ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.
На 8-и не мога. Изобщо след 6-и не ме бройте.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
И аз на 6-и не мога :Р
айде към средата на май?
айде към средата на май?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако и хижата ви е колкото ходенето на гости у Дракула, по-добре хич не се хващайте... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Нещо много разходи станаха този месец, така се очертава и следващия. Без мен, за съжаление.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Много исках да отидем и ако всичко вървеше добре щях да организирам нещата, само че останах без абсолютно никакви пари точно в началото и по средата на месеца.Търговецът на кристал написа:Ако и хижата ви е колкото ходенето на гости у Дракула, по-добре хич не се хващайте...
Дали да не пусна друга тема за хижата?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, то аз не се тревожа - живот и здраве, около 14 май ще ида, очертава ми се да направя мини-тур на южна Румъния, ама да видим. Може да остана само с Констанца и Букурещ.
Просто беше толкова елементарно за организиране (на практика всичко си беше готово) и въпреки това, от 10 души-мераклии, останах само аз. Една вечер хвърчаха някакви ЛСта с организационни неща, на другия ден...
Дано с хижата се справите по-добре.

Просто беше толкова елементарно за организиране (на практика всичко си беше готово) и въпреки това, от 10 души-мераклии, останах само аз. Една вечер хвърчаха някакви ЛСта с организационни неща, на другия ден...
Дано с хижата се справите по-добре.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
А ти защо не се включиш? (за хижата, де)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Едва ли - не съм много по хижите с големи компании, честно казано.
Пък и сега около празниците смятам да си ида вкъщи за малко. После - Румъния и после - сесия.
Пък и сега около празниците смятам да си ида вкъщи за малко. После - Румъния и после - сесия.
В края на ноември
В края на ноември
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Бре тука в моя град туристическата група и те се канеха, така като теб, да ходят на "мини-тур" до Румъния - до замъка на Дракула, Будапеща и още 1-2 града, за 3-4 дена мисля че. Но си мислех, че ще са само те, ама май не

It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако ще ходят до Будапеща, едва ли е мини-тур на Румъния, да знаеш.
Ама аз отдавна съм спряла да се доверявам на такива организирани пътувания - организирам си ги сама. Хората в голяма група имат различни интереси и е много неприятно да си зависим от тях (пример: като ходихме на "организирана" екскурзия до Италия, дори не ни показаха галерия Уфици - даже ей така, да я видим отвън. Какво остава за влизане вътре! Ходиш като добитък и това е. Същото беше и в Париж - влизаш в Лувъра, спринтираш с цялата група до "Мона Лиза" и излизаш. А като си организирах сама пътуването до Лондон, поне си знаех, че имам ден-ден и половина само за Националната художествена галерия). В Истанбул ни завлякоха за почти цял ден на Капалъ чарши, защото по-голямата част от групата искала да ходи на "шопинг".
След тия преживявания - никакви туристически групи и организирани екскурзии.
Ама аз отдавна съм спряла да се доверявам на такива организирани пътувания - организирам си ги сама. Хората в голяма група имат различни интереси и е много неприятно да си зависим от тях (пример: като ходихме на "организирана" екскурзия до Италия, дори не ни показаха галерия Уфици - даже ей така, да я видим отвън. Какво остава за влизане вътре! Ходиш като добитък и това е. Същото беше и в Париж - влизаш в Лувъра, спринтираш с цялата група до "Мона Лиза" и излизаш. А като си организирах сама пътуването до Лондон, поне си знаех, че имам ден-ден и половина само за Националната художествена галерия). В Истанбул ни завлякоха за почти цял ден на Капалъ чарши, защото по-голямата част от групата искала да ходи на "шопинг".
След тия преживявания - никакви туристически групи и организирани екскурзии.
В края на ноември
В края на ноември
- Monkey D. Luffy
- Драскач
Оооо
грешка, грешка. Букурещ е
Нали и двете започват с "Б"

Последно промяна от Monkey D. Luffy на 24 Апр 2010, 11:22, променено общо 2 пъти.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър

В края на ноември
В края на ноември
- Monkey D. Luffy
- Драскач
Така де
Иначе така е с групата, ама все пак избиваш някакви пари, защото сте група
Ако си ходиш сам - излиза соленко. Е, разбира се, не всеки има толкова пари, дори и сега, по време на криза. Но аз бих прежалил парите, ако ходя до друга страна, за да търся работа
Тогава поне ще знам, че не е само за кеф 
Иначе така е с групата, ама все пак избиваш някакви пари, защото сте група

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не излиза толкова солено - хостелите са отлична опция. И евтини самолетни билети, разбира се. Плюс малко ровене за инфо относно вариантите за придвижване из самата държава. Така може да ти излезе и по-евтино от организирана екскурзия и ще разполагаш изцяло с времето си. Иначе и мене не са ме били парите, уверявам те. Но съвсем не е толкова невъзможно. Пък и кво от това, че съм ходила в Париж, като не видях нищо от него. Да, окей - Айфеловата кула и гореспоменатата Мона Лиза. И няколко травестита.
Иначе за търсенето на работа и пътуването за кеф - звучиш като мой много добър приятел. Ако не знаех, че не ходи по форуми, щях да реша, че си ти.
Същата работа.
Дай сега да ги оставим да си уреждат хижата, защото навъртяхме някакъв полу-офтопик и ще ни се карат.
Иначе за търсенето на работа и пътуването за кеф - звучиш като мой много добър приятел. Ако не знаех, че не ходи по форуми, щях да реша, че си ти.
Дай сега да ги оставим да си уреждат хижата, защото навъртяхме някакъв полу-офтопик и ще ни се карат.
В края на ноември
В края на ноември
Into the endless we ride...