Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Далавера
- В началото бе словото
Re: Журналисти 2010
Мхм. При нас в ПМГ в Благоевград за 12 клас е пълна анархия. Не съм влизал от началото на 2-ри срок по немски гледам имам 3 и 4 в дневника далавера. По физика същото - една 5-ца в дневника. На даскало ходя понеделник и вторник за по 1 час - физкултура. Отсъствия няма. Имаме философия 7-ми час, идва господина по време на първия и пита:"Ще има ли някой 7-ми час?" Отговор: "Не". И той казва:"Добре. Тамън ще си ходя по-рано."

Далавера ли е?
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Е, това последното наистина е далавера. Откакто даскалите в ПМГ разбраха, че ще кандидатствам с литература, направо се респектират, че ходя(ех) на училище, за да уча. Поне ме оставят да си чета каквото ми трябва на спокойствие. (: А за следващата седмица сключихме "негласно споразумение" да не ходи никой въобще. Тъкмо ще си починем от неделята. xD
Въобще, тая година е пълен леш.
Въобще, тая година е пълен леш.
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
хаха видях си работата... и там е 5.88 няма грешка
и мацката ми честити, че наесен съм й колежка
екстра
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
-
fufula
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
И аз ходих да си я видя.Малко се наложи да почакаме, ама после почнаха да пускат по двама в стаята, което е добре.Имам твърдо 5.00, и двамата проверяващи толкова са отсекли, няма намеса на арбитри и т.н.
Рецензията ми беше кратка и лаконична.Нищо относно съдържанието.Пише: "Добре е развита темата.Добре структурирана.На моменти изказът е многословен."
Рецензията ми беше кратка и лаконична.Нищо относно съдържанието.Пише: "Добре е развита темата.Добре структурирана.На моменти изказът е многословен."
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
Ми, че съм добре запозната с обстановката в държавата и некви такиви
че ми било разчупено есето....нямам правописни грешки
само един пълен член е треело да е кратък
тва беше единственото червено нещо по работата ми
преподавателката ме пита къде съм се готвила, аз казах явявам се трета година и съм се готвила сама - четох Капитал бла бла и мацката зейна от изненада, че не съм ходила на курс 
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
Ами,аз днес ходих да си го видя..понеже имам 2.Учудих се защо..не си заслужава да биеш толкова път,за да прочетеш 1 изречение,което като рецензия,поне на мен,не ми помогна.Беше ми подчертано едно изречение (не че имаше грешка),бях изпуснала една запетая(определено от невнимание) и на едно изречение от сорта на "Той е човекЪТ.." ми бяха задраскали пълния член..честно казано съм разочарована малко.Допускам,че мисълта ми не им се е харесала,но смея да твърдя,че когато имам проблясъци имам и хубави идеи..но наистина не си заслужава,не пишат обстойни рецензии.Браво на тези с хубавите оценки.Значи все пак има надежда

- summer_f_
- Пишете, о, братя
и за един пълен член нямаш пълно 6
С право искаха да го махат пълния член
А иначе нас тази година доста ни карат да ходим на училище, макар че по цял ден имаме само компютри
Общо взето тази година ходех за да си почивам от учене за изпити 
С право искаха да го махат пълния член
А иначе нас тази година доста ни карат да ходим на училище, макар че по цял ден имаме само компютри
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
И аз ходих днес за да си видя порицателната рецензия и останах силно изненадана. Имах една запетая и един пълен член сгрешени и съдържанието на рецензията беше по-скоро похвално.
4-5 изречения хубави констатации и едно изречение, в което е лекинко засегнато, че на места мотивите ми били недостатъчни....
К'во да кажа?! Вече не знам какво да си мисля...
К'во да кажа?! Вече не знам какво да си мисля...
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
''Той е човека'' - така ли? Хахаха!
До скоро нас ни държаха строго на училище. Но от месец март нататък редовно сме под 15 души /от 24 души в клас/. Всички са по предварителни. Иначе пък ни казват: ''Вие сте най-тихият випуск!''. Естествено, че сме най-тихият - до онзи ден ни мъчиха за оценки. Сигурно има и други като мен. Тази година учим много профилирани предмети, които изобщо, ама ИЗОБЩО, няма ни трябват. Нямаме нито история, нито география, само 3 часа БЕЛ и 2 часа английски. А уж сме туристическа паралелка. Лайнярщина, с извинение, от всякъде. Да ни бяха оставили да си четем!Само ни занимават с глупости!
И след това само даваме пари по уроци! 
До скоро нас ни държаха строго на училище. Но от месец март нататък редовно сме под 15 души /от 24 души в клас/. Всички са по предварителни. Иначе пък ни казват: ''Вие сте най-тихият випуск!''. Естествено, че сме най-тихият - до онзи ден ни мъчиха за оценки. Сигурно има и други като мен. Тази година учим много профилирани предмети, които изобщо, ама ИЗОБЩО, няма ни трябват. Нямаме нито история, нито география, само 3 часа БЕЛ и 2 часа английски. А уж сме туристическа паралелка. Лайнярщина, с извинение, от всякъде. Да ни бяха оставили да си четем!Само ни занимават с глупости!
You can never go too far...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
това според мен е проблем на повечето училища - в 11 клас ни оставят да си живеем живота, а в 12, когато е ясно, че много хора се подготвят за изпити, се почва клането...
моят випуск редовно сме си на училище и почти всяка седмица имаме контролно/изпитване/проверка/5-минутка/поправка/домашно/проект и т.н. безумици, които не ни трябват... и няма и да ни трябват! Буквано ни губят времето...
моят випуск редовно сме си на училище и почти всяка седмица имаме контролно/изпитване/проверка/5-минутка/поправка/домашно/проект и т.н. безумици, които не ни трябват... и няма и да ни трябват! Буквано ни губят времето...
- Wild Child
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
А къде точно трябва да се отиде, за да си видиш есето ? - извинявам се, ако в предишните страници е коментирано, но не успях да открия... 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И моето даскало е такаДалавера написа:Мхм. При нас в ПМГ в Благоевград за 12 клас е пълна анархия. Не съм влизал от началото на 2-ри срок по немски гледам имам 3 и 4 в дневника далавера. По физика същото - една 5-ца в дневника. На даскало ходя понеделник и вторник за по 1 час - физкултура. Отсъствия няма. Имаме философия 7-ми час, идва господина по време на първия и пита:"Ще има ли някой 7-ми час?" Отговор: "Не". И той казва:"Добре. Тамън ще си ходя по-рано."![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- mina_k
- Пишете, о, братя
хубавото при нас е ,че което ни трябва-за матура и така нататък,не сме спирали.продължаваме да ходим в тези часове.но иначе си е свободия!!!!