[КСК 2010] Български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Подготовка по БЕЛ, КСК 2010-2011
Последно промяна от svetlio.varna на 27 Апр 2010, 14:20, променено общо 1 път.
мани ги ти тия математички те едни "сухи,скучни и безинтересни-кажи им "математици" и не си обиждай повече!"
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
В повечето моменти е така
Математиците не са така пламенни личности и романтици като нас българиците
Математиците не са така пламенни личности и романтици като нас българиците
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Ако нямаше математици,а само литератури щяхме още да философстваме в сламени колибки и щяхме да се чудим как да запалим огън....Тъй че определено откъм практика те са много по-полезни драги философи 
- Verka
- Драскач
- Курс: втори
Което си е истина, си е истина..Инжинерната мисъл е доста по-креативна
липсва й само малко.. творческа разпиляност може би 
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
изглежда вече ме лови параноята,но искам да ви попитам-знаете ли дали допълненията,в смисъл ,ако си пропуснал нещо и го допишеш,се счита за знак???и вярно ли е,че анулирането става само на място,но не и от преподавателите?!
- city_glam
- От дъжд на вятър
сигурно зависи как си го дописала - аз на журналистиката вмъкнах 2 изречения с човки - не са го сметнали за знак, а дисквалифицирането принципно трябва да става от преподавателите (освен ако не е заради говорене) на историята едно момиче й анулирал квесторът работата, защото й се разтекла химикалката и оставила петна, но принципно това би трябвало да го направят проверяващите
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ako си питала как да добавиш това, което си изпуснала, биха ти казали с някаква цифричка или друг отличителен знак, който обаче да показва ясно намеренията ти. Така че ако се разбира, че не си си рисувала просто звездички по листа- не би трябвало да ти анулират работата 
- mina_k
- Пишете, о, братя
аз лично не питах,но друго момиче зададе точно такъв въпрос и те и казаха,че няма значение ,стига да се разбира и на нас да ни е по-удобно.това бяха думите на отговорниците.за знаци посочиха най-вече цветът на химикала и имена.
но днес в ума ми изникна мисълта,че може точно това с цифричката да се сметне за знак.наистина имам нужда от мнения.благодаря засега,защото не искам да си представям,че заради това могат да ми анулират работата.просто исках да добавя малко за военната лирика,за да бъде по-съдържателно.но ако това ми струва въобще кандидатстването тази година в СУ??!!!!
но днес в ума ми изникна мисълта,че може точно това с цифричката да се сметне за знак.наистина имам нужда от мнения.благодаря засега,защото не искам да си представям,че заради това могат да ми анулират работата.просто исках да добавя малко за военната лирика,за да бъде по-съдържателно.но ако това ми струва въобще кандидатстването тази година в СУ??!!!!
- city_glam
- От дъжд на вятър
не се шашкай, виж че при журналистиката нямаше нито един дисквалифициран, някой хора са мазали с шоколад, човекът до мен задраска в 50 вълнообразни черти една дума и пак квесторите му казаха да не се притеснява 
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
- mina_k
- Пишете, о, братя
това не е шега работа,макар че си мисля,че от хиляди кандидати едва ли само аз съм добавила така!много се надявам! 
- Jackie
- В началото бе словото
- Курс: втори
mina_k написа:аз лично не питах,но друго момиче зададе точно такъв въпрос и те и казаха,че няма значение ,стига да се разбира и на нас да ни е по-удобно.това бяха думите на отговорниците.за знаци посочиха най-вече цветът на химикала и имена.
Не се притеснявай, на изпита по история правих доста добавки- с "чавка", звездичка и цифричка отгоре дори
И всичко мина повече от добре, никакво дисквалифициране:)
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- mina_k
- Пишете, о, братя
благодаря много!дано и при мен всичко мине добре! 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ами аз миналата година на редовния изпит на последната страница от темата си ( бях поискала допълнителни листи, които се оказа гланцирани
) писах с 3 цвята химикалка ( все синя де, ама все пак) и даже единия абзац го повторих с по-тъмната химикалка, че да изглежда по-еднакво
И много се притеснявах дали няма да го сметнат за знак, питах квесторката ( тя каза "не, разбира се!"), но в крайна сметка си отдъхнах чак като видях статистиката във вестника, че няма анулирани работи
С една дума, това, с което навярно те плащат на уроците ти ( че всяко нещо се счита за знак), не е съвсем така. Доста са либерални хората в това отношение
П.П. За анулирнаи работи заради знак съм чувала само поради две причини - едната : на едно момче му беше потекло кръв от носа.. в/у листа
А другата.. момичета- нали знаете как по-яркият цвят лак за нокти може да оставя следи по бял лист като от цветен молив.. Ми на едно момиче така му се било случило на предварителния и да.. наложило се да и анулират работата
( Това обаче не я беше спряло да дойде пак с червен лак на редовния изпит
) както и да е..
Та накратко - Отдъхни си!
С една дума, това, с което навярно те плащат на уроците ти ( че всяко нещо се счита за знак), не е съвсем така. Доста са либерални хората в това отношение
П.П. За анулирнаи работи заради знак съм чувала само поради две причини - едната : на едно момче му беше потекло кръв от носа.. в/у листа
А другата.. момичета- нали знаете как по-яркият цвят лак за нокти може да оставя следи по бял лист като от цветен молив.. Ми на едно момиче така му се било случило на предварителния и да.. наложило се да и анулират работата
Та накратко - Отдъхни си!