КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
avocat_du_diable
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от avocat_du_diable »

Дали вече са публикували някъде бисери от предварителния по история? :P
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

Ураган написа:
summer_f_ написа:мен ме успокоява фактът, че повечето, кандидатствали с история се борят за право :lol:
А и днес си разбрах оценката от УНСС - 5,90 - като не ме оценяват в СУ, поне УНСС ми дадоха надежда :lol:
Сега почвам по-усилено да се готвя за журналистиката, а историята в СУ юли може и да я пропусна :lol: Дето се вика - тия от СУ ГУБЯТ, не аз :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще те цитирам, но ще оставя на други хора да напишат абсолютно всичко кеото е грешно в това твое изказване, а то, порявай ми, е много!
Абре кво нападате всички момичето? :scratch:
Аватар
Diegooo
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Diegooo »

Комплексарщина ...
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
Аватар
Моридин
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Моридин »

К'во? :connie_mini_smelly:
Тая тъпа думичка се превърна в най-използвата изобщо в интернет пространството, айде стига. Не беше особено права девойката и е истина, че леко се попрекали вече с цялото това мрънкане по отношение на Софийския университет. На когото не му изнася оценяването и т.н., еми, знае си.
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения

Мнение от _Stella_ »

В действителност за СУ са си най-високи изискванията на изпитите. Нормално е, това е най-старият и най-престижният университет в цяла България. :)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

Ураган написа:К'во я нападаме? Е, как няма да я нападаме! Такива селски пръчки тип " завиждайтйее " анатема от СУ, наистина, СУ губи УЖАСНО МНОГО, че не може този неспособен кандидат-студент да изкара задоволителна оценка!

Тя да не си мисли, че от СУ или някъде другаде ще й цепят басма, само защото се е опитала? Хайде, анатема!

Докато не започваме да си казваме истината в очите няма да видим хубаво и ще ме прощавате, ако аз не си мълча.
Ама басма не цепя на никого.
Су явно не избира най-качествените,а тези които са си платили уроците при тях.
Другите ест,че ще са скъсани.До там се стига честноста.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Оххх, момичето се шегуваше!!! То си личеше, че говори с ирония! Стига сте се хващали буквално за думата!
:)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

summer_f_ написа:мен ме успокоява фактът, че повечето, кандидатствали с история се борят за право :lol:
А и днес си разбрах оценката от УНСС - 5,90 - като не ме оценяват в СУ, поне УНСС ми дадоха надежда :lol:
Сега почвам по-усилено да се готвя за журналистиката, а историята в СУ юли може и да я пропусна :lol: Дето се вика - тия от СУ ГУБЯТ, не аз :lol: :lol: :lol: :lol:
урагане случайно да забелязваш 6те :lol: за няма и 3 реда .. как мислиш що ли са там :scratch:
Изображение
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

BlagovestHristov написа:
Ураган написа:К'во я нападаме? Е, как няма да я нападаме! Такива селски пръчки тип " завиждайтйее " анатема от СУ, наистина, СУ губи УЖАСНО МНОГО, че не може този неспособен кандидат-студент да изкара задоволителна оценка!

Тя да не си мисли, че от СУ или някъде другаде ще й цепят басма, само защото се е опитала? Хайде, анатема!

Докато не започваме да си казваме истината в очите няма да видим хубаво и ще ме прощавате, ако аз не си мълча.
Су явно не избира най-качествените,а тези които са си платили уроците при тях.
Абе тоя спор е безсмислен :lol: "анатема" :lol:
П.П. И да не го е казала с ирония,ние си имаме право да си ги псуваме тия от СУ,а те си имат право да ни слагат квито им хрумне оценки и да не ни приемат...,но има и хора с по-високи оценки от нашите...това означава,че и ние не сме дали всичко от себе си,освен че и са ни отрязали поне с една единица...
Последно промяна от webstil на 26 Апр 2010, 19:26, променено общо 1 път.
Аватар
Diegooo
Драскач

Мнение от Diegooo »

Не цепиш и аз няма да ти цепя.Това изявление на момичето наистина беше леко импулсивно,но не ти дава основание да говориш за това кой колко бил способен и т.н и т.н. От това което виждам в изказването ти прекалено много си си повярвал и влизаш в ролята на някакъв ,,миротворец,, едва ли не. Плюс това ти липсва елементарно възпитание и мъничка толерантност,за да наречеш ти ГРАЖДАНИНО някого,,селска пръчка,, Но, наистина, не е важно дали си селянин или гражданин.Важното тук е , че с това си изказване се проявяваш като селяндур. Айде да си жив и здрав ти желая...
Аватар
viki_dupnica
В началото бе словото

Мнение от viki_dupnica »

Така е. СУ има високи изисквания. Там могат да учат хора, които наистина имат потенциал да се справят. Не напразно се казва, че СУ си остава най-реномираният университет в страната, въпреки появилата се конкуренция.
... твоят кръстопът на надеждите ...
Аватар
Diegooo
Драскач

Мнение от Diegooo »

Това ,че парадираш със способностите си говори именно за това колко си неспособен.Поне ако се имаше за толкова ИНТЕЛИГЕНТЕН,щеше да знаеш как да се отнесеш и да подадеш по по- уместен начин забележката си.
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

BlagovestHristov написа:Су явно не избира най-качествените,а тези които са си платили уроците при тях.
Стига вече с твоите глупости, не си изкарал колкото искаш на изпита ОК, защо за момент не потърсиш вината в себе си. Все си недоволен от нещо и някого...няма значение дали си ходил на уроци при тях, освен може би че ще знаеш с най-голяма точност изискванията им...
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

Deschain написа:
BlagovestHristov написа:Су явно не избира най-качествените,а тези които са си платили уроците при тях.
Стига вече с твоите глупости, не си изкарал колкото искаш на изпита ОК, защо за момент не потърсиш вината в себе си. Все си недоволен от нещо и някого...няма значение дали си ходил на уроци при тях, освен може би че ще знаеш с най-голяма точност изискванията им...
Усещам предстояща Трета световна война...от едната страна съюза на кандидат-студентите се изправят срещу приетите вече студенти и разбирачи... :lol: :lol:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Изказването и определено беше иронично, в стил "гроздето е кисело" и си личеше, че не беше казано насериозно. Но пък използването на иронията има едно доста хубаво качество - не всеки я разбира, колкото и да претендира за възвишеност :P
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”