Разбира се, че ВМРО ще я организира
Пародия, пародия...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Двете предварителни сесии ли? По какво? Ако говориш за журналистиката , темата беше "Дупки" при контролни теми "Живот по време на криза" и "Евпропейското ни самочувствие"catchmeifyoucan написа:Може ли някой да напише кои теми са се паднали на 2те предварителни сесии.Благодаря предварително на отзовалите се!
Точно така- няма формула... А и зависи кой ще ти проверява....mina_k написа:ами аз така направих,но резултатът е 3.75!затова мисля,че формула няма.късметът да е с теб и това е !Mulder написа:Актуални, неактуални теми...не знам, но на курса ни казаха да внимаваме да не пишем това, което всички биха писали. Примерно всички пишат за братя Галеви или за дупките по пътщата. Мое лично мнение е, че ако има примерно тема "октопод", да извъртим темата така, че да не пишем за мафиоти, а да изтъкнем някакъв друг обществен проблем, който може да се разгледа като октопод. Не знам дали ме разбрахте, но мисълта ми е, че дори да се падне някаква на пръв поглед актуална тема, не е речено че трябва да точно тя да се назове в есето...
Обоснови се защо така мислиш???Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия
Разбира се, че ВМРО ще я организира![]()
Пародия, пародия...
Варненец написа:Обоснови се защо така мислиш???Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия
Пародия, пародия...
Изобщо не съм съгласен с теб....
Директно ти казвам "да" и "да". Лесно проверяемо е, че БПВ на Турция е смазващо по-висок от този в България. А сега си представи, че границите паднат... И, колко време ще отнеме на далеч по-богатите турци да насадят първо черноморието ни със сараите си, а по-късно и с частни фирми навсякъде, в които ще работят гяурите им (НИЕ) за сметка на личното им благоденствие?!?Borisg написа:Да не би турските фирми в България да сриват икономиката ни?Варненец написа:Обоснови се защо така мислиш???Borisg написа:Тази подписка за мен е пълна простотия
Пародия, пародия...
Изобщо не съм съгласен с теб....
Да не би ако Турция е членка в ЕС ще се увеличи тероризма?
Нито едно изречение не мога да приема за адекватен аргумент, но това си е твоето мнениеvladiboy написа: А сега си представи, че границите паднат... И, колко време ще отнеме на далеч по-богатите турци да насадят първо черноморието ни със сараите си, а по-късно и с частни фирми навсякъде, в които ще работят гяурите им (НИЕ) за сметка на личното им благоденствие?!?
Сега не ми удрайте етикета "атакист", аз съм просто патриот!