Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Grinch
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Курсове за подготовка за матурата по история

Мнение от Grinch »

За тези, които са се явили на матера по история - препоръчайте ми добри курсове или частни учители по възможност, аз съм от софия, така че нека са от тук. Google тотално спича по темата. Мерси предварително.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: Курсове за подготовка за матурата по история

Мнение от VelinaShine »

За месец въобще някой ще се захване ли да се занимава с теб :-)
cerbera
От дъжд на вятър

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от cerbera »

summer_f_ написа:ама какво се затормозявате още от 11 клас :lol: Я си поживейте, така и така догодина ще ви се стъжни живота :lol:
Остави, ние направо сме закъсняли...
Повечето от моите съученици от 9-ти, 10-ти клас ходят на уроци по математика и рисуване, че два пъти в седмицата. Догодина сигурно трябва всеки ден да ходят. То заради тях и аз тръгнах, за да съм наравно с конкуренцията. И не знам на какво се дължи това - дали защото народа опростява и иска да си трупа знанията, или просто сме се загрижили за висшето си образование, което ни се струва много важно.
И сега с тия тестове, които ще се вкарват амбициозните и затормозяващи се единайсетокласници стоят с вързани ръчища... :cherry: (боже, мислих си, че тази емотиконка е бомба, а то било череша, перверзнотии... :rabbit: )
Изображение
Grinch
В началото бе словото

Мнение от Grinch »

Ами за един месец никой,
но аз съм 11ти клас и просто исках да започна с уроците още от лятото за да имам повече време за подготовка, понеже историята не ми е сила.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

Ами нали знаеш, че вече ще се влиза с тестове в СУ.
Нищо освен Образователни технологии не мога да ти препоръчам.
Още не е ясен формата на теста, така че е малко зор отсега.
Grinch
В началото бе словото

Мнение от Grinch »

На мен ми трябва учител за подготовка за матурата, а не за изпита в СУ.
C w e e t y
В началото бе словото

Мнение от C w e e t y »

Здравейте! Искам да кандидатствам туризъм в СУ, а др. година съм 12 клас.Пред огромна дилема съм- ккъде да се подготвя за изпита.В моя град Пазарджик има школа на технологиите и се чудя дали да се запиша там по география.Интересува ме вие какви впечатления имате за тези курсове по география и могат ли да ме подготвят ТОЧНО за СУ?Защото те си имат собсвен учебик и не знам дали информацията е достатъчна за СУ. Моля ви помогнете :P :P
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Учебните материали на ОТ са съобразени с изискванията на всички ВУЗ-ове и в това число, естествено, и на най-големия- СУ.
Още повече, че преподавателите са достатъчно добре квалифицирани и могат да проявяват гъвкавост при преподаването на изпитния материал, така че и при промяна във формата на изпита, можеш да си спокоен, че това, което учиш, ще бъде това, което трябва :)
C w e e t y
В началото бе словото

Мнение от C w e e t y »

значи ако ходя на курсове в Технологиите, не е нужно да ходя на курсове в Софийския, така ли? Или ще е добре да отида и там, за да ми разяснят точно как искат да струкрурирам темата... ? :| :|
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Абсолютно не е нужно да ходиш на курсове в СУ особено ако ходиш в ОТ. Темите им са съобразени с всички изисквания. :)
Аватар
Моридин
В началото бе словото

Мнение от Моридин »

Може да се каже дори, че в ОТ са по-наясно как да те вкарат в университета от самите преподаватели от СУ :)
vankataa
В началото бе словото

Мнение от vankataa »

Не съм доволен от ОТ, особенно от историята съжалявам, че изгубих толкова време и средства. Преподавателката беше някаква :swear:s . Не ми допадна нито начина на обясняване нито самото и излъчване. Толкова са изолирани и ограничени, че незнам с какъв конкурс ги подбират тези :swear:s като тая :swear:s ли каква беше някаква :swear:s. Незнам какво толкова се превъзнасяте всичко си зависи от желанието и възможността за учене. Добре е предварително да проучите преподавателя и по добре да не е от ОТ. Успех на всички!

Уважавам мнението ти, но употребата на използваните от теб изразни средства не се толерира от модераторския екип. Персоналните обиди и квалификации по отношение на преподаватели също са недопустими. Въпреки това имаш право на мнение и постът ти нама да бъде изтрит, а само редактиран.

svetlio.varna
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Това, че ти не си попаднал на преподавател, в никакъв случай не означава, че като цяло учителите там не са добри. И това го гарантирам напълно! Щом не си проучил предварително при кого да се запишеш, не мисля, че имаш право да говориш по такъв начин, още повече толкова отрицателно за цялата фирма.

Да не говорим, че какъвто и да е преподавателят, в крайна сметка всичко си зависи от теб и дали ти ще седнеш да си научиш темите. А поне за последните не мисля, че имаш какво негативно да кажеш. Още повече, че сам казваш, че "всичко си зависи от желанието и възможността за учене" -т.е. щом смяташ времето ти в ОТ за загубено, нима мислиш, че твоите желание и възможности са ограничени? А ако е така- имаш ли право въобще да обвиняваш преподавател за това?

Така че като цяло се въздържай от полюсните мнения, защото нито звучат компетентно, нито пък са верни :)

П.П. Да не говорим, че във Всичките си 7 мнения ти казваш едно и също нещо, което в крайна сметка прави така, че ти да изглеждаш зле, а не въпросната преподавателка по история, която между другото си е доста кадърна! :)
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Ей, ама "ванкатаа" яко е взел на мушката тая нещастна женица.Ама накрая го резнаха през пръстите- ми така де, то не беше оплюване,то не беше чудо! А дано другите подготвени от ОТ да си кажат обективно как стоят нещата.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Късмет и успех на всички!!! :salute: :cherry:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”