Просто тоя тренер Ман Гаал откакто се помня ми е противен. Надут, високомерен, а в същото време без кой знае какво покритие.
Сега ще го видим срещу Специания. Ако Байерн победи тогава ще го призная холандеца.
Модератори: ники, Methuselah
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Хм, защо несправедливо? Топката си се удари в ръката на Кейта, която не беше плътно до тялото му и в резултат топката доста промени траекторията си.Norwegian Wood написа:Гола го отмениха несправедливо, но това на Пике си беше засада като че ли...Ураган написа:Интер набараха мекото със ЦСКА Москва, с Баварците няма да е така.
Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор.![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Защо му викат "Специалния" да не е някъв ритардScarface написа:Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор.![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъпото нещо, което съм чувал за Специалния.
Жозе, печели отново ШЛ и те чакаме на Олд Трафорд
2004г. спечели Шампионската лига с Порто и лятото пое Челси. На пресконференцията на официалното му представяне като мениджър на Челси каза "Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one"allshallperish написа:Защо му викат "Специалния" да не е някъв ритардScarface написа:Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор.![]()
![]()
![]()
![]()
Scarface написа:Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор.![]()
![]()
![]()
![]()
готов ли си да се обзаложишZahariev написа: На мен ми беше малко все едно кой ще се класира при все, че баварците ще победят.
Средняшки отбор, който през сезон 2000/2001 беше сочен за ФАВОРИТ ЗА ТИТЛАТА в Англия и който в ерата Дзола си беше фактор, заедно с Фло, Хаселбанк (голмайстор на Премиършип), Денис Уайз и другите. Какво му е средняшкото на това? За четири години 2 шести и 2 четвърти места. Общо взето Ливърпул в момента са на същото положение, ама няма да ги наречеш средняшки отбор.Zahariev написа:Scarface написа:Zahariev написа:Преводач на Ноу Камп, цар в средняшки английски отбор.![]()
![]()
![]()
![]()
Кое точно беше тъпото ?![]()
Челси са на принципа на Реал.Много пари ги вдигнаха до върха, иначе са си средняшки отбор.А Реал парите в последно времем, а преди това генерал Франко.В Порто може да е специален, да.А иначе в Барса е работел като преводач, не разкривам държавна тайна.
Ето ти един показателен мач на среднияшкия отбор
http://vbox7.com/play:367be358![]()
И естествено, че няма да отде в МЮ.
На мен ми беше малко все едно кой ще се класира при все, че баварците ще победят.Сега Байерн ще бият на финала с гол 80та минута от ъглов с глава.Те ги умеят тези неща ..... сигурно ще е като онзи гол на Кирстен Янкер срещу Ливърпул.
хейтърчо сиcamel написа:Какво викаш за Ман Гаал?