И така, открай време се каня да прочета нещо от този човек и миналата нощ случайно попаднах на този превъзходен сайт. Изчетох "Мъртви риби" и "Воайорът", но бих казал заявил напълно открито, че просто преминаха покрай мен като есенен бриз, дори по-скоро ме подминаха.. С други думи - не разбрах нито какво ми казват тези разкази, а още по-малко накъде ме водят, вероятно защото нямам почти никакъв опит с подобен вид творби или пък кой знае защо.
Та, спирам отегчителната си прелюдия; тази тема я правя като сборен пункт за хората, които се интересуват от автора. Може пък тези, които са чели повече от него да споделят впечатления и препоръки, тъй като ми става все по-интересно. Tackar.
Борис Виан
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Борис Виан
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
Re: Борис Виан
Аз съм чела само "Ще плюя върху вашите гробове" и ме покърти, невероятна книга беше. А например "Червената трева" съм я почвала няколко пъти, ама не ме грабна хич. 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"Ще плюя върху вашите гробове" ми вървеше мудничко и обикновенно, но края напълни полупразната бутилка. 
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
you have to keep
breaking your heart
until it opens