Предварителен изпит по математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
А пак ще се оправдаят, че е имало много кандидати. Ще кажеш, че проверката е много времеемка. Това все пак не е текст! Просто проверяващите вземат за 1 ден толкова пари, колкото биха взели за 1 частен урок. При това положение представи си колко им пука за нашите работи. (Илияне, в случая не става въпрос само за СУ, а за всички университети, олимпиади и т.н.)vigour написа:май че вече е време да изнасят резултата, поне според думите на Магда: "резултатите ще са известни до края на седмицата", а той края май наблежава.
Според мен от СУ казаха ненормално кратък срок. Виж, в ТУ казаха две седмици и излязоха три дни по-рано. Защо? Защото от ТУ казват възможно най-късната дата, на която ще са готови.явор написа:А пак ще се оправдаят, че е имало много кандидати. Ще кажеш, че проверката е много времеемка. Това все пак не е текст! Просто проверяващите вземат за 1 ден толкова пари, колкото биха взели за 1 частен урок. При това положение представи си колко им пука за нашите работи. (Илияне, в случая не става въпрос само за СУ, а за всички университети, олимпиади и т.н.)vigour написа:май че вече е време да изнасят резултата, поне според думите на Магда: "резултатите ще са известни до края на седмицата", а той края май наблежава.

Така си е.По физика и математика преди обяд се провежда състезанието,а на вечерта са готови резултатите.А тука...явор написа:Абе ходил съм на олимпиади, където проверяват задачите на близо 1000 души за няколко часа, защото в същия ден е награждаването... Просто на никой не му се занимава с проверяване.
Писна ми да проверявам дали не са изнесли резултатите
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Еми да, аз си реших всички задачи за 1 1/2 час и след това се чудех какво да пиша и сега ме е страх, че могат да ме орежат на 9-та, че не съм доказал, че V=1/6*a*b*d*sin(<(a,b)), за обем на пирамида, ще ми е мн гадно, защото не знаех, че това трябва да се доказва на изпит, мислех си, че е добре известна, дано не ме орежат много за това, иначе съм си получил всички отговори и ще е отвратително заради това да нямам 6.00 
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!