Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от Real_Boy »

Далавера написа:Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, пари, любов и верни приятели. Да хванеш златната рибка! Да ти изпълни не 3, а 5 желания. Да си намериш 4-листна детелина с 5 листа. Да си все толкова готЕн, забавен, чаровен, усмихнат, лъчезарен, весел и добър. :mrgreen: Всички момичета да са твои. С 5 да ходиш - 10 да е**ш. Да ти се изцъка пиле на рамото. Да спечелиш от тотото. Да идеш на Карибите. Да се потопиш във водата и да си удариш крака в сандъче пълно с жълтици. После ще идем в някоя софийска дискотека ще поръчаш 15 бутилки, ще си ги делим братски. 5 за мен, 2 за теб и с останалите 8 ще черпим кой видим. Ай, жив и здрав!

Това беше най-оригиналното пожелание досега! МЕРСИ! :joker:
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Честит рожден ден и от мен, макар и на патерици! :) След оригиналното пожелание, което Далавера ти отправи, за мен не остава нищо друго освен да пожелая обичайните неща. Много здраве, щастие и късмет с матурите и изпитите! :D

П.С. Хубаво е да има по един такъв рожденик, за да се разведрява атмосферата!
You can never go too far...
emilyy
В началото бе словото

Мнение от emilyy »

Здрасти искам да попитам дали официално матурата по бел ,замества оценката от дипломата ,като балообразуваща?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Да, измества я :roll:
Компютърни науки I курс
emilyy
В началото бе словото

Мнение от emilyy »

okey мерси :)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Няма проблем :wink: :cyclops:
Компютърни науки I курс
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Borisg написа:
Варненец написа:
Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия :)
Разбира се, че ВМРО ще я организира :lol:
Пародия, пародия... :)
Обоснови се защо така мислиш???
Изобщо не съм съгласен с теб....

Защото влизането на Турция в ЕС може да е само плюс за нас :D
А подобните партии, организиращи подобни подписки, са партии-помияри за мен :)
Защо? Защото картината е повече от ясна, жалко, че не всеки я вижда.
Каракачанчо си осира позициите в партията, а пък СКАТ са в нужда от поредния си психически нестабилен изрод.
И ето, че ние - заблудените и неориентираните - си намираме по един духовен водач като Волен И Каракачанчо, и юруш на подписките. Дайте да се подпишем срещу новините на турски език. Дайте сега и срещу членството на Турция в ЕС.
Да не би турските фирми в България да сриват икономиката ни?
Да не би ако Турция е членка в ЕС ще се увеличи тероризма?
И най големият парадокс е как така Мекдония може, а Турция не може да бъде членка на ЕС?
Фантасмагории, фантасмагории :)
Искрено се надявам да не се съберат 500 000 подписа, защото за пореден път ще станем резил пред Европа с подобен референдум.
Гърците, които са затънали в лайна, вече ни се късат от смях:
И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?
Гръцкият премиер може да се похвали с голяма проицателност.

Не знам къде живееш , но не ти пожелавам да живееш в места където, ако не си турчин не те назначават, ако не говорип турски си гяур и т.н , и тин...
Аз лично много харесвам ВМРО като идея- познавам и хора т организацията , но Каракачанов ми е противен...
И да, подписах се и бих се подписал отново и отново срещу новините на турски и срещу Турция е ЕС понеже не само, че не ни помага това(звучи глупаво и смешно), но и това ще е последния ковчег в пирона...
И между другото нито на Воленчо, нито на Каракачанчо вярвам ;)
Така, че не съм съгласен с теб....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

vladiboy написа:
Borisg написа:
Варненец написа:
Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия :)
Разбира се, че ВМРО ще я организира :lol:
Пародия, пародия... :)
Обоснови се защо така мислиш???
Изобщо не съм съгласен с теб....
Да не би турските фирми в България да сриват икономиката ни?
Да не би ако Турция е членка в ЕС ще се увеличи тероризма?
Директно ти казвам "да" и "да". Лесно проверяемо е, че БПВ на Турция е смазващо по-висок от този в България. А сега си представи, че границите паднат... И, колко време ще отнеме на далеч по-богатите турци да насадят първо черноморието ни със сараите си, а по-късно и с частни фирми навсякъде, в които ще работят гяурите им (НИЕ) за сметка на личното им благоденствие?!?

Сега не ми удрайте етикета "атакист", аз съм просто патриот!
Много си прав... Ние и сега сме 9 дупка на кавала в съюза, а ако влязат и 100 дупка няма да сме..
Да не говорим, че азиатска държава в този съюз е безумие....
Да не говорим, че турските инвеститори у нас сриват икономиката ни защото не назначават българи, а 90% внасят турци от Турция- или помаци от Родопите... И така нататък, и така нататък.,...
Момчето явно не е запознато щом говори така...
Малко ти трябва (иди в места като Хасково, Разград, Търговище, Омуртаг, Шумен и т.н, и т.н) и ще ти стане ясно ;) В Трговище цял завод за стъкло отвориха(и затвориха този в Белослав)- само с турски наемници- Шише Джам.... И това е само един от примерите... Имам колежка от Хасково- дори не и се говори на тази тема ;)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Между другото снощи открих едно голяма смешка /по мое мнение/. Всички сме против това Турция да влезе в ЕС /жалко, че няма как да се добера до подписката :lol: :lol: /, всички сме против новините на турски език /добре, че не гледам БНТ/, но да сте забелязвали по родните канали как се въртят едни рекламки на цифрова телевизия и кой им е рекламно лице!? Не знам, може би издребнявам, може би това, което мисля е глупаво, но не трябва ли да започнем от там? Така ли няма някоя българка, която да сложат за рекламно лице!???????? :x
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

е то е същото и с изрусената мацка от рекламата на Сердика Център в София :lol: :lol: ама сами сме си виновни, че допускаме такива своеволия... и най-вече гласуваме за тях! :D
mravke
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mravke »

^^^

Тези последните два поста са доста лишени от всякаква мисъл в тях....
Едно е да имаш проблем с членството в ЕС (най-малкото, защото почти няма територия в Европа), да не ти харесва,че има новини по БНТ (като цяло са излишни,никой не ги гледа и дразнят) , но да имаш проблем кой е рекламно лице (било "своеволие") :shock: ми намирисва на дискриминация/глупост.... И не ми излизайте с аргумента "аз съм патриот" , защото имам чувството,че доста голяма част от вас няма

Не ви е лесно.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология

Мнение от Crippled Alice »

дискриминация ли? :D на мен не ми пука Шанел на какво е рекламно лице, но важен е жестът... Защо не сложат някоя чернокожа например? :)
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

А аз ви питам какво пречат новините на турски. Да, никой не ги гледа, но ако им ги махнем, те разбира се, ще кажат, че има нарушаваме правата. За какво това етническо напрежение? Малко други проблеми ли има?
Турция в ЕС. Взаимоотношенията ни с Турция са от много голяма значение, дори само поради географското положение на страната ни. Подобни подписки само ще развалят тези взаимоотношения...какво печелим от това? Ако Турция влезе в ЕС, то първо че няма да е скоро, и второ ако стане, то тогава държавата със сигурност ще отговаря на всички изисквания на съюза, защото иначе просто няма да бъде допусната. За момента аз не виждам, те да имат намерение да премахват приемерно смъртното наказание, пък и икономически имат много големи проблеми...
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Варненец написа: Не знам къде живееш , но не ти пожелавам да живееш в места където, ако не си турчин не те назначават, ако не говорип турски си гяур и т.н , и тин...
Аз лично много харесвам ВМРО като идея- познавам и хора т организацията , но Каракачанов ми е противен...
И да, подписах се и бих се подписал отново и отново срещу новините на турски и срещу Турция е ЕС понеже не само, че не ни помага това(звучи глупаво и смешно), но и това ще е последния ковчег в пирона...
И между другото нито на Воленчо, нито на Каракачанчо вярвам ;)
Така, че не съм съгласен с теб....
Това си е твоето мнение, но според мен много грешиш.
И се моля да не се съберат 500 000 подписа, защото не само Гърция ще ни се пука от смях : )
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

mravke, аз съм честна и ще си кажа, че не съм патриот! Нито пък парадирам с тези неща. Но нека тръгнем от по-малкото към по-голямото. Да, може би наистина издребнявам, но това си е мое мнение и си го изказвам. А и кои сме ние да решаваме дали Турция ще влиза или не в ЕС?!От 500 000 наши подписа ли зависи това?Не мисля. Сигурна съм, че и когато България се е готвила за членка, е имало и хора, които не са го одобрявали. Но все пак сме там...
Всички говорят за турските фабрики, за това как Турция ще ни завладее напълно, ако влезе в ЕС, но защо не тръгнем от най-дребното - от рекламите, от сериалите?Има много хора против турските сериали, но досега не съм чула за подписка против ''Перла'' или някоя друга ''творба''. А проблемът с новините се решава много лесно - просто не си на този канал във времето, в което ги излъчват. Макар че хората и референдум щяха да правят... :|
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”