ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.

Мнение от Blood Countess »

На 8-и не мога. Изобщо след 6-и не ме бройте.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

И аз на 6-и не мога :Р

айде към средата на май?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ако и хижата ви е колкото ходенето на гости у Дракула, по-добре хич не се хващайте... :roll:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Нещо много разходи станаха този месец, така се очертава и следващия. Без мен, за съжаление.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:Ако и хижата ви е колкото ходенето на гости у Дракула, по-добре хич не се хващайте... :roll:
Много исках да отидем и ако всичко вървеше добре щях да организирам нещата, само че останах без абсолютно никакви пари точно в началото и по средата на месеца. :? И мен много ме е яд, понеже МНОГО ми се ходеше. Особено в приятна компания. Но ще отидем скоро. I PROMISE. :albino:

Дали да не пусна друга тема за хижата? :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А, то аз не се тревожа - живот и здраве, около 14 май ще ида, очертава ми се да направя мини-тур на южна Румъния, ама да видим. Може да остана само с Констанца и Букурещ.

Просто беше толкова елементарно за организиране (на практика всичко си беше готово) и въпреки това, от 10 души-мераклии, останах само аз. Една вечер хвърчаха някакви ЛСта с организационни неща, на другия ден... :roll:

Дано с хижата се справите по-добре. :wink: :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

А ти защо не се включиш? (за хижата, де)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Едва ли - не съм много по хижите с големи компании, честно казано.
Пък и сега около празниците смятам да си ида вкъщи за малко. После - Румъния и после - сесия. :shaking2:
В края на ноември
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

Бре тука в моя град туристическата група и те се канеха, така като теб, да ходят на "мини-тур" до Румъния - до замъка на Дракула, Будапеща и още 1-2 града, за 3-4 дена мисля че. Но си мислех, че ще са само те, ама май не :colors: :compress:
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Будапеща откога влезе в Румънско? :shock:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ако ще ходят до Будапеща, едва ли е мини-тур на Румъния, да знаеш. :lol: :lol: :lol:
Ама аз отдавна съм спряла да се доверявам на такива организирани пътувания - организирам си ги сама. Хората в голяма група имат различни интереси и е много неприятно да си зависим от тях (пример: като ходихме на "организирана" екскурзия до Италия, дори не ни показаха галерия Уфици - даже ей така, да я видим отвън. Какво остава за влизане вътре! Ходиш като добитък и това е. Същото беше и в Париж - влизаш в Лувъра, спринтираш с цялата група до "Мона Лиза" и излизаш. А като си организирах сама пътуването до Лондон, поне си знаех, че имам ден-ден и половина само за Националната художествена галерия). В Истанбул ни завлякоха за почти цял ден на Капалъ чарши, защото по-голямата част от групата искала да ходи на "шопинг".
След тия преживявания - никакви туристически групи и организирани екскурзии. :!:
В края на ноември
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач

Оооо :lol: грешка, грешка. Букурещ е :lol: Нали и двете започват с "Б" :mrgreen: :mrgreen:
Последно промяна от Monkey D. Luffy на 24 Апр 2010, 11:22, променено общо 2 пъти.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Изображение
В края на ноември
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач

Така де :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Иначе така е с групата, ама все пак избиваш някакви пари, защото сте група :P Ако си ходиш сам - излиза соленко. Е, разбира се, не всеки има толкова пари, дори и сега, по време на криза. Но аз бих прежалил парите, ако ходя до друга страна, за да търся работа :o Тогава поне ще знам, че не е само за кеф :lol:

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не излиза толкова солено - хостелите са отлична опция. И евтини самолетни билети, разбира се. Плюс малко ровене за инфо относно вариантите за придвижване из самата държава. Така може да ти излезе и по-евтино от организирана екскурзия и ще разполагаш изцяло с времето си. Иначе и мене не са ме били парите, уверявам те. Но съвсем не е толкова невъзможно. Пък и кво от това, че съм ходила в Париж, като не видях нищо от него. Да, окей - Айфеловата кула и гореспоменатата Мона Лиза. И няколко травестита. :roll:

Иначе за търсенето на работа и пътуването за кеф - звучиш като мой много добър приятел. Ако не знаех, че не ходи по форуми, щях да реша, че си ти. :) Същата работа.

Дай сега да ги оставим да си уреждат хижата, защото навъртяхме някакъв полу-офтопик и ще ни се карат. :P
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”