[КСК 2010] Български език и литература

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Подготовка по БЕЛ, КСК 2010-2011

Мнение от svetlio.varna »

:lol: :lol: :lol: Ех да можех и на зайките, запътили се към ФМИ да помагам, ама като отворя темата КСК Математика и ми става лошо :mrgreen: Пък факултетчето е в моя квартал :P
Последно промяна от svetlio.varna на 27 Апр 2010, 14:20, променено общо 1 път.
Facebook
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мани ги ти тия математички те едни "сухи,скучни и безинтересни-кажи им "математици" и не си обиждай повече!"
Изображение
Аватар
what_is_love
Драскач
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

В повечето моменти е така :flower:
Математиците не са така пламенни личности и романтици като нас българиците :alien:
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

пу пу минутка за реклама :mrgreen:
Изображение
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Ако нямаше математици,а само литератури щяхме още да философстваме в сламени колибки и щяхме да се чудим как да запалим огън....Тъй че определено откъм практика те са много по-полезни драги философи :wink:
Аватар
Verka
Драскач
Курс: втори

Мнение от Verka »

Което си е истина, си е истина..Инжинерната мисъл е доста по-креативна :wink: липсва й само малко.. творческа разпиляност може би :blackeye:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

изглежда вече ме лови параноята,но искам да ви попитам-знаете ли дали допълненията,в смисъл ,ако си пропуснал нещо и го допишеш,се счита за знак???и вярно ли е,че анулирането става само на място,но не и от преподавателите?!
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

сигурно зависи как си го дописала - аз на журналистиката вмъкнах 2 изречения с човки - не са го сметнали за знак, а дисквалифицирането принципно трябва да става от преподавателите (освен ако не е заради говорене) на историята едно момиче й анулирал квесторът работата, защото й се разтекла химикалката и оставила петна, но принципно това би трябвало да го направят проверяващите
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ako си питала как да добавиш това, което си изпуснала, биха ти казали с някаква цифричка или друг отличителен знак, който обаче да показва ясно намеренията ти. Така че ако се разбира, че не си си рисувала просто звездички по листа- не би трябвало да ти анулират работата :)
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

аз лично не питах,но друго момиче зададе точно такъв въпрос и те и казаха,че няма значение ,стига да се разбира и на нас да ни е по-удобно.това бяха думите на отговорниците.за знаци посочиха най-вече цветът на химикала и имена.
но днес в ума ми изникна мисълта,че може точно това с цифричката да се сметне за знак.наистина имам нужда от мнения.благодаря засега,защото не искам да си представям,че заради това могат да ми анулират работата.просто исках да добавя малко за военната лирика,за да бъде по-съдържателно.но ако това ми струва въобще кандидатстването тази година в СУ??!!!!
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

не се шашкай, виж че при журналистиката нямаше нито един дисквалифициран, някой хора са мазали с шоколад, човекът до мен задраска в 50 вълнообразни черти една дума и пак квесторите му казаха да не се притеснява :wink:
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

това не е шега работа,макар че си мисля,че от хиляди кандидати едва ли само аз съм добавила така!много се надявам! 8)
Аватар
Jackie
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Jackie »

mina_k написа:аз лично не питах,но друго момиче зададе точно такъв въпрос и те и казаха,че няма значение ,стига да се разбира и на нас да ни е по-удобно.това бяха думите на отговорниците.за знаци посочиха най-вече цветът на химикала и имена.
но днес в ума ми изникна мисълта,че може точно това с цифричката да се сметне за знак.наистина имам нужда от мнения.благодаря засега,защото не искам да си представям,че заради това могат да ми анулират работата.просто исках да добавя малко за военната лирика,за да бъде по-съдържателно.но ако това ми струва въобще кандидатстването тази година в СУ??!!!!

Не се притеснявай, на изпита по история правих доста добавки- с "чавка", звездичка и цифричка отгоре дори :lol:
И всичко мина повече от добре, никакво дисквалифициране:)
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

благодаря много!дано и при мен всичко мине добре! :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ами аз миналата година на редовния изпит на последната страница от темата си ( бях поискала допълнителни листи, които се оказа гланцирани :shock: ) писах с 3 цвята химикалка ( все синя де, ама все пак) и даже единия абзац го повторих с по-тъмната химикалка, че да изглежда по-еднакво :lol: И много се притеснявах дали няма да го сметнат за знак, питах квесторката ( тя каза "не, разбира се!"), но в крайна сметка си отдъхнах чак като видях статистиката във вестника, че няма анулирани работи :mrgreen:
С една дума, това, с което навярно те плащат на уроците ти ( че всяко нещо се счита за знак), не е съвсем така. Доста са либерални хората в това отношение :)

П.П. За анулирнаи работи заради знак съм чувала само поради две причини - едната : на едно момче му беше потекло кръв от носа.. в/у листа :?
А другата.. момичета- нали знаете как по-яркият цвят лак за нокти може да оставя следи по бял лист като от цветен молив.. Ми на едно момиче така му се било случило на предварителния и да.. наложило се да и анулират работата :? ( Това обаче не я беше спряло да дойде пак с червен лак на редовния изпит :lol: ) както и да е.. :mrgreen:

Та накратко - Отдъхни си! :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”