КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- deliriummm
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Re: КСК- История 2010/ 2011
Кой от тук ще ходи на олимпиадата тази седмица?
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
яз, ама нещо ми е много апатично, опитвам се да си подредя мислите и чувствата.. ще пропусна едно от най-емоционалните събития в живота си, като тръгна утре..как да се надъхам 
Another heartache, another failed romance. On and on...
- deliriummm
- Пишете, о, братя
И аз съм като теб!Пропускам последните събирания с любимите ми съученици,ама няма как поех отговорност, че ще отида и не мога да се отметна.... 
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
за 3тия кръг ли говорите?
- deliriummm
- Пишете, о, братя
Да,за националния.
ще попитам за теб, delerium 
Another heartache, another failed romance. On and on...
- summer_f_
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
има си специална тема за олимпиадата, моля моля...
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
здравейтеее
малко позакъснях да съобщя за моят резултат от изпита, нямах възможност по-раничко:) имам 5.13, което е доста добре, впредвид, че се надявах на 4
но възникна проблема със задочното обучение Социални дейности, гледам, че миналата година минималният бал е бил 22.50, пък моя е 21.30
намерих си страхотна работа, която не искам да изпускам, но пък и искам да уча, а редовното обучение няма как да стане...гледам също и че за право минималният бал е бил 27.00, като сметнах моят е 27 и нещо...Познавате ли някой, който учи задочно обучение, какво по-точно, доволен ли е? Ако се отклонявам от темата, просто пишете ЛС, да не занимавам останалите с моите проблеми :Р
There is nothing permanent except change...
-
kableshkov
- В началото бе словото
Социални дейности? Право?
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Дам и на мен ми се стори малко странничко
Иначе минималният бал миналата година за право не беше 27, а 27,38, но това не е кой знае колко важно. И има доста хора, които го учат задочно и .. да ти кажа честно ( по скромните ми наблюдения) не ги пускат никак трудно по изпитите ( особено ако се бориш просто да минеш
) Но пък правото по принцип се учи 5 години и половина г/д, като е задочно ще станат 6 години и толкова... което някак не звучи примамлово.
иначе моето скромно мнение е, че право задочно никак не е оферта ако искаш да станеш добър специалист в областта.
Та.. прецени си дали тази твоя "страхотна работа", която си си намерила на 18г. си залужава наистина, пък после си виж дали искаш да учиш задочно. Още повече, че в университета никой не те следи дали ходиш на лекции или не. Въпрос е единствено на твоята лична воля и желание дали ще идваш:)
Иначе минималният бал миналата година за право не беше 27, а 27,38, но това не е кой знае колко важно. И има доста хора, които го учат задочно и .. да ти кажа честно ( по скромните ми наблюдения) не ги пускат никак трудно по изпитите ( особено ако се бориш просто да минеш
иначе моето скромно мнение е, че право задочно никак не е оферта ако искаш да станеш добър специалист в областта.
Та.. прецени си дали тази твоя "страхотна работа", която си си намерила на 18г. си залужава наистина, пък после си виж дали искаш да учиш задочно. Още повече, че в университета никой не те следи дали ходиш на лекции или не. Въпрос е единствено на твоята лична воля и желание дали ще идваш:)
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
There is nothing permanent except change...
-
kableshkov
- В началото бе словото
Съвет- аз също имах хубава работа подобна на твоята с прилично заплащане, но пред редовното обучение в елитна специалност на СУ просто няма място за предпочитание. Както сме тръгнали наникъде в кризата, не залагай твърде много на временна работа, каквато и да е и на каквото и заплащане и да е, защото хубавите неща свършват бързо. Все пак образованието е 4 години и има голяма разлика дали си задочно или редовно. Не знам с какви мотиви влизаш в СУ, но за мен лично стабилните социалните контакти( по нашему връзки) са изключително важни, а в задочното такива трудно се създават.
Относно специалността не мога да коментирам задочното Право в СУ, но като цяло поне с него можеш да разчиташ да си намериш прилична работа след време. Със социалните дейности един приятел след 3 години като охрана започна на 400лв. към някаква фондация. Сам/а си прави изводите
Относно специалността не мога да коментирам задочното Право в СУ, но като цяло поне с него можеш да разчиташ да си намериш прилична работа след време. Със социалните дейности един приятел след 3 години като охрана започна на 400лв. към някаква фондация. Сам/а си прави изводите
Сътрудник към ФСС на ФФ
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Заради темата със.. сантиметрите, дето със Светльо я подхванаха
( ако правило съм схванала намека де
)
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
понеже по-напред в темата видях,че сте коментирали специалностите и бала,бих искала да ви попитам за мнението ви относно специалностите етнология и минало и съвремие на югоизточна европа.смятате ли,че предлагат възможности за реализация?!