Курсова работа по ОТП
Модератор: MidwinterSun
-
ikanev_
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Курсова работа по ОТП
Здравейте!Имам да пиша курсова работа по ОТП на тема "Законът като основен източник на правото в континенталната правна система".Намерих някои материали в интернет,които вярвам ще са ми в полза.Бихте ли ме насочили към литература,която ще ми помогне за курсовата работа и някои насоки, относно нейната структура.Благодаря предварително на тези,които са така добри да помогнат!
- iodine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Re: Курсова работа по ОТП
"Теория на правната система" на Ташев
В ИППУ-тата на Дачев има разни интересни неща по въпроса
Лекциите на Г. Денков за правните семейства на съвременността (ако си втори поток, първи не знам дали им ги е предавал), има ги в по-кратък вариант в LegalTheory - това е силен източник
В ОТП-то на Милкова има някакви съвсем бегли неща в главата за формиране на правото и правотворчество
В ИППУ-тата на Дачев има разни интересни неща по въпроса
Лекциите на Г. Денков за правните семейства на съвременността (ако си втори поток, първи не знам дали им ги е предавал), има ги в по-кратък вариант в LegalTheory - това е силен източник
В ОТП-то на Милкова има някакви съвсем бегли неща в главата за формиране на правото и правотворчество
В името на потока! Втория!
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
A някъде освен в нашия ЮФ има ли библиотека,съдържаща юридическа литература,където да предоставят томовете за повече време,тъй като режимът,установен в нашата библиотека,не е много благоприятен за писане на курсова работа.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Кацни на рамото на Шопов. Той много обича да дава литература за теми.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.