Vanya :) написа:svetlio.varna написа:Vanya :) написа:Може ли някой да каже телефон за справки в СУ, че в сайта са доста и не знам на кой точно трябва да се звъни (:
Няма такъв. Трябва да знаеш на кого точно да звъннеш, защото ако сгрешиш и се обадив в нашия отдел "Студенти" например може да отнесеш доста грубости, повярвай ми
По принцип ако се обадиш на (02) 9308 200 би трябвало да могат да те сържат с когото трябва, но не давам гаранции
Ако е нещо за подаване на документите, дати и т.н., звънни тук: 02 / 954 46 61 и 0887 / 060 375 (център за прием на документи) или тук 0887 / 060 375 (друг център за прием на документи).
Но иначе слагам пет кинта, че ако ни кажеш какво те интересува, до 30 мин ще ти бъде отговорено

Ок (: Аз на редовен изпит няма да ходя, но трябва ли да платя такса за допускане до редовен, защото когато сестра ми кандидатства имаше нещо такова и това ли е квитанцията, която трябва да имам, за да подам документи за класиране + комплекта документи и дипломата(копие и оригинал)
Не се заплаща нищо допълнително. Такса в размер на един кандидатстудентски изпит се заплаща, ако искаш да използваш оценката си от матурата.
Така... чл. 20 (2) Кандидатите подават следните документи:
1. ...
2. ...
3. Квитанция за платена такса за участие в кандидатстудентския конкурс. Таксата може да се внесе, както следва...
Тук вече и аз съм озадачен

Току-що се разрових из моите кандидатстудентски документи от миналата година. Там аз съм приложил квитанция от платената такса за редовния изпит, но тогава докумнетите за редовния изпит и за класиране се подаваха едновременно. В тоя случай не знам квитанцията за какво се отнася, ти вече би трябвало твоята да си я приложила към документите си за предварителния изпит, следователно, няма как да я приложиш втори път. Надявам се на _sonrisa_ да й остане време следобед да хвърли един поглед на
Правилника за прием, да не би аз нещо да не съм изтълкувал неправилно, но поне мога със сигурност да ти кажа на кой телефон да се обадиш, за да провериш: 02 / 954 46 61 и 0887 / 060 375.