Очаквам да се запозная с много нови хора и да намеря сред тях добри приятели. Разбира се, купоните са неизменна част от студентския живот, така че очаквам да има много диви такива. Е ще има и учене разбира се. Нали все пак затова влизаме в университета?
География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Miss_Mystery
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: четвърти
Re: География-програма
Какви са ви представите за университета? Какво очаквате след като ви приемат? Хайде, много сте скучни! Нашите теми бяха по 100 страници. Вие само едно и също дрънкате, пенсионери!
[/quote]
Очаквам да се запозная с много нови хора и да намеря сред тях добри приятели. Разбира се, купоните са неизменна част от студентския живот, така че очаквам да има много диви такива. Е ще има и учене разбира се. Нали все пак затова влизаме в университета?
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
KRSOne написа:@Sunshine - И аз преди да ме приемат бях така надъхан, спомням си. Това трае до края на първи курс, да знаеш.![]()
Как набързо ми уби оптимизма хахахх Смяташ ли, че е голям шансът след като се завърши дадена специалност, да се работи нещо свързано с нея? Все пак СУ уж е най-най-.. сред университетите. Дипломата(съчетана със знания разбира се) би трябвало да даде доста възможности за реализация по-късно. Животът през студентските години си го определяме ние и някак.. не мисля че университетът има толкова решаваща роля точно за това. Но след завършване, това какво образование си получил и къде, ми се струва доста определящ фактор
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Шанс има, а има и късмет и връзки. А дали СУ е най-напред, едва ли... трудно е да се каже кой е "най-напред" като всички са много зле. А дипломата не значи нищо, просто трябва да я имаш, но със сигурност не е гаранция за знания и умения. Освен това, да не казвам за целия университет, но ГГФ не е завършил този, който не е влязъл. Не е важно къде и какво си завършил, а това какво можеш, дипломата просто ти дава малко предимство. Това е.
А ти виждам, че си доста надъхана, продължавай така:) Това е начинът. 
- yOankaa
- Пишете, о, братя
В коя зала беше?? И изобщо има ли някой от форума, който да е бил в 224autocastro написа:Браво, че пак е имало хора, които са писали нещо. В залата в която бях половината се изнесоха след като разбрахме темите. Аз бях сред тях. На редовния се надявам на по-голям късмет. И късмет на тези, които са писали на този нещо.
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
-
Natalchetooo
- В началото бе словото
Харесаха ми темите написах си това което знаех, няма да е за отличен, но поне няма да е слаба оценка.
Аз бях в 252
Аз бях в 252
И аз бях в 252
- ssX
- В началото бе словото
В 252 бях февруарския, сега в 224.
-
autocastro
- В началото бе словото
KRSOne - защо си толкова сигурен в думите си, които казваш? Няма логика, да се записваш на изпити и да не учиш, нали така? Проблема е че темите за по-голямата част от хората бяха трудни, чел съм ги, но не съм ги учил, може би наистина се надявах да не се паднат те, но това не значи, че нищо не съм учил!...........
п.с. мерси, че ме блокира в скайп.
п.с. мерси, че ме блокира в скайп.
И аз бях в 252
темата ми хареса и се надявам на добра оценка, ако ли не ще се ходи и на редовния изпит 
Само се надявам да не се забавят резултатите като на Журналистиката
Не ми се чака 3 седмици 
- yOankaa
- Пишете, о, братя
Къде стоеше и аз бях в същата стаяssX написа:В 252 бях февруарския, сега в 224.
Tуризъм; 1 курс
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
тцтц а някой да е бил в 292 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
а някой да е бил в 255?
- ssX
- В началото бе словото
Амии, горе-долу по средата. Ти?yOankaa написа:Къде стоеше и аз бях в същата стаяssX написа:В 252 бях февруарския, сега в 224.
каква е вероятността да се падне някоя от темите на предварителните на редовния ... и изобщо може ли да се случи тая работа ...