Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от mina_k »

аз бях в 65 по журналистика,тя е много голяма зала и е нормално да има излезли си,още повече при такава тема.както казах,в моята стая имаше много хора,които въобще не бяха писали цитати,но избраха да се пробват и останаха.

а квестори ни бяха студенти по журналистика,готини хора :D, то и на предварителния на 28 март квесторите не бяха злобни или нещо подобно.казвам го,защото имам приятели,които много се оплакваха!
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

аз не се оплаквам от квесторите на нито един от двата изпита, само малко ме озадачи квесторката по време на журналистиката, която каза, че оригиналността може да се изрази във формата например да напишем СТИХОТВОРЕНИЕ (нали тук се обсъждаше, че ако пишеш в мерена реч - директно 2ка)
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

просто това е поредното доказателство,че няма ясни критерии и е въпрос на лична гледна точка.респективно на късмет на кандидат-студента!
Аватар
bgicechick
В началото бе словото

Мнение от bgicechick »

Не знам как е било при другите,но в моята стая (267) имаше едно момче, което веднага, щом казаха темите, попита "Можем ли да излезем сега?" :lol: Иначе първият излязъл май се задържа около час. Аз излязох трета ^^ Иначе, според мен поне, темите си бяха... ужасни.
А някой знае ли дали и тук има контролни теми и къде мога да ги видя? Чисто любопитство ^^
Успех с чакането на всички :compress: ^^
Антония, Русе
Кандидат - студентка
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

mina_k написа:аз бях в 65 по журналистика,тя е много голяма зала и е нормално да има излезли си,още повече при такава тема.както казах,в моята стая имаше много хора,които въобще не бяха писали цитати,но избраха да се пробват и останаха.

а квестори ни бяха студенти по журналистика,готини хора :D, то и на предварителния на 28 март квесторите не бяха злобни или нещо подобно.казвам го,защото имам приятели,които много се оплакваха!

Ти си била в моята зала :D
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

честно да ти кажа,не съм се оглеждала много.първо,защото бях толкова премръзнала и изтръпнала(сигурно съм изглежзала като кокошка 8) ) и второ,защото почти през цялото време или мислих ,или писах.но като гледам резултатът не си струваше! :wink:
Аватар
Kamity__
В началото бе словото

Мнение от Kamity__ »

И аз бях 65 зала и естествено не съм доволна, макар че имам 4-каа :( Дано на редовния темата да не е толкова забиваща хаха :)
Аватар
Insane
В началото бе словото

Мнение от Insane »

И аз бях по литература,да ви кажа, струва ми се, че това беше най-лесното ,което можеше да се падне от гледна точка на това,че останалите автори присъстват с огромна част от творчеството си..Една тема на мен ми включва минимум 15 произведения..
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Е не е вярно - който и да дадат от романите - 3 са, все си е едно произведение :lol: както и "Бай Ганьо"
Лошото на Гео Милев не е, че е труден, защото даже е мн по-лесен от Дебелянов и Яворов, лошото е, че малко хора са се сетили да го научат качествено, когато се падна първата ми мисъл беше "Е, може ли да съм такъв карък?"
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

city_glam, това, че квесторката ти е казала, че може и в стихотворна форма, сигурно е било за ''заблуда на врага''. :lol: :lol:
Според мен Гео Милев също е по-лесен от Яворов, Дебелянов и дори Славейков :| , но ми беше интересно как ви се е сторил изпитът, защото прочетох, че много от кандидат-студентите не са били доволни от темата.
You can never go too far...
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Ами не знам какво е било, но не беше етично от нейна страна, някой каниддат-студент може да реши наистина да го направи :evil:

Дали сме доволни от темата или не, ще си говорим , когато излязат резултатите, аз и след 7ми клас исках баба Илийца, само че се справих мн по-добре на Ангелинка, не винаги можем да преценим дали това, което сме написали ще се оцени високо или не, понякога съм била мн недоволна, пък са ме оценявали високо и съм се чудила как са ми писали тая висока оценка :lol:
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Хора, записах се за изпитите преди около 2 седмици. Нормално ли е още да не са ми въвели данните в сайта?
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Ами според мен всичко е нормално, но ако искаш за твое успокоение им звънни :wink: най-вероятно още не са започнали да въвеждат данните, не знам аз още не съм се записала
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Mulder, за изпита по журналистика ли се записа? До кога е срока? :scratch:
You can never go too far...
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър