Успех!
как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Успех!
- явор
- Летописец Виртуоз
Необходими са следните промени:
1. Изпита да стане 4 часа - ще се учат повече теми, по по-малко и ще се проверява по-бързо.
2. Да се посочи препоръчителен обем като по литература
3. Да се направи изпит, обхващащ много повече мателиал!
ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО СИСТЕМАТА Е ТОЛКОВА СБЪРКАНА!!!
АЗ СЪМ МАТЕМАТИК, А НЕ ЛИНГВИСТ !!!
П.П. Т`ва е от учене и много притеснение!
1. Изпита да стане 4 часа - ще се учат повече теми, по по-малко и ще се проверява по-бързо.
2. Да се посочи препоръчителен обем като по литература
3. Да се направи изпит, обхващащ много повече мателиал!
ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО СИСТЕМАТА Е ТОЛКОВА СБЪРКАНА!!!
АЗ СЪМ МАТЕМАТИК, А НЕ ЛИНГВИСТ !!!
П.П. Т`ва е от учене и много притеснение!
- явор
- Летописец Виртуоз
Ето пример как се кандидатства право в UK
Правиш тест LNAT (National Admissions Test for Law), който проверява именно умения, които ще ти потрябват при изучаването на право.
Тестът е задължителен, за желаещите да учат право в:
University of Birmingham
University of Bristol
University of Cambridge
Durham University
University of East Anglia
University of Glasgow
King's College London
Manchester Metropolitan University
University of Nottingham
University of Oxford
University College London
Понеже форумът не дава да пиша на латиница сега тука пиша още на кирилица: оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа
Правиш тест LNAT (National Admissions Test for Law), който проверява именно умения, които ще ти потрябват при изучаването на право.
University of Birmingham
University of Bristol
University of Cambridge
Durham University
University of Glasgow
King's College London
University of Nottingham
University of Oxford
Понеже форумът не дава да пиша на латиница сега тука пиша още на кирилица: оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа оаоаяоаяояааяоа
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
\явор написа:Ето пример как се кандидатства право в UK
University of Birmingham
University of Bristol
University of Cambridge
Durham University
University of Glasgow
King's College London
University of Nottingham
University of Oxford
дано и при нас някой ден е така...и дано този ден да е по-близо...
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- StuckWithYou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
тва тия хора от СУ кога смятат да ни удостоят с честа да видим какво ще е разпределението за изпита по история?вечно всичко и резултати и разпределние ги изкарват в последния момент,възможно най-късно.Същото се отнася и за резултатите им от изпитите.....май са решили да ни пилят нервичките до края
не ни стигат темичките по история и безкрайните усилия и нерви там....

За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
ами по веднъж,оба4е бавни4ко и внимателно това което не разбера пак си го про4итам и усмислям...рядко 4ета 2-ри път(темите ми са в оптимален обем между 30-40 страници нямам и физи4еската и психи4еската възможност да ги 4ета 2-ри пат...един про4ит бавно и внимателно ми е около 4 4аса...като сложиш и плана и извори и историграфиа и стана си е*ало мамата),а плановете на изуст и то без тях тема не може да се напише,ако не се знаят...maimunka написа:По колко пъти четете една тема за да я научите? А плановете наизуст ли ги учите?
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
абе да наистина и аз мин.г. не съм у4ил план и искарах 5.13 и хубави теми пишех на пробните,ама таз г. с план смятам 4е съм далеко напредMIND FIELD написа:бе за плановете малко може се поспори,шото аз грам план не съм напраил,ма айде да не задълбаваме в излишни подборности,Вин Бензин