Не, не взимам страна в спора.
Понеже някой попита аз отговарям къде според мен са слабите места на университета.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Сергей Игнатов: За връзката бизнес-университет се говори навсякъде. Този проблем не е решен и в САЩ.
Искам да си направите една равносметка, ако не живеете в София, как бихте се издържали без работа и колко ви е дохода...Последното показва, че има голям интерес към НБУ и среда, която излъчва желаещи да се обучават. Това е т.нар. средна класа. Каквото и да казват социолозите…тя вече съществува. Голяма част от богатите хора изпращат децата си в чужбина, докато голяма част от средната класа вече твърдо е насочена към НБУ.
Нищо.dexteriti написа:Аре Джеймс, кажи са кое не е вярно
Toва ти е секи път отговора, неадекватенJamesmagno написа:Нищо.dexteriti написа:Аре Джеймс, кажи са кое не е вярно![]()
![]()
![]()
Сотире, кой ти плаща? Сериозно.
alter ego написа:Зарежи социалните, давай за ЕГИПТОЛОГИЯТА!![]()
Това не е тема за сравнения. Темата е за НБУ. Оставете хората, свързани по някакъв начин с НБУ, да споделят какви са им впечатленията, без да ги бомбардирате с омраза.blz написа:бихме могли да направим страхотно сравнение
Темата е във форума на СУ все пак. Сравнението е неизбежно, пък и никъде няма омраза. Някой колеги, бидейки малко или много провокирани, гледат с насмешка, но съм склонен да им простя подигравателния тон.FightForFreedom написа:Това не е тема за сравнения. Темата е за НБУ. Оставете хората, свързани по някакъв начин с НБУ да споделят какви са им впечатленията, без да ги бомбардирате с омраза.blz написа:бихме могли да направим страхотно сравнение
Ами да си пожелаем и занапред да няма. Аз лично бих учил паралелно и в СУ, но някои технически спънки, като например недостатъчност на време и пари, ме спират. Да - това, че съм в НБУ не значи, че се чудя къде да си харча парите и с какво да си запълвам времето.blz написа:никъде няма омраза