[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Re: КСК 2010/2011 Математика
А тези бележки предишни години имало ли ги е? Защото почвам да си мисля че БАЛ-а ще се вдигне заради тях... Въпреки че `91 сме много малко и въпреки матурите, които вече се взимат задължително за оформянето на бала...
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
такива бележки се издават за първа година.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Същите въпроси имам и ме интересува до кога е срокът за бележките и може ли някой да ги вземе от мое име?The_Soldier написа:Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 34#p725134
или лс на колежката
или лс на колежката
-
vicho_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
The_Soldier написа:Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
- Прикачени файлове
-
- image201004260004.jpg
- (120.45 KiB) Свалено 240 пъти
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Благодаря за снимката vicho. Все още остава въпроса, дали тези бележки ще се издадат и за от личниците от 3тия изпит. Все пак изпита е на 13.07, на 25.07 се обявява първото класиране и от 26.07 до 28.07 класиралите се могат да се запишат. Vicho е получил бележката си 2 седмици след изпита, очевидно този път не разполагат с толкова време. Вариантите според мен са следните: 1. кандидат-студентите изкарали оценка поне 5.50 на 3тия изпит ще могат да участват в класирането с бал 30 дори да нямат такава бележка (все пак не е толкова трудно автоматично да се приеме за бал 30), 2. като гледам се попълват много малки полета и не би трябвало да е кой знае какъв проблем тези бележки да се получат при записването (26.07-28.07) 3. "промоцията" няма да важи за 3тия изпит. Аз нещо много се вживявам, като че ли на 100% на 3тия изпит ще изкарам над 5.50
не се знае все пак, всеки има този шанс..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- delish
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
А някой знае ли дали са готови бележките за оценка над 5.50, но за втория изпит? 
Софтуерно инженерство - I курс
Звъниш на някой от посочените телефони тук и питаш.
-
mixxx
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А добре ли ще е да се явя на курс по математика в София? Видях, че в СУ е минал вече, но в ТУ предстои. Имам 3.6 на първия изпит, ако имам 6 от дипломата по физика и математика, и да речем 5 на матура по математика, ще стигне ли за някъде?
миналата година имаше 4 то класиране за незапълнени места .. ако целта ти е да влезеш някъде и с това 3.6 ще можеш както си сега .. е няма да е някоя лъскава специалност ама няма да останеш неприет
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Ако съм разбрал правилно бележките се вземат от декана. Само в понеделник ли приема (деканат)?
-
vicho_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не, на мен лично, ми я даде секретарката, в петък. Бележките не се взимат лично от декана, а от деканатът.micobg написа:Ако съм разбрал правилно бележките се вземат от декана. Само в понеделник ли приема (деканат)?
П.П. И за това, което питаше по-горе, дали може друг да ти я вземе, да, може, обаче трябва да дадеш на твоя човек личната си карта и картончето с номера за изпитите, за да се удостовери, че я взима за теб
- Eleanor
- Летящите Пръсти
на един съученик му написаха като оценка 6.00, защото кандидатствал с предимство (то нали за това са тези бележки), а той няма пълно 6 на изпита, защо така различни са....
макар че бяха му сбъркали и презимето, тъй че може и за това да са се объркали
макар че бяха му сбъркали и презимето, тъй че може и за това да са се объркали
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Как мислите, дали и тази година 3тият изпит няма да включва стереометрията? Тази година и 3те изпита се водят редовни, може би има някаква промяна..