Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Каква е тази щампа? :shock:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ЗА ДА НИ Е ГАДНООООООООООООО :) :twisted:
то иначе я няма тръпката :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Наистина колко пари отекоха покрай тия балове - хубавото поне е, че тея нещата от изпращането ще мога да си ги нося и по-нататък, докато костюма от бала... Въпреки че винаги си трябва нещо по-официално?

За момчетата: вие как ще сте на изпращането - аз лично съм с маратонки (бяло черни Spalding, мързи ме да търся снимки в нета), бял панталон и бяла риза (от тея намачканите и по тялото). Малко на педал ще мязам, ама какво толкова - рисковете на "метрусексуалността" :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

йее готен термин - "метрусексуалност".хе.понякога си е направо чист хомосексуализъм,ма ти ми се струваш мом4е на място :).тка де майтап.та,black lady аз съм на Сл.Бряг на...мм..27 28 29 майче..тука от даскалото,ма хотела как се казваше забраих..бе някъв 4-звезди бил,начи мое да готен а ?
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ами то Слънчев бряг се напълни с хотели :D Ама да, повечето мен лично ме кефят, добри са :wink: Тъй че мога да кажа само 1 - приятно прекарване отсега :thumbleft:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Johana Jotkova написа:Каква е тази щампа? :shock:
Виж:
Изображение

А иначе как ще съм облечен. Още не съм напълно решил. Ще съм с тъмно-тъмно-синьо-черно(тва е един цвят) спортно сако, отдолу с тениска с горепосоченият надпис. С бели обувки (не са свръх официални, но много повече елегнатни пред спортни). Колебая се между бял панталон и дънки с тъмно-тъмно-синьо-черно(тва е един цвят) на джобчетата. Ще видим.

Ае неска отидох на козметик. Ау... ся като се погледна напрао ужас. Май утре няа ходя на концерта на даскалото! :? (Или ще трябва да си сложа фередже)
SpyBaby
В началото бе словото

Мнение от SpyBaby »

Johana...:)ем да се обадиш освен ;п)някои друг на 23 -24?:)І В С.Б.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

явор написа:Ае неска отидох на козметик. Ау... ся като се погледна напрао ужас. Май утре няа ходя на концерта на даскалото! :? (Или ще трябва да си сложа фередже)
Споко, ще ти мине, мажи се с кремче "Здраве", такова дет се мажат бебенцата с него или с кремче "Бочко" с едно таралежче. Много помага.
:) А иначе щампата не я видях.
:cry: SpyBaby, ще се разберем за бала, има време! :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Johana Jotkova написа:
явор написа:Ае неска отидох на козметик. Ау... ся като се погледна напрао ужас. Май утре няа ходя на концерта на даскалото! :? (Или ще трябва да си сложа фередже)
Споко, ще ти мине, мажи се с кремче "Здраве", такова дет се мажат бебенцата с него или с кремче "Бочко" с едно таралежче. Много помага.
:) А иначе щампата не я видях.
:cry: SpyBaby, ще се разберем за бала, има време! :wink:
Е как да не я виждаш! Интересен форум!?

http://mohako.hit.bg/mrazq.png
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

starMonkey написа:Наистина колко пари отекоха покрай тия балове - хубавото поне е, че тея нещата от изпращането ще мога да си ги нося и по-нататък, докато костюма от бала... Въпреки че винаги си трябва нещо по-официално?
И аз така "практично" си подбрах дрехите за изпращането и за другарската вечер, та да мога да си ги нося, а относно балната рокля, то се знае, че най-вероятно няма да я сложа повече... :lol:
Аватар
vzone
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vzone »

Аз пък на изпращането ще съм с тъмно сини дънки, червена ризка каре и няква тениска под ризката, но до петък трябва да си я купя, че тогава е самото изпращане... ще видим. Мисля си за някоя черна.
А костюмчето за бала ми е черно с оранжева ризка. Не съм си вземал нито някакви папионки или вратовръзки... само ризката...
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Ами ние ще се "заКотвяме" :D !
Иначе още нищо не съм си взел, до 26 има време ;) !
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

днес беше първата серенада - представихме се подобаващо одбре - половинат ами клас не знеше текста на "клетва" на Щурците, а аз в последствие се напих като гъз в една дсискотека :lol:

обичам ви всички (особено девойките и найтуиш най-много, Бъръсъркъре ще ме прощаваш, ама ко да се праи) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Добро утро/ден 8) Днес ни е изпращането в Люмиер, в НДК:) Ще има представление на 12-те класове и много много мнооого се вълнувам :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Стискайте палци всичко да мине 'по мед и масло' :toothy1:
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Днес на нас ни е патронния празник. Май ще ходя :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”