МУХАХАХАХАХАХАХА
Може би е била - преди 50 години.
Дичо, машината на времето още не е измислена. Ако на теб ти пука какви успехи са имали Нотингам преди 100 години, мен не ми дреме. За мен те са ФУТБОЛНО ДЖУДЖЕ.
И колкото и да не ти изнася ЖОЗЕ Е ГЕНИЙ С 14 КУПИ (скоро ще са 17) СА 6 ГОДИНИ С 3 РАЗЛИЧНИ ОТБОРА. Като не ти харесва мача - не гледай. Това да не ти е балет, че да оценяват изпълнение. Футболът не е игра на фенове (това пък откъде го измисли, на никой не му дреме за феновете - всичко е до парите), а на голове. Да не говорим, че никой нормален фен на синьо - черните няма да се обиди ако Интер вземе ШЛ. На Мауриньо му е през оная работа за теб и за милионите хейтъри, които си мислят, че са нещо по-голямо от това. За него е важно да печели мачове, да печели купи, а в това той е най-добър. Нито Рафата, нито мафата, нито кой да е други треньор може да го бие в това.
Ето това прави великият треньор: носи радост на феновете на водения от него отбор и не му пука за останалите
http://www.boxofficefootball.com/wp-con ... r-fans.jpg
Едно време той носеше радост на феновете на Челси, сега носи радост на феновете на Интер. Сигурно ако стане тренер и на твоя Ливърпул ще спечели така очакваната титла.
Също така това, че е мразен ти си го измисли. Мразен е от няколко заблудени "фенове на красивия футбол" и от няколко фена на Барселона, които ги боли, че Жозе няколко пъти ги нарита и с Челси и с Интер въпреки звездната им селекция.
Иначе ако ще се обиждаме на отбори в момента средняшки отбор е Ливърпул...едва кретащ на шестото място. И хич не ме интересува какви титли е печелил преди 50 години. Сори.
И повече няма нужда да говорим на тая тема. Жозе е ВЕЛИК и на който не му изнася може да се оплаче на арменския поп или да търси оправдания в антифутбола на Интер, в атмосферното налягане, в извънземните и т.н.
Да обобщя ли.
1. На никой не му пука за феновете. Това е игра, в която се въртят много пари.
2. На Моуриньо пък хич не му пука за другите фенове, Той иска да радва феновете на Интер и го ПРАВИ.
3. Като искаш да гледаш хубав футбол си пусни някой мач от втора дивизия в Англия. Доказано ще видиш по-голямо зрелище. С малки изключения мачовете с голям залог не са зрелищни.
4. Моуриньо не е глупак, че да тръгва да се надиграва с Барселона с човек по-малко. Това беше единственото правилно решение, което можеше да вземе.
ЗАЩОТО:
5. Спри да живееш с нещата преди 30 години. Едно време и България е била могъща държава, сега обаче САЩ движат нещата и хич не ги ебе колко години история имат.
6. В момента Жозе ще го вземат от кой да е отбор без Барса (че там ядоха бой от него доста пъти и са го намразили). Човекът трябва само да си избере.