Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
summer_f_ написа:благодаря ви, но повече се радвам на 4.25 по журналистика...За жалост моите очаквания никога не се припокриват с резултатите... :X
АДСКИ МИ Е СДУХАНО, хора!
Я кажете прочетохте ли рецензиите си?
Защо си сдухана пък ти? Виж сега, ако трябва да съм сериозен- първо това е само предварителен....
Второ, дори и да не влезеш тази година далеч света не свършва....
Трето- в света има къде, къде по-неприятни неща Ако ти е писано ще влезеш, ако ли не- здраве да е, значи нещо не са те разбрали, което често се случва....
Значи това не е твоето място А и на СУ му е останало само едно име, повярвай....
тенкю ПИйпъъъл, по-специално Варненец
Проблемът ми е принципен..
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
аз днес отидох да си видя рецензията... нямам червено никъде по листовете,мммм а рецензията е доста лаконична.Пише "идеална аргументация,но недобре структурирана теза" . Имам си 4-ка доста ме е яд,но надеждата ми няма да излети така лесно.О ,не!Най-хубавото в постигането на това,което желаеш се крие в пътя...като си го постигнал вече не е интересно Ние сме млади хора ,няма да губим вяра!
Направо съм бесен хора, как може по Английски да имам 5.55, а по Български език 2.00, толкова лесен беше теста, и дори да съм ебахти тъпата все за 3 знам, граматиката никога не ми е била проблем и винаги съм имал високи оценки по БЕЛ, кво е това чудо в това ВТУ.. И не съм само аз, всички от моята зала са отрезани и имат 2... Лакомия,лакомия..
И аз отидох, и слава Богу, защото оценката ми е объркана в сайта ... Имам 4.00, не 2.00 ... Когато си проверих оценката за първи път си беше 4, после изведнъж стана 2 и бях изпаднала в паника... На много хора са им объркани ...
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Кво искаш да ми кажеш, че може да ми е объркана оценката ли? И какво да правя в случая? КОЛКОТО И ТЪП ДА СЪМ И ЗА БОГА ЗНАЯ КАК СЕ ПИШЕ "ЛЮБОВ" И "ЦЕЛУВКА" !!!
Ми ядосвам се бате.. Толкова елементарен беше теста и хора, които имат в даскало 3ки и нищо не знаят са си получили 3ките, а аз дето под 6 не падам и от малък майка ми, че е литератор ме е учила на кво ли не.. Ако ми бяха писали 3.00 щях да разбера и щях да си помисля, че съм объркал нещо... Ама 2.00 е нереално на малоумен тест от сорта на "Любов" с Ф или В е..
Real_Boy написа:Ми ядосвам се бате.. Толкова елементарен беше теста и хора, които имат в даскало 3ки и нищо не знаят са си получили 3ките, а аз дето под 6 не падам и от малък майка ми, че е литератор ме е учила на кво ли не.. Ако ми бяха писали 3.00 щях да разбера и щях да си помисля, че съм объркал нещо... Ама 2.00 е нереално на малоумен тест от сорта на "Любов" с Ф или В е..
100% са ти объркали оценката.. Иначе е невъзможно.. И аз знам какви са тестовете там
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Ама това е, че не само моята е объркана.. А и на една приятелка, която беше с мен и е три пъти по-умна от мен и е пълна отличничка в даскало... И сега ако не ида в Търново ще си остане така, а пари за друг изпит не желая да давам.. Айде да беше объркана само моята, да кажеш, че съм сгрешил чак пък толкова, ама и нейната..
... Питаш ли ме мен, като видях 2.00 ??? Винаги съм писала хубави есета, изведнъж отивам на изпит и ме оценяват като глупава... Много беше гадно Ти най-добре провери...
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
cvetika написа:И аз отидох, и слава Богу, защото оценката ми е объркана в сайта ... Имам 4.00, не 2.00 ... Когато си проверих оценката за първи път си беше 4, после изведнъж стана 2 и бях изпаднала в паника... На много хора са им объркани ...
имаш предвид,че оценките в су са объркани?!
а за търново-при положение,че на журналистиката имаш 4.25 въобще не вярвам да си неграмотен или подобна квалификация.най-добре намери начин да провериш.иначе може да изпуснеш шанс.журналистика ли искаш да канидатстваш и в търново?!
аз там ще кандидатствам с матурите!
Леле, аз се стреснах с тези обърквания! Навсякъде явно стават - и в СУ, и във ВТУ. И не, това не е онази малка надежда, която тая за по-висока оценка. Просто се изумявам, че бъркат такива неща! Все едно някой си мисли, че има 2 и вече е отписал СУ като вариант, отива и какво да види - има 5.89! Отврат!Тези глупаци мислят ли изобщо!?
Real_Boy написа:Направо съм бесен хора, как може по Английски да имам 5.55, а по Български език 2.00, толкова лесен беше теста, и дори да съм ебахти тъпата все за 3 знам, граматиката никога не ми е била проблем и винаги съм имал високи оценки по БЕЛ, кво е това чудо в това ВТУ.. И не съм само аз, всички от моята зала са отрезани и имат 2... Лакомия,лакомия..
Остави я тази работа и аз ще пометна от гняв... 4, 22 , а приятелката ми, с която ходим на уроци при една и съща госпожа-4,50, а бяхме изяли граматики и глупости с кориците.. И тъпото е , че нямам ник'ва информация колко хора има пред мен, зад мен , колко са двойките и така нататък..А теста си беше елементарно ниво... Не знам къде са рязали толкова много..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелстватаБългарска Филология, 4 курс