КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя
Курс: първи

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от deliriummm »

Кой от тук ще ходи на олимпиадата тази седмица?
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
Аватар
shtukata
В началото бе словото

Мнение от shtukata »

яз, ама нещо ми е много апатично, опитвам се да си подредя мислите и чувствата.. ще пропусна едно от най-емоционалните събития в живота си, като тръгна утре..как да се надъхам :?
Another heartache, another failed romance. On and on...
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя

Мнение от deliriummm »

И аз съм като теб!Пропускам последните събирания с любимите ми съученици,ама няма как поех отговорност, че ще отида и не мога да се отметна.... :(
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

за 3тия кръг ли говорите?
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя

Мнение от deliriummm »

Да,за националния.
Аватар
shtukata
В началото бе словото

Мнение от shtukata »

ще попитам за теб, delerium :pirate:
Another heartache, another failed romance. On and on...
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от summer_f_ »

има си специална тема за олимпиадата, моля моля...
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Deska
В началото бе словото
Специалност: отказала се Украинистка:)

Мнение от Deska »

здравейтеее :mrgreen: малко позакъснях да съобщя за моят резултат от изпита, нямах възможност по-раничко:) имам 5.13, което е доста добре, впредвид, че се надявах на 4 :lol: но възникна проблема със задочното обучение Социални дейности, гледам, че миналата година минималният бал е бил 22.50, пък моя е 21.30 :roll: намерих си страхотна работа, която не искам да изпускам, но пък и искам да уча, а редовното обучение няма как да стане...гледам също и че за право минималният бал е бил 27.00, като сметнах моят е 27 и нещо...Познавате ли някой, който учи задочно обучение, какво по-точно, доволен ли е? Ако се отклонявам от темата, просто пишете ЛС, да не занимавам останалите с моите проблеми :Р
There is nothing permanent except change...
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Социални дейности? Право?
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Дам и на мен ми се стори малко странничко :mrgreen:

Иначе минималният бал миналата година за право не беше 27, а 27,38, но това не е кой знае колко важно. И има доста хора, които го учат задочно и .. да ти кажа честно ( по скромните ми наблюдения) не ги пускат никак трудно по изпитите ( особено ако се бориш просто да минеш :) ) Но пък правото по принцип се учи 5 години и половина г/д, като е задочно ще станат 6 години и толкова... което някак не звучи примамлово.
иначе моето скромно мнение е, че право задочно никак не е оферта ако искаш да станеш добър специалист в областта.
Та.. прецени си дали тази твоя "страхотна работа", която си си намерила на 18г. си залужава наистина, пък после си виж дали искаш да учиш задочно. Още повече, че в университета никой не те следи дали ходиш на лекции или не. Въпрос е единствено на твоята лична воля и желание дали ще идваш:)
Аватар
Deska
В началото бе словото
Специалност: отказала се Украинистка:)

Мнение от Deska »

:D Всъщност съм на 20:) и вече веднъж бях студентка редовно (Славянска филология).Колкото до страхотната работа - прилична заплата за 15 работни дни в месеца, наистина има защо да не искам да я изпускам.Принципно Правото не е специалността, която искам, но ако нещата със Социалните дейности не станат вариантите ми за задочно обучение не са много, видях, че има История задочно, Неформално образование и още няколко специалности в Педагогиката, които не изглеждат особено примамливи.
There is nothing permanent except change...
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Съвет- аз също имах хубава работа подобна на твоята с прилично заплащане, но пред редовното обучение в елитна специалност на СУ просто няма място за предпочитание. Както сме тръгнали наникъде в кризата, не залагай твърде много на временна работа, каквато и да е и на каквото и заплащане и да е, защото хубавите неща свършват бързо. Все пак образованието е 4 години и има голяма разлика дали си задочно или редовно. Не знам с какви мотиви влизаш в СУ, но за мен лично стабилните социалните контакти( по нашему връзки) са изключително важни, а в задочното такива трудно се създават.
Относно специалността не мога да коментирам задочното Право в СУ, но като цяло поне с него можеш да разчиташ да си намериш прилична работа след време. Със социалните дейности един приятел след 3 години като охрана започна на 400лв. към някаква фондация. Сам/а си прави изводите :D
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Аватар
Verka
Драскач
Курс: втори

Мнение от Verka »

Що? :albino:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Заради темата със.. сантиметрите, дето със Светльо я подхванаха :mrgreen: ( ако правило съм схванала намека де :mrgreen: )
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

понеже по-напред в темата видях,че сте коментирали специалностите и бала,бих искала да ви попитам за мнението ви относно специалностите етнология и минало и съвремие на югоизточна европа.смятате ли,че предлагат възможности за реализация?!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”