Crippled Alice написа:Но не виждам нищо лошо млади хора да си правят оргии и да се забавляват - нали затова са млади?
Разбира се.
През почивните дни бях с десетокласници в Пловдив на екскурзийка.
Перфектни деца. Уредиха хотела, влаковете... 28 човека ги върнах живи и здрави. Това е най-важното.
А всичко останало като повърнат матрак, изгорен мокет с въглени от наргиле, опръскана стена с кола, разбита врата и откъртен капак на тръбите в банята са дребни неща. Пък те тия капаци са смешни... хванати с 2 капки силикон, те и у нас в Люлин падат. Друг е въпроса юнаците какво са търсили - водомери ли, кранове ли... детска работа... длъжни са да проверят... Само за тоя проклет капак не знаех при издаването на стаите, та смуках от пръсти с какви врели-некипели да зарибявам ревизорката
Шефа е пич - каза, ааа то нищо - ще се оправи.
Мислите ли, че на татковците с А8-ците им пука за не'кви си капаци и матраци.
Да бе, да.
При настаняването шефа и рецепционистката бяха доста загрижени как ще ги опазя вечерта в дискотеката. Че с тия пловдивски селяндури не си е работа. Та те започнаха да ме филмират "що за стоки са". Още тогава им казах... работата е сериозна, отиии... Парламента - паветата - разстрел
Върнахме се в 6 часа от дискотеката, 8:30 ме събуждат с: господине, на еди коя си й е лошо... така бързо изтрезнЕх. Слава Богу, оправиха се нещата.
Един път се живее. Млади са, млади сме, какво му трябва на човек?
Трима музиканти-кантиии
само по тиранти-рантииии
Вчера ми се откинаха ръцете да мъкна тия колони, разклонители, кабели из целото Филибе, ама всичко в името на купона
Днес колегите учители цъкаха
как съм тръгнал с 28 човека.
Това го разказвам във връзка с това, че празненствата няма как да приключат, каквото и да стане. България такава-онакава, но всеки намира поводи да се весели. Пък като изтрезнее нека си псува живота, негова си работа.
Аре не се правете на комшийката от долния етаж. За нея ясно - тя си живее още в комунистическо. Ше ми тропа с тояга по нейния таван. Весело ми е било, пийнал съм, решил съм - пуснал съм музика, тя какво очаква? Да гледам с нея сериала ли? Като искам, ще го гледам, като искам да пусна музика, музика ще пусна, тя да си гледа едничката работа - как да си резервира место в последния й дом, оти и те стават кът.
За по-зрели ли се смятате, така осъдително да коментирате оргиите и напиваниците...