КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от summer_f_ »

някой днес ходи ли в УНСС?
Аз както винаги обърках повечето въпроси :lol: Не знам защо всеки път бъркам елементарни въпроси :shock:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

BlagovestHristov написа:
IcebreakerR написа:Просто отиди и питай и едва ли са те надценили по един или друг начин. Писана ти е оценката за това колко са ти били знанията. Ако мислиш, че си недооценен, просто изчакай другия изпит, който е редовен и над него се взима по-принцип по-голямо внимание и ги разбий :) Какво си се спекал, не мога да разбера...? Първо търсете вината в себе си и грешките си и после грешките на другите ;) 8)
Имам 4 грешки и си ги знам.2 от които за реките по които минал Омуртаг.Третата,че боила таркан бил 1ви син и четвъртата,че конфлика между сърбия и бг е уреден чрез папството (най-голямата).
Ако всичко друго ми е окей като години,имена,фактология,камени надписи и така на татък дали трябва да имам 4,25
а ти толкова ли имаш?
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Vanya :)
В началото бе словото

Мнение от Vanya :) »

5.88 .. :flower: :flower: :flower: Още ми се струва нереално .. :flower: :flower: :flower:
Успех на всички, които ще ходят на редовния!
!!! ... Keep Your Dreams Alive ... !!!
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

В Търново (24.04) какво направихте?
Аз писах Априлско въстание :)
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото

Мнение от Elizabeth_ »

Хора.. имам един въпрос.. Може да пише някъде, но при датите за индентификация на писмените работи не видях... :roll: От колко до колко часа може да идем да си видим рецензията ? Понеже не съм от София и трябва да пътувам? :scratch: :D
Аватар
joshwink
В началото бе словото

Мнение от joshwink »

Да... и аз много се чудя... ?
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

BlagovestHristov написа:
IcebreakerR написа:Просто отиди и питай и едва ли са те надценили по един или друг начин. Писана ти е оценката за това колко са ти били знанията. Ако мислиш, че си недооценен, просто изчакай другия изпит, който е редовен и над него се взима по-принцип по-голямо внимание и ги разбий :) Какво си се спекал, не мога да разбера...? Първо търсете вината в себе си и грешките си и после грешките на другите ;) 8)
Имам 4 грешки и си ги знам.2 от които за реките по които минал Омуртаг.Третата,че боила таркан бил 1ви син и четвъртата,че конфлика между сърбия и бг е уреден чрез папството (най-голямата).
Ако всичко друго ми е окей като години,имена,фактология,камени надписи и така на татък дали трябва да имам 4,25
A ти сигурен ли си че нямаш някой пропуснат елемент, 'щото нещата, които казваш че си сбъркал са маловажни. А сигурен ли си че щом си писал тях, ти е останало време да напишеш всичко?
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

Vanya :) написа:5.88 .. :flower: :flower: :flower: Още ми се струва нереално .. :flower: :flower: :flower:
я кажи кво писа,че искам и аз такава оценка на редовния :lol: :lol:
Аватар
В началото бе словото

webstil написа:
Vanya :) написа:5.88 .. :flower: :flower: :flower: Още ми се струва нереално .. :flower: :flower: :flower:
я кажи кво писа,че искам и аз такава оценка на редовния :lol: :lol:

Левски и Каравелов писах, 16 страници доста дребно, допуснала съм една фактологическа грешка - кога Левски остава сирак и не съм много сигурна дали не сбърках годината на второто събрание след смъртта на Левски, но явно не съм.Пишете върху по-трудната от двете теми, защото определено това се отчита и поощрява от проверяващите.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Ще пишем, ако я знаем :lol:
Аватар
В началото бе словото

Лично аз знаех по-добре темата за Крум и Омуртаг, но предпочетох да рискувам и мисля, че определено е било правилното решение ;)
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

Deschain написа:
BlagovestHristov написа:
A ти сигурен ли си че нямаш някой пропуснат елемент, 'щото нещата, които казваш че си сбъркал са маловажни. А сигурен ли си че щом си писал тях, ти е останало време да напишеш всичко?
Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен. :roll: Просто колкото и да го мисля за какво може да имам 4,25 не мога да си го обясня.
Увода ми почва от 681,705,присъстват походите на Константин 5 както и годините,в които управлява.Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах,както и какво постигат те.Годината 792 и битката.След това продължавам с Крум без нито една пропусната година или факт.Всичко е напълно описано и за битката при Върбишкия проход имам 1 лист.С точна дата и година.След това описвам всичко за управлението му,законите,реформата която извършва и дори имената на помощниците на кавхана и ичирго-боила.Продължавам с Омуртаг като описвам управлението 1 година на Докум,Цог и Диценг.После всички години до една както и всички реформи,които извърваш.Договора от 815,че е 30 годишен и всички клаузи до една с точност.После отивам на Маламир като описвам точно колко време управлява,договора с Франската империя и войната с византия.Всички камени надписи присъстват точно на мястото им със сведения какво съдържат.След като обобщя и управлението на Маламир точно без грешка съм на Пресиян които също съм описал с дати надписи и събития БЕЗ ГРЕШКА.
След това обобщих всичките им стъпки към централизацията и каква държава оставят в ръцете на Борис.Какво още липсва и какво са успели да постигнат тези ханове.
Е това представлява цялата ми тема и съм сигурен,че без грешка,защото я знаех много добре и съм сигурен,че заслужавам над 5 ,дори повече ! Изворите съм описал още в началото на темата както и някой български автори писали по проблема.Истината е една и тя е,че не съм оценен реално.
Ще чакам сряда,но вярвам в това което казвам.
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

и аз съм така бе човек темата ми е за 5 поне...нямам грешки никакви(фактологични,запетаи,правописни...),единствено съм пропуснал Версиникия битката...дето в учебника са 2 изречения...,но режат здраво нали трябва да им платим почти 2000 човека тес пари и за редовния...
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

webstil написа:и аз съм така бе човек темата ми е за 5 поне...нямам грешки никакви(фактологични,запетаи,правописни...),единствено съм пропуснал Версиникия битката...дето в учебника са 2 изречения...,но режат здраво нали трябва да им платим почти 2000 човека тес пари и за редовния...
Е аз и това не съм пропуснал :compress: Просто няма нито 1 година и битка пропусната.Нито едно име или нещо друго.Дори надписите са ми верни и на мястото си :wink:
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви :P
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”