Как да са сбъркали работата ми и да ми е взело оценката ?Crippled Alice написа:братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви
В сайта да е объркано или ?????
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Как да са сбъркали работата ми и да ми е взело оценката ?Crippled Alice написа:братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви
в сайта всичко може да е сгрешено... потърпи още 2 дни и ще видиш черно на бяло.BlagovestHristov написа:Как да са сбъркали работата ми и да ми е взело оценката ?Crippled Alice написа:братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви
В сайта да е объркано или ?????
ДАААAlexCardo написа:А дали имате генералните изводи от всеки един главен факт,че малко ме съмнява,след като помните 1 куп простотии да правите извод след всеки значителен факт ? Една страница за Върбишкият проход,а написа ли най-важното което следва от това ,че България минава в настъпление спрямо Византия,че Византия започва да трепери,че България също така изгрява като водещ политически фактор в Югоизточна Европа,не само да ги назубрите годинките а да вкарате малко душа и мисъл в тях като ги вкарате в някаква последователност и следствия..
да именно ,точно че структурата ми е перфектна...имам обобщения след всеки влазетел и по-важните битки...цялото ми произведение е свързано като приказка е всичко по реда си...не е като отделни точки...сега в четв ще видим що ми е такава оценката....AlexCardo написа:А дали имате генералните изводи от всеки един главен факт,че малко ме съмнява,след като помните 1 куп простотии да правите извод след всеки значителен факт ? Една страница за Върбишкият проход,а написа ли най-важното което следва от това ,че България минава в настъпление спрямо Византия,че Византия започва да трепери,че България също така изгрява като водещ политически фактор в Югоизточна Европа,не само да ги назубрите годинките а да вкарате малко душа и мисъл в тях като ги вкарате в някаква последователност и следствия..
BlagovestHristov написа: Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен. ...
Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах...
ТелеригDeschain написа:BlagovestHristov написа: Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен. ...
Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах...
Разбира се,че ще им вляза.Deschain написа:Споко бре, на редовния ще се справиш, щом от сега ги знаеш темите!:)
Недей така да се отказваш при най-малката трудност, и те са хора (проверяващите) и те грешат...влез им в положението!!!
Дано ! И аз на това се надявамWickedWitch написа:Отиди и си виж работата! Опашките са малко големички обиковено, затова от по-раничко се нареди. Миналата година едно момиче в нашата КСК-тема беше написало, че оценката й е объркана в сайта и като е отишла да си види работа, се оказало, че има 5.50-5.88, нещо от този род беше : ) Така че винаги има надежда да е объркано нещо. А и дори да не е, няма после да съжаляваш, че си изпуснал момента, в който да се увериш.