Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Re: Журналисти 2010

Мнение от Далавера »

Мхм. При нас в ПМГ в Благоевград за 12 клас е пълна анархия. Не съм влизал от началото на 2-ри срок по немски гледам имам 3 и 4 в дневника далавера. По физика същото - една 5-ца в дневника. На даскало ходя понеделник и вторник за по 1 час - физкултура. Отсъствия няма. Имаме философия 7-ми час, идва господина по време на първия и пита:"Ще има ли някой 7-ми час?" Отговор: "Не". И той казва:"Добре. Тамън ще си ходя по-рано." :?: :|
Далавера ли е?
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

далавера е
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Е, това последното наистина е далавера. Откакто даскалите в ПМГ разбраха, че ще кандидатствам с литература, направо се респектират, че ходя(ех) на училище, за да уча. Поне ме оставят да си чета каквото ми трябва на спокойствие. (: А за следващата седмица сключихме "негласно споразумение" да не ходи никой въобще. Тъкмо ще си починем от неделята. xD
Въобще, тая година е пълен леш.
Everyone is king when there's no one left to pawn
ICouldNeverHad
В началото бе словото

Мнение от ICouldNeverHad »

хаха видях си работата... и там е 5.88 няма грешка :) и мацката ми честити, че наесен съм й колежка :) екстра
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Рецензия пише ли? Какво пишеше :mrgreen:
Далавера ли е?
fufula
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от fufula »

И аз ходих да си я видя.Малко се наложи да почакаме, ама после почнаха да пускат по двама в стаята, което е добре.Имам твърдо 5.00, и двамата проверяващи толкова са отсекли, няма намеса на арбитри и т.н.
Рецензията ми беше кратка и лаконична.Нищо относно съдържанието.Пише: "Добре е развита темата.Добре структурирана.На моменти изказът е многословен."
ICouldNeverHad
В началото бе словото

Мнение от ICouldNeverHad »

Ми, че съм добре запозната с обстановката в държавата и некви такиви :) че ми било разчупено есето....нямам правописни грешки :) само един пълен член е треело да е кратък ;) тва беше единственото червено нещо по работата ми :) преподавателката ме пита къде съм се готвила, аз казах явявам се трета година и съм се готвила сама - четох Капитал бла бла и мацката зейна от изненада, че не съм ходила на курс :)
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
joyyrider
В началото бе словото

Мнение от joyyrider »

Ами,аз днес ходих да си го видя..понеже имам 2.Учудих се защо..не си заслужава да биеш толкова път,за да прочетеш 1 изречение,което като рецензия,поне на мен,не ми помогна.Беше ми подчертано едно изречение (не че имаше грешка),бях изпуснала една запетая(определено от невнимание) и на едно изречение от сорта на "Той е човекЪТ.." ми бяха задраскали пълния член..честно казано съм разочарована малко.Допускам,че мисълта ми не им се е харесала,но смея да твърдя,че когато имам проблясъци имам и хубави идеи..но наистина не си заслужава,не пишат обстойни рецензии.Браво на тези с хубавите оценки.Значи все пак има надежда :) :D
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

и за един пълен член нямаш пълно 6 :?
С право искаха да го махат пълния член :lol:
А иначе нас тази година доста ни карат да ходим на училище, макар че по цял ден имаме само компютри :? Общо взето тази година ходех за да си почивам от учене за изпити :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия

Мнение от ivvv »

И аз ходих днес за да си видя порицателната рецензия и останах силно изненадана. Имах една запетая и един пълен член сгрешени и съдържанието на рецензията беше по-скоро похвално. :shock: 4-5 изречения хубави констатации и едно изречение, в което е лекинко засегнато, че на места мотивите ми били недостатъчни....
К'во да кажа?! Вече не знам какво да си мисля...
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

''Той е човека'' - така ли? Хахаха! :lol: :lol:
До скоро нас ни държаха строго на училище. Но от месец март нататък редовно сме под 15 души /от 24 души в клас/. Всички са по предварителни. Иначе пък ни казват: ''Вие сте най-тихият випуск!''. Естествено, че сме най-тихият - до онзи ден ни мъчиха за оценки. Сигурно има и други като мен. Тази година учим много профилирани предмети, които изобщо, ама ИЗОБЩО, няма ни трябват. Нямаме нито история, нито география, само 3 часа БЕЛ и 2 часа английски. А уж сме туристическа паралелка. Лайнярщина, с извинение, от всякъде. Да ни бяха оставили да си четем!Само ни занимават с глупости! :x И след това само даваме пари по уроци! :(
You can never go too far...
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

това според мен е проблем на повечето училища - в 11 клас ни оставят да си живеем живота, а в 12, когато е ясно, че много хора се подготвят за изпити, се почва клането...
моят випуск редовно сме си на училище и почти всяка седмица имаме контролно/изпитване/проверка/5-минутка/поправка/домашно/проект и т.н. безумици, които не ни трябват... и няма и да ни трябват! Буквано ни губят времето...
Аватар
Wild Child
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Wild Child »

А къде точно трябва да се отиде, за да си видиш есето ? - извинявам се, ако в предишните страници е коментирано, но не успях да открия... :oops:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Далавера написа:Мхм. При нас в ПМГ в Благоевград за 12 клас е пълна анархия. Не съм влизал от началото на 2-ри срок по немски гледам имам 3 и 4 в дневника далавера. По физика същото - една 5-ца в дневника. На даскало ходя понеделник и вторник за по 1 час - физкултура. Отсъствия няма. Имаме философия 7-ми час, идва господина по време на първия и пита:"Ще има ли някой 7-ми час?" Отговор: "Не". И той казва:"Добре. Тамън ще си ходя по-рано." :?: :|
И моето даскало е така :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

хубавото при нас е ,че което ни трябва-за матура и така нататък,не сме спирали.продължаваме да ходим в тези часове.но иначе си е свободия!!!! 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”