помага това(звучи глупаво и смешно), но и това ще е последния ковчег в пирона...
И между другото нито на Воленчо, нито на Каракачанчо вярвам
Така, че не съм съгласен с теб....
Това си е твоето мнение, но според мен много грешиш.
И се моля да не се съберат 500 000 подписа, защото не само Гърция ще ни се пука от смях : )
Точно пък те биха ни подкрепили...
Аз пък се моля да се съберат тези подписи и най-после да се докаже, че има общество...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Варненец, наистина ли ако се съберат 500 000 ще има референдум?Така де, това е вярно, но ние ли решаваме дали Турция ще влезе?Ако е така - няма проблем - ще пропътувам 200-300 км до София! Ако ще и 500 - само да има смисъл!
steli написа:Варненец, наистина ли ако се съберат 500 000 ще има референдум?Така де, това е вярно, но ние ли решаваме дали Турция ще влезе?Ако е така - няма проблем - ще пропътувам 200-300 км до София! Ако ще и 500 - само да има смисъл!
да, свиква се референдум и, ако 51 % не искат Турция в ЕС(дано)- тя не може да влезе
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Знам, че не е тема за Литературата, но днеска ли ще излизат оценките ни? Както казвах преди, малко не ми се вярва особено, но вече като че ли почвам да вярвам...та, някой знае ли нещо по въпроса?
steli написа:Варненец, наистина ли ако се съберат 500 000 ще има референдум?Така де, това е вярно, но ние ли решаваме дали Турция ще влезе?Ако е така - няма проблем - ще пропътувам 200-300 км до София! Ако ще и 500 - само да има смисъл!
да, свиква се референдум и, ако 51 % не искат Турция в ЕС(дано)- тя не може да влезе
Да,но активността на този референдум трябва да е по-висока от тази на последните избори,което според мен малко трудно ще стане.
При нас изпращането е на 21-ви, а балът на 26-ти, тръгваме за Кушадасъ на 28-ми. В Понеделник бяхме в училището с тъпаните. Грозна гледка. Някви от другия клас мятаха тоалетна хартия и салфетки....не че не дадох 3 лева за тия с тъпаните като събирахме де