Така си ги наплашила, че яко се Явиш и им задрънчават мартинките, като твоите полилейни сваровскиТърговецът на кристал написа:Оле, как съм наплашила децата тук - чак почнаха и да подчертават.![]()
![]()
![]()
![]()
Свободно, колеги, свободно...
Аз повече оперни арии с теб няма да слушам, всичко, което изровя и хайде да образоваме младите, мисли за старостта ми, сестро, мисли за ушите ми, да не говорим за очите ми, късогледите, които все в обалите на Нетребко се взират... или това бяха белите слипове на Лепорело...
Малко сериозно, понеже не исках да ти дращя из блога.
Не ги учи да ходят в нашето "опиръ", там само лоши навици могат да пипнат или да вземат да свикнат с изпълненията и видиш ли после ще стават на крака на пошлите спектакли на Карталини и Табакини, да не говорим за хора на климактериума и оркестъра, пък за солистите само с добро, че иначе ще ме баннат.
Сега да се хвалим, един запис на до болка позната ти опера, март 1970 година от Ла Скала, Кабайе, Джани Раймонди, Фледжело - "Лукреция Борджия", после даже малко откъси от края на същата година, на същото място, пък и операта същата, но с Ла Реджина, за тия които не знаят - Лейла Генчер. Трябва да слушаме заедно, че върло интересно.
Хайде, със здраве!
Into the endless we ride...