Шампионска лига 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Шампионска лига 2009/2010

Мнение от Zahariev »

Сега сигурно трябва да покажа клип от мача, където Реал паднаха с 4-0 от онзи отбор, чието име и не помня. :D

Така, така, две шести и две четвърти места са елит, сеш' се.Говорим за сериозни отбори от ранга на Барселона.Две шести и две четвърти места не покриват нормата.Но иначе, добре ... не е точно средняшки, ами отбор, който без пари е малко над средата на таблицата и има шанс да направи нещо неочаквано. ;)

Мхм, готов съм да се обзаложа.Байерн ще са победители и то с късметлийски гол.Те късметлийски си стигнаха до финала , така че заслужават и да изпинизят победата под носа на "Спешъла". :)

The names of the future are stamping of impatience.
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Aман от разбирачи :lol: Кажи кой отбор без пари става шампион да го гледам :| Айде залагаме 1:1, един пропбет, че Интер са чампс...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Арсенал са живото доказателство, че без пари шампионски отбор не може да се изгради.

Въпреки това аз много им се кефя, но...им липсва зрялост.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

camel написа:Арсенал са живото доказателство, че без пари шампионски отбор не може да се изгради.

:shock: Така като кажете без пари, щото не купуват играчи за милярди...смешно е. Арсенал са третият най-богат клуб, кое е без пари точно :lol:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Под без пари разбирам да не харчат много пари за звезди.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

camel написа:Под без пари разбирам да не харчат много пари за звезди.
Те всички така разбират, но всъщност си харчат и то предоволно. Заплатите им са все още по-високи от тези на Мачестър Сити (средно говоря).
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel написа:Арсенал са живото доказателство, че без пари шампионски отбор не може да се изгради.

Арсенал ще са така дълго време, докато си изплатят новото стадионче. И въпреки това, дори в момента могат да имат унищожително нападение и средна линия, но Венгер е мишка.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Можете да похвалите гунърите още повече. Давайте! :P
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Тази статия е антистатия. Айде стига с глупостите за антифутбола. Като толкова искат да падат от Барселона да им играят открито. Аман от хейтъри. :evil:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=132879

- Of course not!
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Zahariev написа:
Scarface написа:
Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор. :D
:shock: :shock: :shock:
Най-тъпото нещо, което съм чувал за Специалния.
Жозе, печели отново ШЛ и те чакаме на Олд Трафорд :cheers:

Кое точно беше тъпото ? :D

Челси са на принципа на Реал.Много пари ги вдигнаха до върха, иначе са си средняшки отбор.А Реал парите в последно времем, а преди това генерал Франко.В Порто може да е специален, да.А иначе в Барса е работел като преводач, не разкривам държавна тайна. ;)

И естествено, че няма да отде в МЮ.

На мен ми беше малко все едно кой ще се класира при все, че баварците ще победят.Сега Байерн ще бият на финала с гол 80та минута от ъглов с глава.Те ги умеят тези неща ..... сигурно ще е като онзи гол на Кирстен Янкер срещу Ливърпул. :)
Ми стори ми се, че го каза с малко пренебрежителен тон, все едно не е нищо повече от преводач.
Жозе е гений. Точка.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

А може ли да бие у дома "Барса" с 3:1, ако е треньор на "Миньор"? Или да им вкара 3 гола в два... или в десет мача.

Аман от пишманжурналисти. Предпочитам да ми коментират бивши и настоящи футболисти, независимо от това, че може да не са много интелигентни и изказът да не им върви гладко, отколкото някоя чутурка, дето кисне в "Еврофутбола" след работа и се има за много важен.

Иначе относно стиловите предпочитания - обяснимо. И аз щях да се дразня на "Интер", ако във втори клас, като се деляхме на футболни отбори в час по физическо, не се бях паднал от тях... :mrgreen:

ед: и в интерес на статистиката - имахме едно търкулване на топката от Ето'о, което си се брои за удар в очертанията! :mrgreen:

о, ама то имало и друга статия... - http://gong.bg/view_article.php?article_id=132879
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

От вчера Жозе ми се издигна още повече в очите! Направи Барселона да изглеждат толкова жалки и безидейни!
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

camel написа:Тази статия е антистатия. Айде стига с глупостите за антифутбола. Като толкова искат да падат от Барселона да им играят открито. Аман от хейтъри. :evil:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=132879
хаха, аз първо онази прочетох. И в двете има доза истина, никой нормален не спори за гения Мауриньо...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Жозе е шибан капут !!!
Не съм фен на Барцилоната...ама когато си пусна втората среща на полуфинал на ШЛ...очаквам два отбора, които си строшават краката от игра. Снощи заспах 3 пъти на тоя мач. Не искам игра стил Гърция на европейското или отбор от Каспичан, който е вкарал на ЦСКА/Левски.
Футболът не е игра на победи...отдавна не е. Сега футболът е игра на зрители. ЕееЕЕееее...тоя капут ако продължава да прави такива мачове...сигурно и "еди-кво-сиАдзурите" ще си изключат телевизора.
Ето защо Жозе никога няма да тренира царете на комерса - Мардит. И ето защо е мразен от алл-овър-дъ-уърлд (с изключение на няколко фена на Челси и трима от психодиспансера в Долен Лисабон)

Иииииии да, Челси са средняшки отбор, защото преди чукотските милиарди имат една титла и никога не са печелили ШЛ, КЕШ или разните му там... (КНК не е постижение...дори Динамо Тбилиси са го печелили)...
Челси не е марка на английския футбол, каквито са Ливърпул, Нотингам, Манчо...просто в БГ е популярен, защото е син (като един друг "мистичен" Бг отбор)...тъжно, но истина.
Ииии стига с тоя Дзола, Хаселбанк-Маселбанк...
Лийдс имат полуфинал за УЕФА и полуфинал за ШЛ ииииии играчи като Видука, Кюъл, Робинсън...ама пак са си средняци
Нюкясъл са имали Шийрър...ама пак са средняци...
Много неща отделят посредствения отбор от легендарния...и според мен Челски не ги притежава.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Заключено

Обратно към “Спорт”