vladiboy написа:Borisg написа:Варненец написа:Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия

Разбира се, че ВМРО ще я организира
Пародия, пародия...

Обоснови се защо така мислиш???
Изобщо не съм съгласен с теб....
Да не би турските фирми в България да сриват икономиката ни?
Да не би ако Турция е членка в ЕС ще се увеличи тероризма?
Директно ти казвам "да" и "да". Лесно проверяемо е, че БПВ на Турция е смазващо по-висок от този в България. А сега си представи, че границите паднат... И, колко време ще отнеме на далеч по-богатите турци да насадят първо черноморието ни със сараите си, а по-късно и с частни фирми навсякъде, в които ще работят гяурите им (НИЕ) за сметка на личното им благоденствие?!?
Сега не ми удрайте етикета "атакист", аз съм просто патриот!
Много си прав... Ние и сега сме 9 дупка на кавала в съюза, а ако влязат и 100 дупка няма да сме..
Да не говорим, че азиатска държава в този съюз е безумие....
Да не говорим, че турските инвеститори у нас сриват икономиката ни защото не назначават българи, а 90% внасят турци от Турция- или помаци от Родопите... И така нататък, и така нататък.,...
Момчето явно не е запознато щом говори така...
Малко ти трябва (иди в места като Хасково, Разград, Търговище, Омуртаг, Шумен и т.н, и т.н) и ще ти стане ясно

В Трговище цял завод за стъкло отвориха(и затвориха този в Белослав)- само с турски наемници- Шише Джам.... И това е само един от примерите... Имам колежка от Хасково- дори не и се говори на тази тема

Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......