Много голям шанс имаш, не се тревожи. Хубаво е, че езикът ти е силен.Sunshiiine написа: Знам, че е много относително, но да попитам все пак, някакъв шанс за Туризъм или РРП с тази 4-ка? При положение, че руският език си ми е роден (и там предполагам оценката ще ми е добра), а оценката по география от дипломата ще е към 6?
География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: География-програма
I wanna fall from the stars straight into your arms
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
С 5.63 имаш защо да се тревожиш наистина. И аз имах толкова на предварителня и сън не можех да спя 2 месеца.Steffy написа:Ужас ! Аз имам 5.25 на втория изпит, а се надявах на много повече. Написах 9 листа и бях убедена, че е 100 пъти по-добре от първия изпит, на който имах 5.63 !!!Вече се отчайвам !! Мисля че няма смисъл да се ходи пак...
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Ох, даноfluffy cloud написа:Много голям шанс имаш, не се тревожи. Хубаво е, че езикът ти е силен.Sunshiiine написа: Знам, че е много относително, но да попитам все пак, някакъв шанс за Туризъм или РРП с тази 4-ка? При положение, че руският език си ми е роден (и там предполагам оценката ще ми е добра), а оценката по география от дипломата ще е към 6?
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
-
MadManShawn
- В началото бе словото
еее аве що не ми се променя персоналната информация тогава?исках да вида колко човека имат над 5.40
)
-
MadManShawn
- В началото бе словото
абре данченце,каква много гадна игра играе университета е?Аз написах 15 страници и имам 5.38 на първия изпит.Хората просто имат критерии,които трябва да се спазват.Не може да отидеш и да напишеш 5 страници и да искаш да имаш добра оценка...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Важно е качеството, а не количеството - клише, но пък важи. 
Съгласна съм, но съм сигурна, че съм писала най - важните неща и най - новите данни. А енергетиката не е голяма тема.. Че на предварителните пишат по - ниски оценки, за да идем пак на редовните, си е така и никой не може да ме убеди в противното.MadManShawn написа:![]()
![]()
Хора, много съм разочарована. Преди писах 3 страници и имах 3.25, а сега бях написала 7 и то с много данни и подробности и имам 3.63. Тоя "университет" играе няква много гадна игра..
абре данченце,каква много гадна игра играе университета е?Аз написах 15 страници и имам 5.38 на първия изпит.Хората просто имат критерии,които трябва да се спазват.Не може да отидеш и да напишеш 5 страници и да искаш да имаш добра оценка...
п.с. MadManShawn поздравления за оценката
-
MadManShawn
- В началото бе словото
Мерси
Успех на тебе на редовния,и гледай да си спазваш конструкцията на темата,всички данни и факти,както правопис и пунктуация и ще врътнеш некоя петунка 
Просто нямам думи! имам 2.00 при положение че бях написала 3 листа и половина и на 90% съм писала верни данни. Немога да им проумея тъпия им начин на оценяване....отчайвам се дали въобще да кандидатсвам в СУ.... 
Благодаря ти многоMadManShawn написа:МерсиУспех на тебе на редовния,и гледай да си спазваш конструкцията на темата,всички данни и факти,както правопис и пунктуация и ще врътнеш некоя петунка
Ставаме две недоволниvili_ написа:Просто нямам думи! имам 2.00 при положение че бях написала 3 листа и половина и на 90% съм писала верни данни. Немога да им проумея тъпия им начин на оценяване....отчайвам се дали въобще да кандидатсвам в СУ....
Vili_ може да си сбъркала нещо, което е важно, някаква статистика.. или знам ли ... Някакво малко камъче е обърнало каручката явно.
Аз имам 3.13, което реално погледнато е слаба оценка, но пък нито ХП, нито енергетиката бях ги чела... и съм доволна и на това, пък на редовния повече...
Не се отказвайте просто...
Аз имам 3.13, което реално погледнато е слаба оценка, но пък нито ХП, нито енергетиката бях ги чела... и съм доволна и на това, пък на редовния повече...
Не се отказвайте просто...
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Обаче чак във вестниците писали за тази сесия по география
Казали, че по-голямата част са с 2.00, което хич не улеснявало добрите хора от университета, които толкова много искат да запълнят бройките за студенти
Така де, поне се говори за нас 
Наистина - не се отказвайте. Учете, учете и докрай! Късмет на всички следващата сесия.
Наистина - не се отказвайте. Учете, учете и докрай! Късмет на всички следващата сесия.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Абсолютно вярно. Аз имах петица на 6 страници.KRSOne написа:Важно е качеството, а не количеството - клише, но пък важи.
I wanna fall from the stars straight into your arms