КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: КСК- История 2010/ 2011
Според мен доц. Искра Баева, която издаде наскоро книжка с бисери, трябваше да почака малко, за да събере още мат'риал. 
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: първи
Нали си правист, трябва сам да разбираш че има Балкан разлика м/у "не е задължителна" и "забранена". Щом не е забранена няма какво да се разисква повече по въпроса.svetlio.varna написа:не е задължителна = не се изисква
- avocat_du_diable
- В началото бе словото
Обикновено в рамките на една седмица след обявяването на оценките вече излизат по медиите - вестници, интернет ...Deschain написа:Къде ги публикуват тези бисери, че наистина ще е интересно?
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
Хаха, страхотна е книжката, аз я имам. Веднага след изпита я изчетох, мъкнах я из даскало и толкова съм се смяла!lacuna_coil написа:Според мен доц. Искра Баева, която издаде наскоро книжка с бисери, трябваше да почака малко, за да събере още мат'риал.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
За книжката с грешка още в заглавието ли говорим
А иначе, че правистите сме звучали като зубари.. мен ми стана интересно коgo точно визираш
Защото, ако изключим Светльо, в кандидатстудентските теми пишем главно аз и още няколко човека..
( Това към webstil) 
А иначе, че правистите сме звучали като зубари.. мен ми стана интересно коgo точно визираш
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Е много се извинявам ама Светльо си е типичната еманация на зубар! _sonrisa_ ти имаш интелигентен вид и умен поглед,но Светльооооо

Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Най-вероятно резултатите ви ще излезнат на 26 или 27, след като датите за идентифициране са 28 и 29 април : ) Така че утре..звучи оптимистично!
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Хич не се оправдавай, зубари сте всички откак сте се родили. Същите сте като ПМГейците...
webstil, пази се да не попаднеш в ЮФ, че и теб ще те превърнат в съсухрен гаден зубар!
webstil, пази се да не попаднеш в ЮФ, че и теб ще те превърнат в съсухрен гаден зубар!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз не съм видяла някой да се оправдава - негативните оценки за хора, които полагат труд и просто си учат, винаги ще ги има- то е ясно кои ги раздават
Колкото до зубренето.. него го практикуват хора, с големи запаметителни способности и логическа мисъл, клоняща към нула
Та по тази логика, нито аз, нито някой от колегите ми, трябва да се чувстваме лично засегнати от мнението на webstil
Та по тази логика, нито аз, нито някой от колегите ми, трябва да се чувстваме лично засегнати от мнението на webstil
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Някой има нещо против факултета ни ли ? 
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Аз чакам да видя тези кандидати, когато (ако - при положение, че влезнат) се явят на ИБДП например дали толкова смело ще се изказват кой бил зубър, кой не знам си какъв..Ще учат, т.к. ще видят, че със зубрене няма да стане, и накрая ще четат по форуми как кандидати им се присмиват, все едно са първолаци ; )
А онова нещо, което е идвало по лекции и не му е харесало..защо не се откаже на време?
А онова нещо, което е идвало по лекции и не му е харесало..защо не се откаже на време?
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- avocat_du_diable
- В началото бе словото
happyswift написа:Някой има нещо против факултета ни ли ?
Е как ще имаме нещо против, като всички натам сме се запътили.
Всеки случай не можете да ме убедите, че в ЮФ няма хора, които са попаднали там само заради това, че са научили наизуст определен брой теми. Просто системата на прием е такава. А на първите им по-сериозни изпити като студенти погрешните методи за научаване на тези хора много ясно си проличават.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Събра се юредическото войнство и съкруши устрема на кандидат-студентите.
Иначе познавам доста хора, които ще кандидатстват право и най-вероятно ще ги приемат и нито един от тях не е зубар. Има си и такива, ама те навсякъде ги има...
А дадох примера с ПМГ, защото тях винаги ги окачествяват като зубари, а всъщност са много много далеч от тази клалификация и са супер готини хора (повечето).
П.С. avocat_du_diable, ти каква система предлагаш?
Иначе познавам доста хора, които ще кандидатстват право и най-вероятно ще ги приемат и нито един от тях не е зубар. Има си и такива, ама те навсякъде ги има...
А дадох примера с ПМГ, защото тях винаги ги окачествяват като зубари, а всъщност са много много далеч от тази клалификация и са супер готини хора (повечето).
П.С. avocat_du_diable, ти каква система предлагаш?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Естествено, че има. Но да се заклеймяват всички като "гадни съсухрени зубари".. с това не сме съгласни. Още повече, че влезлите на късмет с 2-3 научени теми, в последствие съм убедена, че ще изпаднат от системата. А дори и да не, хора, които си избутват следването с 3ки, не смятам, че представляват някаква конкуренция за учещите 
- avocat_du_diable
- В началото бе словото
Приемът трябва да бъде много по-свободен и лесен, примерно само по диплома или на базата на оценките от матурите, като във всички нормални чужди университети. След което изискванията към студентите да бъдат много по-сериозни и в крайна сметка да успяват да завършат само най-добрите от тях. В България в момента ситото ни е обратно - трудно се влиза, лесно се излиза ... затова и ни липсват добри професионалисти в много области.Deschain написа:П.С. avocat_du_diable, ти каква система предлагаш?