Ей сега ще цъкна, надявам се вече да няма смисъл
Проверете си пощите, с които сте регистрирани във фейса, защото са пратили по още един спешъл пакет като онзи път ^^
Едит: Ъ! Какво ли ви казвам, вие вече сме ми и пратили даже! Благодарим
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аз нямам втори пакет... Ама исках да ви питам нещо: тези от вас, които си имат куче - абе движи ли ви се кучето изобщо из фермата? Моето човече е залостеносред бали сено, за да си върша всичко по-бързо и куче то смао седи там отстрани и изобщо не се разхожда, а като го купих и побяга насам-натам. Заради залостването ли е или просто са такива?
Не съм сигурна, че съм те разбрала правилно, но ако кучето е "залостено" няма как да се движи...
Иначе не знам дали по принцип припка, защото аз моето съм казала да седи на място
Ами като си преведеш Allow follow излиза, че му позволяваш да следва. Предполагам, че става въпрос за човечето. И то като седи на едно място кучето също седи на едно място. Това сега го измислих, не знам дали е така, ама е логично кучето да следва стопанина...
iskam da vi pitam ne6to...
nemojah da subera vsi4ki materiali za misiqta s ka6tata, i tq svur6i .
Imali nqkakav na4in sled kato e svar6ila misiqtada si zakupq materialite koito mi ostavat za6toto te ne sa mn?
Първо, във форума се пише на кирилица и второ, да можеш да си закупиш материалите с доларчета, просто разгледай в маркета и ще видиш.
БТВ, видяхте ли новата зарибявка ако тази седмица си правим кооперации и печелим златни медали, можем да си купим 5 туби с бензин за монетки, яко Хайде да се кооперираме, тогава, тамън днес или най-късно утре май бешетрябва да си дообера нивичката :scratch:
Да.. при мен стана много интересно, защото тамън ми извади съобщение, че може да се купи гориво с жълтици, ако спечелиш какъв да е медал и гледам кооперацията ми, в която влезнах вчера, завършена със златен медал и веднага ми се отключи, хаха.
Аз гориво и без това имам доста, ама кооперация не отказвам, много искам да направя онази с тиквите, защото това е единствената, която не съм правила. Ма много ми са неудобно часово значи... Пу!
Мен не ме бройте, ако някой друг освен мен стартира кооперацията. Просто не ми излизат всички в листата с работите и не мога да влезна по никакъв начин. Вече пробвах 2-3 пъти и не става. Мога да опитам пак, разбира се, но... мдам. Не са го доизмислили нещо
По-скоро са някакви гадни бъгове, и без това има редица още от тях ввъ Фармвила, но да не се оплакваме прекалено много А може и да си права защото така като се замисля ми изкарва само по 4-5 кооперации на съседи в списъка и не повече, може да има някакъв филтър , наистина. Обаче пък като си пускала линк , става
Явно пак ще строим, всеки месец по една сграда То вече няма място за нищо Искам да си осиновя лама, много искамммммм Впрочем, и аз си взех кученце, да видим дали ще го удържа да не избяга преди да порасне