Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
aileor_love
В началото бе словото

Re: Журналисти 2010

Мнение от aileor_love »

лелелее хора.....следя форума и реших и аз да се оплача.Направо се разревах сега като видях,че имам 2ка по бг.език във ВТ.Това си е живо орязване.И ако може да попитам-как се готвите за последната задача.Някакви насоки, нещо.По нагоре четох,че едно от момичетата в форума има 4ка-браво. Виждам че повечето знаете и можете,имате високи оценки по журналистика,а на тоя елементарен тест ......Ама много ме е яд и мен.Какво да му се невиди трябва да не си написал, за да имаш 2ка.Благодаря предварително за отговорите.
fanity_stz
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от fanity_stz »

ух притеснявате ме с това бъркане на оценки.. има ли някой, който ще ходи тези дни към "стената" да си гледа оценката, ако може да види и моята :( от стз съм и няма как да я видя.. в сайта пише, че имам 5,13 , но се опасявам да не би да е объркана покрай толкова много изчетени коментари :connie_mini_bump:
Това, което не ме убива ме прави по-силен :)))
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

объркване в СУ няма... става въпрос само за Велико Търново..
То и аз се надявам да ми е объркана оценката по история, ама няма.... :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
scarlet_m
В началото бе словото
Специалност: Архивистика и документалистика
Курс: първи

Мнение от scarlet_m »

най добре , за да сте сигурни колко имате отивате и проверявате или в химическия,или следващата седмица да си видите работа :wink:
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

scarlet_m написа:най добре , за да сте сигурни колко имате отивате и проверявате или в химическия,или следващата седмица да си видите работа :wink:
Next week ???
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
scarlet_m
В началото бе словото
Специалност: Архивистика и документалистика

Мнение от scarlet_m »

много съжалявам объркала съм темата с тази по история...
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

Еее това за ВТУ си е голямо безобразие, крайно недоволна съм.. Нямам думи просто.. Теста ми се стори толкова лесен,а сега какво излзиа, че съм егати тъпата :? Есето уж беше само 1/4 от оценката ,уж го написах а нищо...
Добре де за да имаш 2-ка според мен трябва нищо да не си написал..Не мога да ги разбера какво искат , какви са им шибаните (извинете ме за израза) критерии :(
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

И на мен ми е чудно! :scratch: По принцип се формира от теста и есето. Но едва ли и на двете можеш да имаш 2!Това са пълни глупости!И бяха лесни нещата. Големи конспирации :lol: стават в тези университети!Изумена съм! :shock: :shock:
Последно промяна от steli на 24 Апр 2010, 18:53, променено общо 1 път.
You can never go too far...
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

егаси и корумпираните университети.. те ни изкараха супер малоумните ... , а дипломата ми ще е Отличен ... това е нереално просто :? По-добре да не се бях явявала на предварителни изпити само ме разстроиха и отчаяха :(

П.П. Чудя се дали да пратя някого до стената на плача в СУ и ВТУ за по сигурно, но си мисля, че колкото е в нета толкова ще е и там. Лошото е , че само лично може да си видиш работата, а аз нямам възможност да отида до там :x
Аватар
Momchi
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Momchi »

Един малко тъпичък въпрос, но все пак ... Това 4.25, което съм изкарал, не ми върши никаква работа, нали ? То се е видяло, че ще се ходи на редовен, но се надявах да ида поне по-спокоен с оценката от предварителния...А то пак ще е всичко или нищо :)
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
lekter
В началото бе словото

Мнение от lekter »

И аз се числя към тези, които са неприятно изненадани от оценката си във ВТУ на теста по български език. Имам Слаб 2 и ми е доста трудно да го приема, тъй като изпитът бе повече от елементарен. Писах e-mail до ВТУ, в което им посочих, че явно има някакви грешки и те ми отговориха следното:
Здравейте,
Оценката Ви на теста по български език е толкова, колкото и на сайта - слаб 2.00. Ако дойдете в посочения срок да видите писмената си работа, ще се уверите лично.
Бихме били благодарни ако ни посочите поне един от тези кандидатстуденти, на които оценката е била сгрешена, тъй като проверихме за такива оплаквания и се оказва, че все още няма такъв случай.
Лек ден!

Все още се чудя дали да отида да си видя теста. неприятното е, че за да го направя трябва да си пускам отпуск, да харча пари и прочее. Но определено ми се струва, че има нещо гнило в цялата тази ситуация... :scratch:
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

добре де...Някой, който е ходил във ВТ има ли различна оценка от 2 :lol: Тея ми се струва, че въобще не са си направили труда да проверяват работите..Как може да има толкова двойки на елементарен тест?! :roll:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
boo.
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от boo. »

summer_f_ написа:добре де...Някой, който е ходил във ВТ има ли различна оценка от 2 :lol: Тея ми се струва, че въобще не са си направили труда да проверяват работите..Как може да има толкова двойки на елементарен тест?! :roll:
Аз имам 4.99 (интересно как са го сметнали баш толкова :Д), но това не прави по-малко абсурден факта, че има 45 % двойки. Прекалено нереално, тестът наистина си беше на едно прилично ниво. Но все пак хората трябва да се прехранят и чрез редовния, така че са решили да резнат крилцата на повечко кандидат-студенти. Хубаво е да се отиде и да се види самата писмена работа, но са си излишни разходи за неживущите в Търново...
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
  • Или поне така е според легендата...
Аватар
gothic
От дъжд на вятър

Мнение от gothic »

Някой може ли да даде линк към статистиките на ВТУ, защото аз не мога да ги намеря? :oops:
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe :wink:
Аватар
boo.
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от boo. »

Точно до оценката ти в персонална информация има едно синичко "Статистика". Лошото е, че са направени в проценти :D
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
  • Или поне така е според легендата...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”