КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BlagovestHristov
Драскач

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от BlagovestHristov »

Crippled Alice написа:братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви :P
Как да са сбъркали работата ми и да ми е взело оценката ?
В сайта да е объркано или ?????
AlexCardo
От дъжд на вятър
Специалност: LAW
Курс: втори

Мнение от AlexCardo »

А дали имате генералните изводи от всеки един главен факт,че малко ме съмнява,след като помните 1 куп простотии да правите извод след всеки значителен факт ? Една страница за Върбишкият проход,а написа ли най-важното което следва от това ,че България минава в настъпление спрямо Византия,че Византия започва да трепери,че България също така изгрява като водещ политически фактор в Югоизточна Европа,не само да ги назубрите годинките а да вкарате малко душа и мисъл в тях като ги вкарате в някаква последователност и следствия..

Не само да вкарате 1001 факта а да нямате и един извод,един човек който и да е той ако чете и види че е паднал еди кой си император,няма да му направи толкова впечатление,защото императори умират и през 378 година при Адрианопол,но империята пак си остава стабилна ( тогава все още неразделена ).През 53 г. пр. Хр. главата на Крас е набучена на кол и какво от това ? Партия пак не застрашава толкова империята колкото Крум през периода 811-13...
Последно промяна от AlexCardo на 25 Апр 2010, 23:08, променено общо 3 пъти.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

BlagovestHristov написа:
Crippled Alice написа:братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви :P
Как да са сбъркали работата ми и да ми е взело оценката ?
В сайта да е объркано или ?????
в сайта всичко може да е сгрешено... потърпи още 2 дни и ще видиш черно на бяло. :D
BlagovestHristov
Драскач

AlexCardo написа:А дали имате генералните изводи от всеки един главен факт,че малко ме съмнява,след като помните 1 куп простотии да правите извод след всеки значителен факт ? Една страница за Върбишкият проход,а написа ли най-важното което следва от това ,че България минава в настъпление спрямо Византия,че Византия започва да трепери,че България също така изгрява като водещ политически фактор в Югоизточна Европа,не само да ги назубрите годинките а да вкарате малко душа и мисъл в тях като ги вкарате в някаква последователност и следствия..
ДААА :wink: ПИСЪЛ СЪМ ВСИЧКО,РАЗБИРАШ ЛИ ? СЛЕД ВСИЧКО ВАЖНО СЪМ ПИСАЛ ИЗВОД,КАКВО СЛЕДВА.СЛЕД ВСЕКИ ХАН СЪМ ПИСАЛ КАКВО Е ПОСТИГНАЛ И КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА.ОПИСАЛ СЪМ ПОДРОБНО И 813 ВЕРСИНИКИЯ,ПОСЛЕ ПРЕД КОНСТАНТИНОПОЛ РОВА,ГАДАНИЯТА,ОПИТА ЗА УБИЙСТВО.УБИТИЯ КАВХАН,ВСИЧКОООООО !!!!
Не ми се коментира вече.Толкова съм разочарован от оценката,като знам,че по-добре и не мога да се справя !!! Много ми е скапано всичко от четвъртък,даже за днескашния изпит не бутнах :|
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

AlexCardo написа:А дали имате генералните изводи от всеки един главен факт,че малко ме съмнява,след като помните 1 куп простотии да правите извод след всеки значителен факт ? Една страница за Върбишкият проход,а написа ли най-важното което следва от това ,че България минава в настъпление спрямо Византия,че Византия започва да трепери,че България също така изгрява като водещ политически фактор в Югоизточна Европа,не само да ги назубрите годинките а да вкарате малко душа и мисъл в тях като ги вкарате в някаква последователност и следствия..
да именно ,точно че структурата ми е перфектна...имам обобщения след всеки влазетел и по-важните битки...цялото ми произведение е свързано като приказка е всичко по реда си...не е като отделни точки...сега в четв ще видим що ми е такава оценката....
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

BlagovestHristov написа: Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен. ...
Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах...
:bigsmurf:
BlagovestHristov
Драскач

Deschain написа:
BlagovestHristov написа: Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен. ...
Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах...
:bigsmurf:
Телериг :twisted: Просто изобщо не еискамда си спомням тъпата история.
Почти съм се отказал и нищо чудно сряда напълно да се откажа.Не виждам нищо смърфско и се сетих без да гледам в гоогле или темата,споко
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Споко бре, на редовния ще се справиш, щом от сега ги знаеш темите!:)
Недей така да се отказваш при най-малката трудност, и те са хора (проверяващите) и те грешат...влез им в положението!!!
BlagovestHristov
Драскач

Deschain написа:Споко бре, на редовния ще се справиш, щом от сега ги знаеш темите!:)
Недей така да се отказваш при най-малката трудност, и те са хора (проверяващите) и те грешат...влез им в положението!!!
Разбира се,че ще им вляза.
6 месеца учих да им вляза в положението !? На редовния дали няма да им влизам пак в положението им.Искам да вляза право,не в положението им !
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Отиди и си виж работата! Опашките са малко големички обиковено, затова от по-раничко се нареди. Миналата година едно момиче в нашата КСК-тема беше написало, че оценката й е объркана в сайта и като е отишла да си види работа, се оказало, че има 5.50-5.88, нещо от този род беше : ) Така че винаги има надежда да е объркано нещо. А и дори да не е, няма после да съжаляваш, че си изпуснал момента, в който да се увериш.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
BlagovestHristov
Драскач

WickedWitch написа:Отиди и си виж работата! Опашките са малко големички обиковено, затова от по-раничко се нареди. Миналата година едно момиче в нашата КСК-тема беше написало, че оценката й е объркана в сайта и като е отишла да си види работа, се оказало, че има 5.50-5.88, нещо от този род беше : ) Така че винаги има надежда да е объркано нещо. А и дори да не е, няма после да съжаляваш, че си изпуснал момента, в който да се увериш.
Дано ! И аз на това се надявам :) Тенкс :joker:
scarlet_m
В началото бе словото
Специалност: Архивистика и документалистика

Мнение от scarlet_m »

някой има ли представа от колко до колко часа е приемането на кандидат-студентите за идентифициране на работите в сряда и четвъртък :D :D :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Трябва да ви пише в личната информация ;)

Иначе има малък, но пък реален шанс някоя от оценките да е объркана. Миналата година квесторите ми казаха, че на ендо момиче в сайта му пишело 5,13, а на темата й 5,63 ;) Моят съвет е да не се надявате много на варианта с обърканата оценка, но все пак стискам палци наистина да е станало така :)
Ако не.. не се отчайвай и юли месец пак. Опитай се да се амбицираш допълнително :flower:
scarlet_m
В началото бе словото
Специалност: Архивистика и документалистика

Мнение от scarlet_m »

Да така е . Не знам аз поне никъде не виждам някакви часове да има изписани
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя

Мнение от lordivan »

Ако ти е сгрешена оценката в сайта това означава ли че "сгрешената" ще е балообразуваща?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”