Аз както винаги обърках повечето въпроси
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- summer_f_
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК- История 2010/ 2011
някой днес ходи ли в УНСС?
Не знам защо всеки път бъркам елементарни въпроси 
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- summer_f_
- Пишете, о, братя
а ти толкова ли имаш?BlagovestHristov написа:Имам 4 грешки и си ги знам.2 от които за реките по които минал Омуртаг.Третата,че боила таркан бил 1ви син и четвъртата,че конфлика между сърбия и бг е уреден чрез папството (най-голямата).IcebreakerR написа:Просто отиди и питай и едва ли са те надценили по един или друг начин. Писана ти е оценката за това колко са ти били знанията. Ако мислиш, че си недооценен, просто изчакай другия изпит, който е редовен и над него се взима по-принцип по-голямо внимание и ги разбийКакво си се спекал, не мога да разбера...? Първо търсете вината в себе си и грешките си и после грешките на другите
![]()
Ако всичко друго ми е окей като години,имена,фактология,камени надписи и така на татък дали трябва да имам 4,25
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- Vanya :)
- В началото бе словото
5.88 ..
Още ми се струва нереално ..
Успех на всички, които ще ходят на редовния!
!!! ... Keep Your Dreams Alive ... !!!
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
В Търново (24.04) какво направихте?
Аз писах Априлско въстание
Аз писах Априлско въстание
- Elizabeth_
- В началото бе словото
Хора.. имам един въпрос.. Може да пише някъде, но при датите за индентификация на писмените работи не видях...
От колко до колко часа може да идем да си видим рецензията ? Понеже не съм от София и трябва да пътувам?

Да... и аз много се чудя... ?
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
A ти сигурен ли си че нямаш някой пропуснат елемент, 'щото нещата, които казваш че си сбъркал са маловажни. А сигурен ли си че щом си писал тях, ти е останало време да напишеш всичко?BlagovestHristov написа:Имам 4 грешки и си ги знам.2 от които за реките по които минал Омуртаг.Третата,че боила таркан бил 1ви син и четвъртата,че конфлика между сърбия и бг е уреден чрез папството (най-голямата).IcebreakerR написа:Просто отиди и питай и едва ли са те надценили по един или друг начин. Писана ти е оценката за това колко са ти били знанията. Ако мислиш, че си недооценен, просто изчакай другия изпит, който е редовен и над него се взима по-принцип по-голямо внимание и ги разбийКакво си се спекал, не мога да разбера...? Първо търсете вината в себе си и грешките си и после грешките на другите
![]()
Ако всичко друго ми е окей като години,имена,фактология,камени надписи и така на татък дали трябва да имам 4,25
я кажи кво писа,че искам и аз такава оценка на редовнияVanya :) написа:5.88 ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- В началото бе словото
webstil написа:я кажи кво писа,че искам и аз такава оценка на редовнияVanya :) написа:5.88 ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех на всички, които ще ходят на редовния!![]()
Левски и Каравелов писах, 16 страници доста дребно, допуснала съм една фактологическа грешка - кога Левски остава сирак и не съм много сигурна дали не сбърках годината на второто събрание след смъртта на Левски, но явно не съм.Пишете върху по-трудната от двете теми, защото определено това се отчита и поощрява от проверяващите.
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ще пишем, ако я знаем 
- В началото бе словото
Лично аз знаех по-добре темата за Крум и Омуртаг, но предпочетох да рискувам и мисля, че определено е било правилното решение 
-
BlagovestHristov
- Драскач
Напълно убеден съм във всичко което казвам.Не случайно съм бесен.Deschain написа:A ти сигурен ли си че нямаш някой пропуснат елемент, 'щото нещата, които казваш че си сбъркал са маловажни. А сигурен ли си че щом си писал тях, ти е останало време да напишеш всичко?BlagovestHristov написа:Имам 4 грешки и си ги знам.2 от които за реките по които минал Омуртаг.Третата,че боила таркан бил 1ви син и четвъртата,че конфлика между сърбия и бг е уреден чрез папството (най-голямата).IcebreakerR написа:Просто отиди и питай и едва ли са те надценили по един или друг начин. Писана ти е оценката за това колко са ти били знанията. Ако мислиш, че си недооценен, просто изчакай другия изпит, който е редовен и над него се взима по-принцип по-голямо внимание и ги разбийКакво си се спекал, не мога да разбера...? Първо търсете вината в себе си и грешките си и после грешките на другите
![]()
Увода ми почва от 681,705,присъстват походите на Константин 5 както и годините,в които управлява.Хановете Кардам и другия вече не го помня,но го писах,както и какво постигат те.Годината 792 и битката.След това продължавам с Крум без нито една пропусната година или факт.Всичко е напълно описано и за битката при Върбишкия проход имам 1 лист.С точна дата и година.След това описвам всичко за управлението му,законите,реформата която извършва и дори имената на помощниците на кавхана и ичирго-боила.Продължавам с Омуртаг като описвам управлението 1 година на Докум,Цог и Диценг.После всички години до една както и всички реформи,които извърваш.Договора от 815,че е 30 годишен и всички клаузи до една с точност.После отивам на Маламир като описвам точно колко време управлява,договора с Франската империя и войната с византия.Всички камени надписи присъстват точно на мястото им със сведения какво съдържат.След като обобщя и управлението на Маламир точно без грешка съм на Пресиян които също съм описал с дати надписи и събития БЕЗ ГРЕШКА.
След това обобщих всичките им стъпки към централизацията и каква държава оставят в ръцете на Борис.Какво още липсва и какво са успели да постигнат тези ханове.
Е това представлява цялата ми тема и съм сигурен,че без грешка,защото я знаех много добре и съм сигурен,че заслужавам над 5 ,дори повече ! Изворите съм описал още в началото на темата както и някой български автори писали по проблема.Истината е една и тя е,че не съм оценен реално.
Ще чакам сряда,но вярвам в това което казвам.
и аз съм така бе човек темата ми е за 5 поне...нямам грешки никакви(фактологични,запетаи,правописни...),единствено съм пропуснал Версиникия битката...дето в учебника са 2 изречения...,но режат здраво нали трябва да им платим почти 2000 човека тес пари и за редовния...
-
BlagovestHristov
- Драскач
Е аз и това не съм пропусналwebstil написа:и аз съм така бе човек темата ми е за 5 поне...нямам грешки никакви(фактологични,запетаи,правописни...),единствено съм пропуснал Версиникия битката...дето в учебника са 2 изречения...,но режат здраво нали трябва да им платим почти 2000 човека тес пари и за редовния...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
братле може да са "сгрешили" работата ти и някое твое другарче случайно да е взело твоята оценка... "инциденти" всякакви