[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Re: КСК 2010/2011 Математика

Мнение от atanas_tsankov »

А тези бележки предишни години имало ли ги е? Защото почвам да си мисля че БАЛ-а ще се вдигне заради тях... Въпреки че `91 сме много малко и въпреки матурите, които вече се взимат задължително за оформянето на бала...
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
iFo
В началото бе словото

Мнение от iFo »

такива бележки се издават за първа година.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
micobg
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от micobg »

The_Soldier написа:Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
Същите въпроси имам и ме интересува до кога е срокът за бележките и може ли някой да ги вземе от мое име?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 34#p725134
или лс на колежката
Изображение
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

The_Soldier написа:Ае да съживим малко темата, че замря.. Някой взе ли си от въпросните бележки (за оценка над 5.50), какво точно представляват (какво пише на тях).. Ще се издадат ли такива бележки и след 3тия изпит.. Аз лично се съмнявам, тъй като ще има много малко време между овявяването на оценките и първото класиране ..
Прикачени файлове
image201004260004.jpg
(120.45 KiB) Свалено 240 пъти
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Благодаря за снимката vicho. Все още остава въпроса, дали тези бележки ще се издадат и за от личниците от 3тия изпит. Все пак изпита е на 13.07, на 25.07 се обявява първото класиране и от 26.07 до 28.07 класиралите се могат да се запишат. Vicho е получил бележката си 2 седмици след изпита, очевидно този път не разполагат с толкова време. Вариантите според мен са следните: 1. кандидат-студентите изкарали оценка поне 5.50 на 3тия изпит ще могат да участват в класирането с бал 30 дори да нямат такава бележка (все пак не е толкова трудно автоматично да се приеме за бал 30), 2. като гледам се попълват много малки полета и не би трябвало да е кой знае какъв проблем тези бележки да се получат при записването (26.07-28.07) 3. "промоцията" няма да важи за 3тия изпит. Аз нещо много се вживявам, като че ли на 100% на 3тия изпит ще изкарам над 5.50 :D не се знае все пак, всеки има този шанс..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
delish
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от delish »

А някой знае ли дали са готови бележките за оценка над 5.50, но за втория изпит? :roll:
Софтуерно инженерство - I курс
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

Звъниш на някой от посочените телефони тук и питаш.
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
mixxx
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mixxx »

А добре ли ще е да се явя на курс по математика в София? Видях, че в СУ е минал вече, но в ТУ предстои. Имам 3.6 на първия изпит, ако имам 6 от дипломата по физика и математика, и да речем 5 на матура по математика, ще стигне ли за някъде?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

миналата година имаше 4 то класиране за незапълнени места .. ако целта ти е да влезеш някъде и с това 3.6 ще можеш както си сега .. е няма да е някоя лъскава специалност ама няма да останеш неприет
Изображение
Аватар
micobg
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от micobg »

Ако съм разбрал правилно бележките се вземат от декана. Само в понеделник ли приема (деканат)?
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

micobg написа:Ако съм разбрал правилно бележките се вземат от декана. Само в понеделник ли приема (деканат)?
Не, на мен лично, ми я даде секретарката, в петък. Бележките не се взимат лично от декана, а от деканатът.
П.П. И за това, което питаше по-горе, дали може друг да ти я вземе, да, може, обаче трябва да дадеш на твоя човек личната си карта и картончето с номера за изпитите, за да се удостовери, че я взима за теб ;)
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

на един съученик му написаха като оценка 6.00, защото кандидатствал с предимство (то нали за това са тези бележки), а той няма пълно 6 на изпита, защо така различни са....

макар че бяха му сбъркали и презимето, тъй че може и за това да са се объркали
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Как мислите, дали и тази година 3тият изпит няма да включва стереометрията? Тази година и 3те изпита се водят редовни, може би има някаква промяна..
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”