Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
Споко Георги, явно и моята аутопсия не е била достатъчно оригинална 
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
3.13... не, че бях много доволна и се надявах на 6.00, но определено очаквах повече. Здраве да е. 
Последно промяна от Mahtob на 21 Апр 2010, 09:02, променено общо 1 път.
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
Човек вярва в това, в което иска да вярва. Ще отговориш ли?nelyY написа:Казах , че не задължавам никой да ми вярва .... по принцип нямаше да го напиша...но е смущаващо
Нямам намерение да се заяждам, напротив. Ще е добре, ако си права и грешка има не само в твоята ПИ... но изглежда доста съмнително, нали?Michellle написа:И другото, как преди официалното излизане на резултатите вече ще има хора пред ФЖМК, търсещи обяснение защо така, а не иначе? И как, при положение, че датите са 22 и 23, са направили това тогава? И кога е станало това, след като някой спомена, че факултета работи до 18:00 - резултатите излязоха след 17:00. И как някой от администрацията ти е показал работата ти, при положение, че ясно е написано, че "достъп до залите за показване на писмените работи имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работатa. "![]()
![]()
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
За протокола:
2 пъти сънувах, че имам 2, но очаквах реално между 3 - 3.50 мах
Оценка: 3.63
по-високa оценка 324 ( 40.2 %) равна оценка 20 ( 2.5 %)
Хммм май няма да ми стигне за задочно
Еми сааа, може и да се пробвам на редовната изпитна сесия
Хммм май няма да ми стигне за задочно
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
ЗдрастиElyon написа:За протокола:![]()
Хммм май няма да ми стигне за задочно![]()
"Don't go," he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
The Lovely Bones
The Lovely Bones
аз не разбирам какво се случва на този изпит
някви наистина тъпи имат високи оценки, а умните и мислещи хора са подценени! 
Rara avis in terris.
има и заслужили високите си оценки ,обаче вчера като разбрах кои мои познати имат над 5 
Rara avis in terris.
mandarina, не искам да те нападам, но знаеш ли какво точно са написали и как са го написали хората с високите оценки?
И аз се чудя и ми е кофти че не съм сред тях... да кажес просто така, че тъпи хора имат високи оценки звучи много грубо.
Още веднъж искам да кажа, че не те нападам. : )
И аз се чудя и ми е кофти че не съм сред тях... да кажес просто така, че тъпи хора имат високи оценки звучи много грубо.
Още веднъж искам да кажа, че не те нападам. : )
"Don't go," he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
The Lovely Bones
The Lovely Bones
дааа ,знам защото след изпита съм ги питала какво са написали и наистина ми звучеше и тогава твърде консервативни виждания,вписващи се в стереотипа ... нищо по-оригинално ,което уж грабваше проверяващите според предварителните изисквания:/ знам ,че не ме нападаш, споко 
Rara avis in terris.
- easy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
The ....?! Ами очевидно не си достатъчно глупава за тоя университет. Suck on that.mandarina написа:аз не разбирам какво се случва на този изпитнякви наистина тъпи имат високи оценки, а умните и мислещи хора са подценени!
F for fake.
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
тъпи...звучи супер несериозно....кандидатсвам три години поред...боря се като с дявола с тоя факултет...изкарвам некви 3ки и 4ки, които не съответстват на работата ми и за нищо не стигат....тази година имам 5.88 и не смятам, че е защото съм тъпа...не обобщавай...не съм спирала да работя...нямам мама и тате да плащат за изпити и семестри и дори не съм ходила на курс...четох Капитал и имах разчупено мислене...не мисля, че това отговаря на дефиницията ти за "тъп човек"
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
ох какво сега всички се обиждат,по-долу уточних ,че не говоря за вас от форума,които не познавам и незнам какво сте написали ... а за хора, КОИТО ПОЗНАВАМ и бях разбрала какво са написали още на 1вия ден след изпита
към 10 човека,за които знам и които не са достойни да влязат ,защото нямат това разчупено мислене ,както ти казваш ..... 
Rara avis in terris.
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
споко...
сичко е ок.... само дано наистина няма объркани оценки
утре ше разберем
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!