Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от summer_f_ »

Варненец написа:
summer_f_ написа:благодаря ви, но повече се радвам на 4.25 по журналистика...За жалост моите очаквания никога не се припокриват с резултатите... :X
АДСКИ МИ Е СДУХАНО, хора!
Я кажете прочетохте ли рецензиите си?
Защо си сдухана пък ти? Виж сега, ако трябва да съм сериозен- първо това е само предварителен....
Второ, дори и да не влезеш тази година далеч света не свършва....
Трето- в света има къде, къде по-неприятни неща ;) Ако ти е писано ще влезеш, ако ли не- здраве да е, значи нещо не са те разбрали, което често се случва....
Значи това не е твоето място ;) А и на СУ му е останало само едно име, повярвай....
тенкю ПИйпъъъл, по-специално Варненец :)
Проблемът ми е принципен.. :roll:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
mandarina
В началото бе словото

Мнение от mandarina »

аз днес отидох да си видя рецензията... нямам червено никъде по листовете,мммм а рецензията е доста лаконична.Пише "идеална аргументация,но недобре структурирана теза" . Имам си 4-ка :) доста ме е яд,но надеждата ми няма да излети така лесно.О ,не!Най-хубавото в постигането на това,което желаеш се крие в пътя...като си го постигнал вече не е интересно :) Ние сме млади хора ,няма да губим вяра!
Rara avis in terris.
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Направо съм бесен хора, как може по Английски да имам 5.55, а по Български език 2.00, толкова лесен беше теста, и дори да съм ебахти тъпата все за 3 знам, граматиката никога не ми е била проблем и винаги съм имал високи оценки по БЕЛ, кво е това чудо в това ВТУ.. И не съм само аз, всички от моята зала са отрезани и имат 2... Лакомия,лакомия..
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

В ЮЗУ пробвай. Аз тук имам 5,38 по БЕЛ. Юли съм и на английски :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

И аз отидох, и слава Богу, защото оценката ми е объркана в сайта :bounce: ... Имам 4.00, не 2.00 ... Когато си проверих оценката за първи път си беше 4, после изведнъж стана 2 и бях изпаднала в паника... На много хора са им объркани ... :salute:
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Кво искаш да ми кажеш, че може да ми е объркана оценката ли? И какво да правя в случая? КОЛКОТО И ТЪП ДА СЪМ И ЗА БОГА ЗНАЯ КАК СЕ ПИШЕ "ЛЮБОВ" И "ЦЕЛУВКА" !!!

П.С. Нали знаеш, че говоря за ВТУ, а не за СУ?

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Спокойно бе човек, какво е това напрежение :shock: Така си се разгорещил.....Света не свърша- явно са объркали доста оценки...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Спокойно народе, без паника :cheers: !! Петък еее все пак :) ... Люляците са цъфналиии ... Даже в Чернобил сега е пролет... Тревата синее, птичките лаят ... :profileright:
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Ми ядосвам се бате.. Толкова елементарен беше теста и хора, които имат в даскало 3ки и нищо не знаят са си получили 3ките, а аз дето под 6 не падам и от малък майка ми, че е литератор ме е учила на кво ли не.. Ако ми бяха писали 3.00 щях да разбера и щях да си помисля, че съм объркал нещо... Ама 2.00 е нереално на малоумен тест от сорта на "Любов" с Ф или В е..

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

Real_Boy написа:Ми ядосвам се бате.. Толкова елементарен беше теста и хора, които имат в даскало 3ки и нищо не знаят са си получили 3ките, а аз дето под 6 не падам и от малък майка ми, че е литератор ме е учила на кво ли не.. Ако ми бяха писали 3.00 щях да разбера и щях да си помисля, че съм объркал нещо... Ама 2.00 е нереално на малоумен тест от сорта на "Любов" с Ф или В е..
100% са ти объркали оценката.. Иначе е невъзможно.. И аз знам какви са тестовете там :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Ама това е, че не само моята е объркана.. А и на една приятелка, която беше с мен и е три пъти по-умна от мен и е пълна отличничка в даскало... И сега ако не ида в Търново ще си остане така, а пари за друг изпит не желая да давам.. Айде да беше объркана само моята, да кажеш, че съм сгрешил чак пък толкова, ама и нейната..

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

:profileright: ... Питаш ли ме мен, като видях 2.00 ??? Винаги съм писала хубави есета, изведнъж отивам на изпит и ме оценяват като глупава... Много беше гадно :) Ти най-добре провери...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

cvetika написа:И аз отидох, и слава Богу, защото оценката ми е объркана в сайта :bounce: ... Имам 4.00, не 2.00 ... Когато си проверих оценката за първи път си беше 4, после изведнъж стана 2 и бях изпаднала в паника... На много хора са им объркани ... :salute:
имаш предвид,че оценките в су са объркани?!

а за търново-при положение,че на журналистиката имаш 4.25 въобще не вярвам да си неграмотен или подобна квалификация.най-добре намери начин да провериш.иначе може да изпуснеш шанс.журналистика ли искаш да канидатстваш и в търново?!
аз там ще кандидатствам с матурите! :D
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Леле, аз се стреснах с тези обърквания! Навсякъде явно стават - и в СУ, и във ВТУ. И не, това не е онази малка надежда, която тая за по-висока оценка. Просто се изумявам, че бъркат такива неща! :shock: :shock: Все едно някой си мисли, че има 2 и вече е отписал СУ като вариант, отива и какво да види - има 5.89! Отврат!Тези глупаци мислят ли изобщо!? :x :x
You can never go too far...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Real_Boy написа:Направо съм бесен хора, как може по Английски да имам 5.55, а по Български език 2.00, толкова лесен беше теста, и дори да съм ебахти тъпата все за 3 знам, граматиката никога не ми е била проблем и винаги съм имал високи оценки по БЕЛ, кво е това чудо в това ВТУ.. И не съм само аз, всички от моята зала са отрезани и имат 2... Лакомия,лакомия..
Остави я тази работа и аз ще пометна от гняв... 4, 22 , а приятелката ми, с която ходим на уроци при една и съща госпожа-4,50, а бяхме изяли граматики и глупости с кориците.. И тъпото е , че нямам ник'ва информация колко хора има пред мен, зад мен , колко са двойките и така нататък..А теста си беше елементарно ниво... Не знам къде са рязали толкова много.. :roll:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”