Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР vol. 2
не само в киното.Ти канндидаствал ли си
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
Ти си в СУ
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
желая ти успех

-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
да и на някои други места но наи ми се иска там
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
за сега върви добре.Имам добри резултати на някои предварителните.За акадмията наи ме плаши психото за физическия се подготвям и мисля че ще го зема
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Защо трябва да споделям бала си ? А и как мога да го споделя като не са минали матурите? Много интересно ще се получи. Никой не е длъжен да споделя лична информация, все пак живееме в демократична държаваlevskara написа:За да разберем какви шансове имаме горе-долу,всеки,който ще кандидатства в АМВР и чете форума,трябва да напише какъв бал му се образува. Аз като влизам да видя дали има нещо ново тука и отдолу все към 10 потребители и 20 гости разглеждат форума,а никой нищо не пише. Ако някои си крият бала - няма смисъл,защото така или иначе той няма да се промени. Аз все още не знам своя,предстоят ми ДЗИ,но ще го напиша,като го разбера. Надявам се да се разпишете![]()
Hrisko,има хора,които са държали матури миналата година и знаят какъв ще е балът им.Знам,че живеем в демократична държава,но мерси все пак за информацията
Мисля,че е правилно всеки да каже бала си,като го научи или го знае,защото така горе-долу ще си изградим някаква представа какви шансове имаме да влезем в академията. А и със сигурност повечето от кандидатстващите ще държат изпити и в други ВУЗ-ове,и ще искат да знаят да учат ли усилено за тях или са сигурни курсанти в АМВР.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много ясна представа ще си изградиш - няма що
от тримата човека дето пишат тук... 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Абсолютно съм зад тебе.. А колкото до levskara Брато някой неща не са ти ясни още май ? Защо ще споделям бала си на солю и пулю ? А и този форум както каза мацката се чете не пише почти никой тук._sonrisa_ написа:Много ясна представа ще си изградиш - няма щоот тримата човека дето пишат тук...
по принцип това е целта на форумите питаш намира се някой отговаря ти после някой друг пита ако знаеш отговаряш виж примерно някоя от другите теми да видиш как става а тука щото сте много тежки за това и сулю и пулю рядко пишатHrisko написа:Абсолютно съм зад тебе.. А колкото до levskara Брато някой неща не са ти ясни още май ? Защо ще споделям бала си на солю и пулю ? А и този форум както каза мацката се чете не пише почти никой тук.
Съгласен съм с issoax. Аз затова подканих в по-предните страници да се споделя бала. Пък и като го споделиш със сулю и пулю да няма да се промени случайно. Тъпото е,че досега не е приемано така в АМВР и никаква представа не може да си изгради човек какъве горе-долу е минималният бал.
- Hrisko
- От дъжд на вятър
issoax написа:по принцип това е целта на форумите питаш намира се някой отговаря ти после някой друг пита ако знаеш отговаряш виж примерно някоя от другите теми да видиш как става а тука щото сте много тежки за това и сулю и пулю рядко пишатHrisko написа:Абсолютно съм зад тебе.. А колкото до levskara Брато някой неща не са ти ясни още май ? Защо ще споделям бала си на солю и пулю ? А и този форум както каза мацката се чете не пише почти никой тук.
Не съм тежък брато напротив мраза такива хора а колкото до бала и да плиключим спора аз лично няма да си го споделя независимо дали ще се промени или неlevskara написа:Съгласен съм с issoax. Аз затова подканих в по-предните страници да се споделя бала. Пък и като го споделиш със сулю и пулю да няма да се промени случайно. Тъпото е,че досега не е приемано така в АМВР и никаква представа не може да си изгради човек какъве горе-долу е минималният бал.
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
какъв е участъкът на които се бяга
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Асфалт.. първо се започва няколко метра без наклон, после с наколн нагоре, най-отгоре се завива и се пускаш обратно надолу към стартовата линия 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Значи слагайте гуменячките_sonrisa_ написа:Асфалт.. първо се започва няколко метра без наклон, после с наколн нагоре, най-отгоре се завива и се пускаш обратно надолу към стартовата линия