Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Далавера
- В началото бе словото
Re: Журналисти 2010
Ми не аз не се обиждам. Видях ги гражданите като идвах на курса. Сложили по една тениска като на Селин Дион спалното белюьо и обувки с остър връх като на Анди Гарсия чехлите, баща му работи асансьорен техник на Кремиковци, на 2 туби бендзин от София, ама са граждани бе нема ядов. 
Далавера ли е?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ВиждамWhat?! написа: на "Брех", наистина признавам, нямам какво да отговоря
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
хахахахахахаххахаДалавера написа:Ми не аз не се обиждам. Видях ги гражданите като идвах на курса. Сложили по една тениска като на Селин Дион спалното белюьо и обувки с остър връх като на Анди Гарсия чехлите, баща му работи асансьорен техник на Кремиковци, на 2 туби бендзин от София, ама са граждани бе нема ядов.
е този е бил под прикритие 100%
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
не виждам някой засегнат, освен от това, че може би нямаме право да участваме в твоята утопия (което е единствено за наше съжаление). но мисля, че с приятелите ми от дувара те приехме почти като наша и някак съумяхме дори на примитивния си диалект и с немного купешки думички да ти обясним търпеливо кое ни кара да ти тровим красивия европейски град, та да знаеш занапред, да ни извиниш и да кажеш на дружките си
а доколкото взимам темата на сериозно, не мисля, че щяхме да сме открили колелото, ако хората си седяха по родните места. кво щяхме да правим, ако марко поло беше обущар, а колумб беше влязъл журналистика в местното фжмк? в отговор на 'ти ко шъ мъ обиждаш мени,' като сравнително обективен наблюдател мисля, че местните имат много повече за кво да ядат срам и обиди, отколкото цялото българско селячество, на което всички би трябвало да сме горди потомъци.
ако има някой сред нас, чието родословно дърво да стига до крепостни и боляри, да си каже, да знаем, че е специален и да не се ебаваме с него
а доколкото взимам темата на сериозно, не мисля, че щяхме да сме открили колелото, ако хората си седяха по родните места. кво щяхме да правим, ако марко поло беше обущар, а колумб беше влязъл журналистика в местното фжмк? в отговор на 'ти ко шъ мъ обиждаш мени,' като сравнително обективен наблюдател мисля, че местните имат много повече за кво да ядат срам и обиди, отколкото цялото българско селячество, на което всички би трябвало да сме горди потомъци.
ако има някой сред нас, чието родословно дърво да стига до крепостни и боляри, да си каже, да знаем, че е специален и да не се ебаваме с него
- Далавера
- В началото бе словото
Добре де. Глейте ся. Обяснявам го просто. За да дойда да си видя оценката утре трябва да хвана рейса в 8, да ида до ФЖМК, да си видя оценката и да си хвана обратния в 11. Къде е цялата далавера, като може някой от вас да ми види оценката на прословутата стена и утре на ЛС да ми напише: "Гошка, имаш толко и толко"?
Далавера ли е?
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
прословутата стена не е на фжмк; във фжмк ще търсите един кабинет, в който по-късно при добро стичане на обстоятелствата ще учите компютърни технологии при една крейзи личност. ама там в тоя кабинет никой не може да ти види работата без твоята лична карта (което си е wtf)
Последно промяна от kori на 21 Апр 2010, 12:14, променено общо 1 път.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Далаверата ти е няма никаква.Далавера написа:Добре де. Глейте ся. Обяснявам го просто. За да дойда да си видя оценката утре трябва да хвана рейса в 8, да ида до ФЖМК, да си видя оценката и да си хвана обратния в 11. Къде е цялата далавера, като може някой от вас да ми види оценката на прословутата стена и утре на ЛС да ми напише: "Гошка, имаш толко и толко"?
На 90 процента напразно изразходвана енергия!
кори, ти ме съсипа с това заключение...
..поста на Далавера казва много в няколко реда
..поста на Далавера казва много в няколко реда
- Insane
- В началото бе словото
И аз мога да кажа,че живея на брега на световния океан,а ти,аджеба,от тва село София къде си тръгнала?Мога,ама не искам да мисля така.Имам си едно такова мнение,че това е основна причина българите да сме европейци,ама все да не сме дотам.Та ние нямаме уважение към самите себе си като народ..как тогава да ни приемат другите?Да сложиш под общ знаменател населението на цяла България,извън границите на София,е показател за една висока степен на гражданско достойнство.Признавам ти го!
Последно промяна от Insane на 21 Апр 2010, 12:23, променено общо 1 път.
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
не съм искал да те съсипвам :/ цунки гунки по муцунки
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ех... мъка, мъка...
ето Кори... виждаш ли за кво ти говоря.... то си е насадено дълбоко в съзнанието на човека и само няква лека закачка и вече се почва с типичните: "то София е най-голямото село", "а ти на къде си тръгнала?", бла бла бла... хахахахInsane написа:И аз мога да кажа,че живея на носа на световния океан,а ти,аджеба,от тва село София къде си тръгнала?Мога,ама не искам да мисля така.Имам си едно такова мнение,че това е основна причина българите да сме европейци,ама все да не сме дотам.Та ние нямаме уважение към самите себе си като народ..как тогава да ни приемат другите?Да сложиш под общ знаменател населението на цяла България,извън границите на София,е показател за една висока степен на гражданско достойнство.Признавам ти го!
единствения човек, който туку що сложи "населението на цяла България,извън границите на София" под общ знаменател е Insane...
- kori
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
аве не знам. може би просто завиждаш, че проектът софийско море пропадна в зародиш.
не бе, казаха, че 2012г. има-няма пари, ще се реализира 
...но да, иначе - приемам го тежко
...но да, иначе - приемам го тежко